Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben daha önce hiç bulantı yaşamadım kızlar oğlumda şu anda da bir belirti yok yaşayanlar var mıydı? ne zaman başladı acaba?

Ben de soğan kürü denedim belki o da etki eder umut allahtan

Araba için darısı başıma inşallah.

Kuzu sen hamilesin dimi??
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamile miyim bilmiyorum iki kez erken gebelik testi yaptim ilkinde silik cikti ikincisi tertemizo yuzden bilemiyorum su an icin cuma regl olmam lazim o gunu bekliyorum belki yarın sabah normal gebelik testiyle tekrar yaparım.. Inşallah hamileyizdir

Kızlar kaç gündür tansiyonum hep düşük 9/5-9/6 şimdi yine ölçtüm 1 er saat arayla 8/6 ya kadar düştü. Gebelik varsa ondan düşer mi ki ya acaba acile mi gitsem diyorum belki bu bahaneyle kan tahlili yaptirabilirim cuma reglim belli olur mu kanda

Aklimi kurcalayan o simdi de kimyasal normal reglden haric herhangi agri vs. Yapiyor mu bilmiyorum daha once bir dusuk yasadim o cok daha farkliydi
Kimyasal gecirdim ben, acillik olmustum. Agri kesici igne ile duzelmistim. Ama benim agri esigim düşük sanırım oyle cok aman aman bi fark yok aslinda.
Bence acile git, tansiyonun cok düşük.
Hep düşükse aliskinsindir ama degilse bi git derim. Beta hcg icin reglime daha var dersen kan almazlar. Yalan söylemen lazim, reglim gecikti cok sancim var gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…