Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçim o kadar sıkıntı ki her 2 laftan biri geçim
Sıkıntı tabi olmaz olur mu bu ekonomiyle ama yapacak bişey yok kumbaraya biriktir,bankada biriktir bir şekilde kenara para atıyorum ben amaaaan zaten içimiz kararıyor çalışırken her gün sabahın 6 buçuğunda kalk burda eğlenceli şeylerden konuşalım bari demek sen fallara meraklısın hmmmmmmm

Çokkkkk, ben fal maceralarımı anlatsam ölürsün burdaa

Çokkkkk, ben fal maceralarımı anlatsam ölürsün burdaa
Ablanı takdir ettim valla hem kendisi için iyi cesaret hem senin için iyi bir prova olmuş ama böyle olmak gerekiyor ya çocuk var diye oturmucan evde gezicen, dolaşıcan
Yaa çok dinlemek isterim ama bu topiği bozar bu konu ortam dağılır

Evet kesinlikle konuyu saptırmamak gerek
Ya ben günde 1 fincan türk kayfesi içiyorum sorun olmaz herhalde

Evet kesinlikle konuyu saptırmamak gerek
Ya ben günde 1 fincan türk kayfesi içiyorum sorun olmaz herhalde
Yok canım benim sorun olmaz günde 1 fincana birşey demiyor doktorlar. Derlerse naparım bende bilmiyorum çok seviyorum türk kahvesini ve espressoyu. O kadar ki esprossoyu az koydukları için double double double içiyorum. Ama Türk kahvesine birşey demezler.

Reactions: BYV
Bugün o kadar keyfime düşkünüm ki ikişer tane lahmacun söyledim geliyor hahahhaa yemek falan yok bugün
Ooooh afiyet olsun kuzu bende çok severim lahmacunu hele bir de güzel yapan bir yer bulursan bende arkadaşıma gidicem iki lafın belini kırıcaz

Amannnn o kadarcıktan birşey olmaz bence devede kulak

Ben de onu kullanıyorum canım çok memnunum tavsiye ederim herkese

olmaz olmaz gönül rahatlığıyla iç kahveni fal bakmayı bırakmasaydın bu akşam atardım sana falımın resmini bakardın sevabına bir bebek var mı ufukta diye
Canım bugün bakamam da , birdahaki içişine bakarım inşallah diyeyim; bugün eşim ile tanışma yıldönümü imiş ben unutmuştum akşam yemeğe kaçacağız.. çok müsait olupta bakamayabilrim

Ayyy nice güzel yıllarınız olsun kız kaç yıl olmuş tanışalı?

Gerçekten çalışmak her şeyden önce insanı psikolojik olarak rahatlatıyor başka şey düşünmeye vakit olmuyor. Ama çalıştığın ortam da cook önemli insan evinden daha cok iste vakit geçiriyor baktığın zaman o yüzden rabbim her yerde iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…