Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallaah yaa :) kan da görmeden inanmayacağım sanırımmmYaaa aaa dedik sana yap diyeeee.maşallah ya gayet belirgin. Çok sevindim :))))))
Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.poncikvegece canımcım çatladığı tarihi biliyor muydun :)))
İkinci çizgiiikızlarr dayanamadım yaptımm![]()
Canımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımmİkinci çizgiii☺ Hayalimdeki çizgii ☺ Umarım çok güzel sonuçlarla dönersin ve kucağına almak da nasip olur inşallah

8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.
Hosgeldin tatlim.Merhaba, ben de şubat annesi olma aday adayıyım☺☺ Bat 1 Haziran, beni de listenize ekleyebilir misiniz acaba ☺
Amin inşallah kuzum benimCanımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımm
Rabbim isteyen herkese versin... benimde 4 ay oldu, hayalimdi.. hiç bu şekilde görmemiştim.
umarım testte bir sıkıntı yoktur. Nasipten öte köy yok..![]()
İnşallah kuzum, bu ay bütün kurallara uydum umarım 10 gün sonra güzel sonuçları konuşuyor oluruz burada8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?
Baska yok yani.
3 de 1 oldi diyebiliriz mi
Hosgeldin tatlim.
Aday adayligin adaya dönsün insallah.
Evet canım 8-9-11 yani telefona göre yumurtlama zamanına yakın günler bu şekilde, onun haricinde ay başı olanlar var tabi.. etki eder mi bilemiyorum8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?
Baska yok yani.
3 de 1 oldi diyebiliriz mi![]()
İnşallah canımm Rabbim gönlümüze göre versinAmin inşallah kuzum benim☺İnşallah bir sıkıntı yoktur canım, güzel düşünelim güzel sonuçlar görelim inşallah☺ Biz de 9 aydır deniyoruz hala ses seda yokİlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pik i gördüm ve 4 gün üst üste değerlendirdim. Ayaklarımı da diktim☺☺ Bütün kurallara uydum galiba artık gerisi Rabbime kaldı umarım şu mübarek günlerde ben ve benim gibi isteyen herkesi sevindirir☺☺
İnşallah canımm Rabbim gönlümüze göre versin![]()
Hadi inşallah Yarabbimİnşallah kuzum, bu ay bütün kurallara uydum umarım 10 gün sonra güzel sonuçları konuşuyor oluruz burada❤❤❤
Ayyy çok heyecanlıkızlar kan verdim, arkadaşım hastane de lab da çalışıyor olabildiğince erken çıkarmaya çalışacak yarım saat 40dk ya halledeceğim dedi ☺![]()
EvetttAyyy çok heyecanlı![]()
Supriz mi yapacaksın, bizlerede anlat emiEvettthenüz eşime söylemedim, sonuç güzel çıksa da hemen söylemeyeceğim..
![]()
daha 10 gün olmadı zaten canım normal çıkmaması, cuma çıkar belki :)Bugün yaptım negatif çıktı. Cuma da denerim pazar da
Ayy hadi hayırlısı :))kızlar kan verdim, arkadaşım hastane de lab da çalışıyor olabildiğince erken çıkarmaya çalışacak yarım saat 40dk ya halledeceğim dedi ☺![]()
Bugün tam 10.gün. En az 10 gün geçmesi lazım tabiki.. Cuma bakarım yine. Belki yarın sabah yine bakarım ya :))daha 10 gün olmadı zaten canım normal çıkmaması, cuma çıkar belki :)