- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 36
Merhabalar, ben de 6. Haftadan beri çok yoğun bulantı ve kusma yaşıyorum, zofer/dramamine/serum hepsini denedim, bulantımı kesen hiçbirşey yok resmen. Biraz psikolojim bozulmaya başladı, 10. Haftam dolmak üzere, 9 ay nasıl geçer ki bu şekildeKusan ve bulantı yaşayan arkadaşlara söylemek istediğim eğer doktorunuz ilaç verdiyse ve benim gibi günde 20 kez kusuyorsaniz kan gelene kadar ozaman kesinlikle ilacı tercih edin. Ben oğlumda ilaç icmemistim ama benim bulantım öyle 1 2 ay sürüp geçip biten bir bulantı değil malesef hyperemesis gravidarum diye bir hastalık bu. Bi araştırın isterseniz. Oğlumda doğuma girerken bile kusmuştum. Yani benim gibi olanınız varsa ve evde bir çocuğunuz daha varsa ilacı kullanın derim doktor tavsiyesiyle elbette.ben baygın baygın geziyordum evde iki ayda üçüncü serumu mu yedim. Kar zarar hesabı yapmak lazım birazda. Kendinize eziyet etmeyin. Normal derecede bir bulantıysa eğer dişinizi sıkın o genelde geçiyor 12 haftadan sonra. Ama benim gibileri malesef doğuma girene kadar sürebiliyor.