• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
poncikvegece poncikvegece canımcım çatladığı tarihi biliyor muydun :)))
Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.

İkinci çizgiii☺ Hayalimdeki çizgii ☺ Umarım çok güzel sonuçlarla dönersin ve kucağına almak da nasip olur inşallah
Canımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımm:dua:
Rabbim isteyen herkese versin... benimde 4 ay oldu, hayalimdi.. hiç bu şekilde görmemiştim.
umarım testte bir sıkıntı yoktur. Nasipten öte köy yok.. :KK200:

Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.
8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?
Baska yok yani.
3 de 1 oldi diyebiliriz mi :KK53:

Merhaba, ben de şubat annesi olma aday adayıyım☺☺ Bat 1 Haziran, beni de listenize ekleyebilir misiniz acaba ☺
Hosgeldin tatlim.
Aday adayligin adaya dönsün insallah.

Canımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımm:dua:
Rabbim isteyen herkese versin... benimde 4 ay oldu, hayalimdi.. hiç bu şekilde görmemiştim.
umarım testte bir sıkıntı yoktur. Nasipten öte köy yok.. :KK200:
Amin inşallah kuzum benim☺️İnşallah bir sıkıntı yoktur canım, güzel düşünelim güzel sonuçlar görelim inşallah☺️ Biz de 9 aydır deniyoruz hala ses seda yok🥰 İlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pik i gördüm ve 4 gün üst üste değerlendirdim. Ayaklarımı da diktim☺️☺️ Bütün kurallara uydum galiba artık gerisi Rabbime kaldı umarım şu mübarek günlerde ben ve benim gibi isteyen herkesi sevindirir☺️☺️

Amin inşallah kuzum benim☺İnşallah bir sıkıntı yoktur canım, güzel düşünelim güzel sonuçlar görelim inşallah☺ Biz de 9 aydır deniyoruz hala ses seda yok🥰 İlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pik i gördüm ve 4 gün üst üste değerlendirdim. Ayaklarımı da diktim☺☺ Bütün kurallara uydum galiba artık gerisi Rabbime kaldı umarım şu mübarek günlerde ben ve benim gibi isteyen herkesi sevindirir☺☺
İnşallah canımm Rabbim gönlümüze göre versin 🧿💖

Back
X