- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Aynen öyle canım doktor bana diyo zaten kafamı karıştırıyosun diyeBenimde yarın kontrolüm canım soracam bende inşallah. Aynen koku yok bende de. Çok tecrubesiziz ya ilk olunca. Herseyde panik yapıyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım doktor bana diyo zaten kafamı karıştırıyosun diyeBenimde yarın kontrolüm canım soracam bende inşallah. Aynen koku yok bende de. Çok tecrubesiziz ya ilk olunca. Herseyde panik yapıyorum ben.
Bende temizlikçi çağırcaktım arkadaşlarım bebek kıyafetlerini yıka ütüle dolapları hallet öyle çağır dedi şu an onları alnından öpesim var gerçektenaynen bende evde kurutuyorm bide zamanlamam yanls oldu. evdeki temizlik bitmeden girismemeliymisim bu ise gec anladm
Ben muslin bezleri, ağız bezleri, banyo havlusu ve zıbınları ayrı 60 derecede yıkadım. Kalanları renklere göre ayırsın ve 40 derecede yıkadım.
Bu seti aldım ben. Eki Görüntüle 2700078
Ohh maşallahCanım benim ilk hamileliğimde bir damla dahi süt akıntım olmadı ama sezaryenden sonra bir süt geldi hemde aşırı yağlıydı sütüm ,benim çocuk ayda 2 kilo alıyorduYani sütüm gelecek gelmeyecek diye kafana takma
Benimki de ulaşması imkansız dedi ama ben iğneyi yaparken çok sert bi şekilde dönmeye başlıyor minnoşum. Ondan korkuyorum. Karnım oraya toparlanıyor dağ gibi kalıyorCanım ben de Mochi alacaktım ama o sütü gelenler için toplayıcı olarak iyiymiş. Ben Lansinoh veya Wee'nin manuel pompasını alacağım.
Bebeğinin gelisimi gayet güzel canım maaşallah,hiç uzme kendini. Doktorun diyet dediyse mutlaka uymaya çalış. Ben de diyet yapıyorum arada kacamaklarim oluyor doktor da kasma kendini o kadar olur dedi. Bebeğimin suyu vs normalmiş. Hergun 6 kez aç/yok şeker olçuyorum.
Ben Perşembe günü kontrole gittim, şuan kafa yukarıda ayaklar aşağıda ama daha doğum pozisyonu için erken, pozisyonu değişir dedi.
Ben de uzuuun zamandır yemiyorum diye bu sabah açma yedim, hâlâ yemek borum yanıyor ve midem hazmetmedison 1 haftadir mide sıkıntım var.doktoruma da söyledim, artık bebek mideye baskı yapıyor ondan olur dedi.
Çok güzeller canım.
Açlık 95 altı olması gerekiyor dedi benim doktorum.
Bende de hiç sut veya sıvı vs gelmiyor.
Canım doktorun neden öyle söylüyor bilmiyorum ama ister clexane olsun ister oksapar vs olsun farketmiyor hepsinin içeriği aynı demisti bana doktorum. Göbekten vuramiyorsan kol veya bacaktan vurabilirsin dedi. Sağlık ocağında ki hemşire de aynısını söyledi hatta ama benim kol çok acımıştı hala göbekten vuruyorum. Ayrıca göbekten vurulmanin da bir sakıncası yok bebek çok derinlerde ona ulaşması imkansız dedi.
Amin canım çok amin. Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızıCanim bilemedim kalp hastalarına dahi kldan yapıyorduk düşün artik. Ortapedi servisindeki hastalarada.
Kuzenim koronadan hastanede kaldı hemsireler koldan yapmış kan sulandırıcıyı. Ayni benim kullandığım.Çıktıkdan sonra bacakdan da göbektende yapabilirsin demişler.
Ha şunu duydum tüp bebek tedavisinde bana da dediler tup bebek iğneleri göbekten olur diye. Ama bizimkiler kan sulandırıcı.
