- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Ben de memnunum canım ama yorulur oldum seminer döneminden sanırım. Takipte sıkıntı olur diye çekiniyorum açıkçasıgercekten neden herkes birer birer devrediyor oysaki sizlerle tanıstıgıma memnundum
Sağol canım benimOhh ne güzel. İyi muhabbetler olsun kuzum :))
Hoşgeldin canım.Merhabalar topik hepimize ugurlu gelsin bebisler de bu ay gelsin insallah
Ben de oyle olmustu ayniArkadaşlar sağ kasığıma ara ara sızı giriyor.
Ağrı değil inceden bi sızı...
Kasık ağrısı dedikleri bu mu??
Hosbuldum tesekkur ederim, 3 gun arka arkaya test yaptim ikinci cizgiyi gordum ve her gun koyulasti ama bat tarihim 16 hazirandi ve regl oldumHoşgeldin canım.
Seni başka konuda gördüm. Test yapmışsın fakat testin resmini bulamadım. Bi atar mısın bakalım.. 22 haziran mı senin adet tarihin
Kimyasal o zaman canim.Hosbuldum tesekkur ederim, 3 gun arka arkaya test yaptim ikinci cizgiyi gordum ve her gun koyulasti ama bat tarihim 16 hazirandi ve regl oldum
Bende bulantilar var ama öğürme ya da kusma yok. Sadece mide bulantisi oluyor ara da yokluyor. Sata göre 6+6 yim.ben daha önce hiç bulantı yaşamadım kızlar oğlumda şu anda da bir belirti yok yaşayanlar var mıydı? ne zaman başladı acaba?
Aklimi kurcalayan o simdi de kimyasal normal reglden haric herhangi agri vs. Yapiyor mu bilmiyorum daha once bir dusuk yasadim o cok daha farkliydiKimyasal o zaman canim.
Ben de soğan kürü denedim belki o da etki ederTabi ikiz olmayınca ailede vs zor.. ama imkansız değil.. Allahın işi tabi hiçte belli olmaz
benim arkadaşım da klomen falan kullanmıştı 1-2 ay bazı sebeplerden dolayı onun ikizleri oldu.. Klomene bağlıyor o çünkü ailesinde hiç ikiz yok. yumurta mı üretiyormuş yumurta mı çatlatıyormuş ilaç ne öyle birşey
benim henüz 5 :)Bende bulantilar var ama öğürme ya da kusma yok. Sadece mide bulantisi oluyor ara da yokluyor. Sata göre 6+6 yim.
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamile miyim bilmiyorum iki kez erken gebelik testi yaptim ilkinde silik cikti ikincisi tertemizAraba için darısı başıma inşallah.
Kuzu sen hamilesin dimi??
Kimyasal gecirdim ben, acillik olmustum. Agri kesici igne ile duzelmistim. Ama benim agri esigim düşük sanırım oyle cok aman aman bi fark yok aslinda.Aklimi kurcalayan o simdi de kimyasal normal reglden haric herhangi agri vs. Yapiyor mu bilmiyorum daha once bir dusuk yasadim o cok daha farkliydi
Bence acile git, tansiyonun cok düşük.Kızlar kaç gündür tansiyonum hep düşük 9/5-9/6 şimdi yine ölçtüm 1 er saat arayla 8/6 ya kadar düştü. Gebelik varsa ondan düşer mi ki ya acaba acile mi gitsem diyorum belki bu bahaneyle kan tahlili yaptirabilirimcuma reglim belli olur mu kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?