- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Aminnn, ben calıstıgım yeri çokkkkk seviyorum, kesinlikle çalıştığın yerde mutlu olman şartGerçekten çalışmak her şeyden önce insanı psikolojik olarak rahatlatıyor başka şey düşünmeye vakit olmuyor. Ama çalıştığın ortam da cook önemli insan evinden daha cok iste vakit geçiriyor baktığın zaman o yüzden rabbim her yerde iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin
Bana hep çift gibi geliyor nedenseRus takvimi duydum ona göre de erkekkafam da deli sorular
bu arada 2-3 hafta sonra tek mi çift mi belli olacak hadi bakalım tahminleri alalım
ayyy çift ise keske 1 kız 1 erkek olsaBana hep çift gibi geliyor nedense
Nice güzel yillariniz olsun inşallahCanım bugün bakamam da , birdahaki içişine bakarım inşallah diyeyim; bugün eşim ile tanışma yıldönümü imiş ben unutmuştumakşam yemeğe kaçacağız.. çok müsait olupta bakamayabilrim
Inşallah bizim ailede hiç çoğul gebelik yok ama olmasını çok isterdim tek seferde ikisi çıkardı aradan eşim de çok istiyor ikiz olmasını ama hic ikizlik olmadigi icin biraz zor gibi hayirlisi artikayyy çift ise keske 1 kız 1 erkek olsa
Tabi ikiz olmayınca ailede vs zor.. ama imkansız değil.. Allahın işi tabi hiçte belli olmazInşallah bizim ailede hiç çoğul gebelik yok ama olmasını çok isterdim tek seferde ikisi çıkardı aradan eşim de çok istiyor ikiz olmasını ama hic ikizlik olmadigi icin biraz zor gibi hayirlisi artik
Az bile demişsin mantara bak ya...Kızlar size evlenip boşandığımdan bahsetmiştim hatırlarsanız
eski eşim hamile olduğumu öğrenmiş ortak arkadaşlarımız var hali ile çok fazla.. birinden duymuş illaki..
haber göndermiş bana, inşallah doğuramaz çocuklarını diye
ben daha evlenmedim o evlenip hamile mi kaldı demiş
bende dedim ki o soysuza söyle, itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. çok havlamasın gitsin az ötede oynasın..
o bırak evlenmyi 2 yakası bir araya gelmeyecek benim ettiğim beddualar yüzünden dedim..
iyi dedim pişman değilim
Canın çekmedi inşallahhhLahmacun mu
Ohh ne güzel. İyi muhabbetler olsun kuzum :))Ooooh afiyet olsun kuzu bende çok severim lahmacunu hele bir de güzel yapan bir yer bulursanbende arkadaşıma gidicem iki lafın belini kırıcaz
Araba için darısı başıma inşallah.Ev ve araba aldık canım onların kredilerini ödüyoruz bunlar ihtiyaç aslında ama yatirim gozuyle de bakiyoruz mecbur
2 tonu varmış herhalde cc kremin. Açık tonu severim.Ben de onu kullanıyorum canım çok memnunum tavsiye ederim herkese
Böylesi daha iyi zaten ne güzel3 olmuş
biz 1 yıl olmadan söz nişan düğün herşeyi yaptık
2 yıldırda evliyiz işte
boşanıp 2.ye evlenince böyle oluyor8-10 ayda hemen çatır çatır tüm hepsini hallediyorsun
Canım çekti deCanın çekmedi inşallahhh
Ohh en güzeli. Afiyet olsun kuzum :)Canım çekti deben dışarı da lahmacun, çiğköfte yemiyorum
Şanlıurfalıyım :)
Anacığıma söyledim, içini hazırlayacak fırına gönderecek bizde gece geçerken alacağız
Sağlık olsun kuzumMerhaba pazar günü yazmıştım malesef adet oldumyeni Bat 16 temmuz
Düzelttim canımZeynep_teacher yeni Bat 16 temmuz...
at 16 temmuz...
gercekten neden herkes birer birer devrediyor oysaki sizlerle tanıstıgıma memnundumKuzum grubu büşraya ya da yeşime devredicem. Canım sıkıldı biraz. Tahammülüm azaldı sanırım. Nolur kusuruma bakma. Özelden haberleşiriz yine. Dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?