Benim doktorum taa ilk aylarda bile bacaktan yapabilirsin dedi ben kolay olduğu icin göbekten yapıyordum.
Yinede doktorunun tavsiyesine uyman seni rahatlatır. Allah kolaylık versin canım hepimize![]()
Aynen öyle canım doktor bana diyo zaten kafamı karıştırıyosun diyesızıntı olduğu zaten bebeğin suyundan anlasiliyo direk alttan bakmadan da anliyolar diye biliyorum
Bende temizlikçi çağırcaktım arkadaşlarım bebek kıyafetlerini yıka ütüle dolapları hallet öyle çağır dedi şu an onları alnından öpesim var gerçekten
Çok yoruldum hala uğraşıyorum![]()
Yaa başıma gelen bir olay gerçekten arındırmak çok zor. Geçen yıl bu zamanlar bodruma kedi girmiş bende birşeyler almak için inmiştim ama pireyi hiç fark etmedim. Eve çıktım ayaklarıma binmişlerKizlar mahvoldum ben. Arka bahçede kedi ölmüş. Eşim de koku olmasin atayim diye asagi indi atti ama bacaklarini falan pire sarmış o esnada. Her ne kadar temizlenip girse de eve de girdi pire haliyle. Hemen ilaclama firmasını aradik ama mahvoldum yani. Halılar, kıyafetler, bebisin kiyafetleri de havalansin diye ortadaydi. 2 hafta temizlikle ugrasirim artik. Pireye mi uzuleyim Su korona zamani eve birilerinin girip saga sola dokunmasına mi üzüleyim bilemedim![]()
canım normal suyun gelmesi o ıslaklıktan çok daha farklıymış korkmaKendinini o kadar yorma bence, dün biraz dolaştım ve 3 kere merdiven çıktım indim sadece ve hafif su geldi bugün bendenkeşke hiç cikmasaydim.
Canım hormonelde olabilir oluyo illaki ıslaklık normalde de inşallah korkulacak bişey yokturEvet canım bugün oldu bende hiç olmuyordu. Alttan yırtılma varmı diye bakiyolarmis. Inşallah bi sorun yoktur. Az önce yine gelmiş moralim bozuldu![]()
Benim de ilk kızım karnımda hep kaburgalarımı iterdiKızlar sizin de minnoşlarınız yaramazlık yapmaya başladı mı? Benimki sol kaburgamdan hoşlanmadı. 2gündür ittiriyor kaburgamı, acıyor uykudan uyandırıyor. Acaba ne alıp veremediği var kaburgamla![]()
Yeni huy edindi benimki. 2 gündür sabaha karşı uykumdan uyandırıyorBenim de ilk kızım karnımda hep kaburgalarımı iterdibiraz daha sabır canım az kaldı
![]()
4,5 lt su ve rezene-anason çayına bağladım benOhh maşallahkız ne yedin
Biz de yapalım
Baş Aşağı iken aynı şekilde ittiriyordu ama galiba yine bizimkinin kafası Yukarı çıktıKızlar sizin de minnoşlarınız yaramazlık yapmaya başladı mı? Benimki sol kaburgamdan hoşlanmadı. 2gündür ittiriyor kaburgamı, acıyor uykudan uyandırıyor. Acaba ne alıp veremediği var kaburgamla![]()
Anlamıyorum ki. Demin de yuvarlak bişey vardı mideme yakın. Tepe gibi oluyordu. Sabah baş aşağı oluyor da akşamları mı dönüyorBaş Aşağı iken aynı şekilde ittiriyordu ama galiba yine bizimkinin kafası Yukarı çıktı
Olabilir canımAnlamıyorum ki. Demin de yuvarlak bişey vardı mideme yakın. Tepe gibi oluyordu. Sabah baş aşağı oluyor da akşamları mı dönüyor![]()