Dikkat et kuzum. Sen odayi yerlestireyim diye yüklendin kendine sanırsam. Yavas yavaş hallolur hepsiBende son 1 haftadır çok yoruldum bugün sancılarım oldu ama uzanınca geçti hep bende korktum açıkcası![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et kuzum. Sen odayi yerlestireyim diye yüklendin kendine sanırsam. Yavas yavaş hallolur hepsiBende son 1 haftadır çok yoruldum bugün sancılarım oldu ama uzanınca geçti hep bende korktum açıkcası![]()
Kettle cidden mantikliymisPoposu olabilir muhtemelen, belki de başı bunu biz de bilemeyiz
Dijital saat termometre aldık e bebek'ten. Oda sıcaklığını ve nem göstergesi de var. Buhar makinesi almayı dusunmuyorum. Benim alerjik astımım olduğu için kışın ben de rahatsizlanabiliyorum icerinin havası kuruyunca. Ben yatak odasına ketılı koyup kapağı açık kaynatiyordum bir süre işe yarıyor
Bebek olunca da kaloriferleri suluk takarım sanirim.
Evet ya tuz lambası bende istiyorumCanm ben weewell marka almıştım oda nem, ısı oranını gösteriyor ama soğuk üfleme valla açıkçası çok işe yaramadı sanki onun yerine tuz lambası daha iyi diyorlar onuda bir türlü almak nasip olmadı
Termometrenin markasi ne canım. Ben de baktım ama hicbir kulak aşinalığım olmadığı icin almadim![]()
kuzum ne oldu birden allahm dualarimz seninle korkma. haber ver bizeKızlar yoğun kanamam var. Acile gidiyorum dua edin
Düşük bütçeli buhar makinesiKettle cidden mantikliymissuluk filan yeterli olur mu diye düşündüm biz eksik etmiyoruz zaten kışın bebek olunca hassas dusunuyo insan
![]()
Uygun oluyo canım haftada da millet oraya akın eder zatenŞimdi baktım bende ne gelecek diye banyo malzemelerini ordan alırım zaten koca küvet kargoyla nasıl gelecek göğüs ucu kremi falan alıcam bu arada a191 e buharlı pişirici geliyormuş ondan alıcam ek gidaya geçince iyi olur o
Kesinlikle çok mantıklıDüşük bütçeli buhar makinesi![]()
A101 in bebek kuvetini 4 sene önce kizima aldım hala kullanıyor yazın kurtaricim oldu içine su doldurup havuz niyetine oyun oynuyor büyük geniş ve dibinde tipasi var işin bitince açıyorsun şu akıp gidiyorŞimdi baktım bende ne gelecek diye banyo malzemelerini ordan alırım zaten koca küvet kargoyla nasıl gelecek göğüs ucu kremi falan alıcam bu arada a191 e buharlı pişirici geliyormuş ondan alıcam ek gidaya geçince iyi olur o
cok is yaptn sen. brak artk. ben illa bir gunde bitiricem diye tuketmiyorum kendmi artk. utuler duruyo koltugn ustunde gidp gelp braz braz yapiyorm.Bende son 1 haftadır çok yoruldum bugün sancılarım oldu ama uzanınca geçti hep bende korktum açıkcası![]()
ahahahhSen ve kararsızlığın![]()
Hemen alıp kurtulup unutuyorduk di mi canımahahahhsimdide fisher price in ana kucagini mi alsam acaba diyorum
![]()
Denediniz mi
para harcamayi sevmiyorumAma neden nedenben budizz aldim bugün
Valla ben de düşünürken düşünürken 150 den 200 e cıktı fiyatipara harcamayi sevmiyorumsaka bi yana pahali geldi once bi arastirma yapiyim gerekli mi daha uygunu var mi ona gore karar veririm
![]()
ay aman evet ya cocugu bu kadar herseye sahip olarak yetistirmeyi de istemiyorum yoklugu da bilsinGerek var mı dersinay eskiden onlar mı varmış benim bı kırmızı bandanam varmış onu koklayıp uyurmusum sallamazlarmis bile
ben o açıdan şanslı bı anne olacakmiyim bilemem
onun dışında gozlemledigimle kurutma makinası iki calistiran dersin uçak modunda o tarz sesler mi açan dersin hepsini gördüm
bu oyun arkadaşları yeni gözde oldu . Bende düşündüm almayı ama park yatağındaki donencede bu tarz sesler mevcut ondan vazgeçtim
ya ama bitanede fisher priceinkini gordum aklimi celdi ikisinden birini alip kurtulcam sozHemen alıp kurtulup unutuyorduk di mi canım![]()
Uyuyordur canım. Ben de bgn hep hareket halindeydim pek hissedememiştim. Konuşmayı denedin mi benimki konuşunca tepki verdi, ya da yüksek ses müzik açabilirsin. Sırtüstü uzan ama muhakkak. Telaş yapmaKızlar bugün bebeğim pek hareketli değildi, bende gün içinde ayaktaydım çok dikkat edemedim ama 1 saat önce süt içip bisküvi yeyip uzandım. Elimle de dürtüklüyorum biraz hareket hissemedimtelaşlanmalı mıyım bilmiyorum. Eşim işte şuan 1 saat sonra gelecek, gelince acile gitsek mi ne yapsak acaba