3 çocuğu bırakıp tatile gitmek ohhh misssay ben hiç öyle hissetmiyorum yaa, ablm bana 3 cocugu bırakıp 1 ay tatile gitmişti
çok keyifliydi yanii3 cocuk 1 köpek 1 koca harika
bir de 3-5 gün değil yaniii3 çocuğu bırakıp tatile gitmek ohhh misss
Ben de böyle bi kardeş istiyorum banane banane
Sana sonsuz güvenmiş ama takdir ettimbir de 3-5 gün değil yaniii1 ay
Sıkıntı tabi olmaz olur mu bu ekonomiyle ama yapacak bişey yok kumbaraya biriktir,bankada biriktir bir şekilde kenara para atıyorum bengeçim o kadar sıkıntı ki her 2 laftan biri geçim
Deme öyle kızzz bence biz keyfine düşkün bir milletiz yaHahahhaa napak biz Türk milletinin keyfi bu kadar sürüyor işte
Çokkkkk, ben fal maceralarımı anlatsam ölürsün burdaaSıkıntı tabi olmaz olur mu bu ekonomiyle ama yapacak bişey yok kumbaraya biriktir,bankada biriktir bir şekilde kenara para atıyorum benamaaaan zaten içimiz kararıyor çalışırken her gün sabahın 6 buçuğunda kalk burda eğlenceli şeylerden konuşalım bari demek sen fallara meraklısın hmmmmmmm
Ablanı takdir ettim valla hem kendisi için iyi cesaret hem senin için iyi bir prova olmuşÇokkkkk, ben fal maceralarımı anlatsam ölürsün burdaa
Evet kesinlikle konuyu saptırmamak gerekAblanı takdir ettim valla hem kendisi için iyi cesaret hem senin için iyi bir prova olmuşama böyle olmak gerekiyor ya çocuk var diye oturmucan evde gezicen, dolaşıcan
Yaa çok dinlemek isterim ama bu topiği bozar bu konu ortam dağılır
Bugün o kadar keyfime düşkünüm ki ikişer tane lahmacun söyledim geliyor hahahhaaDeme öyle kızzz bence biz keyfine düşkün bir milletiz ya
Yok canım benim sorun olmaz günde 1 fincana birşey demiyor doktorlar. Derlerse naparım bende bilmiyorum çok seviyorum türk kahvesini ve espressoyu. O kadar ki esprossoyu az koydukları için double double double içiyorum.Evet kesinlikle konuyu saptırmamak gerek
Ya ben günde 1 fincan türk kayfesi içiyorum sorun olmaz herhalde
Lahmacun muBugün o kadar keyfime düşkünüm ki ikişer tane lahmacun söyledim geliyor hahahhaayemek falan yok bugün
Ooooh afiyet olsun kuzu bende çok severim lahmacunu hele bir de güzel yapan bir yer bulursanBugün o kadar keyfime düşkünüm ki ikişer tane lahmacun söyledim geliyor hahahhaayemek falan yok bugün
Amannnn o kadarcıktan birşey olmaz benceYok canım benim sorun olmaz günde 1 fincana birşey demiyor doktorlar. Derlerse naparım bende bilmiyorum çok seviyorum türk kahvesini ve espressoyu. O kadar ki esprossoyu az koydukları için double double double içiyorum.Ama Türk kahvesine birşey demezler.
olmaz olmaz gönül rahatlığıyla iç kahveniAmannnn o kadarcıktan birşey olmaz bencedevede kulak
Ben de onu kullanıyorum canım çok memnunum tavsiye ederim herkese1100 lira her ay kiraya gidiyor.
Elektrik faturam 100 lira. Şimdi 140 gelir belki de daha fazla. Çünkü klima faktörü devreye girdi.
Bir sürü gider oluyor.
Çocuk da var bi tane.
Habire kıyafet alıyoruz, hızlı büyüyor çocuklar.
Bu arada geçen gün yüz yıkama fırçası aldım.
Bence çok fark ediyor elle yıkamakla fırçayla yıkamak arası.
Gratiste 9 lira haberiniz olsun canlar:)
Bb krem az kaldı, şimdi cc alıcam. Şu watsons un meşhur cc kremi var pure beauty markasının. Ondan alıcam bakıyım.
Canım bugün bakamam da , birdahaki içişine bakarım inşallah diyeyim; bugün eşim ile tanışma yıldönümü imiş ben unutmuştumolmaz olmaz gönül rahatlığıyla iç kahvenifal bakmayı bırakmasaydın bu akşam atardım sana falımın resmini bakardın sevabına bir bebek var mı ufukta diye
Ev ve araba aldık canım onların kredilerini ödüyoruz bunlar ihtiyaç aslında ama yatirim gozuyle de bakiyoruz mecburKızlar birikim yapabiliyor musunuz?
Ayyy nice güzel yıllarınız olsun kız kaç yıl olmuş tanışalı?Canım bugün bakamam da , birdahaki içişine bakarım inşallah diyeyim; bugün eşim ile tanışma yıldönümü imiş ben unutmuştumakşam yemeğe kaçacağız.. çok müsait olupta bakamayabilrim
Maalesef, o yüzden suan için çalışmayı düşünüyorum bi 10 ay kadar izin sürem olacak tabi ki.. sonra kldığım yerden devam . zaten 30 yasındayım.. kendimi bildim bileli yaklaşık 10 yıldır hep calısıyorum..çalışmadığım zaman canım sıkılıyor.. üniversiteden sonra 2-3 ay evde oturmuştum çok sıkılmıştım çok... bir de psikolojik tedavi gördüğüm dönem.. o yüzden calısmak güzeldir
3 olmuşAyyy nice güzel yıllarınız olsun kız kaç yıl olmuş tanışalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?