Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben duymuştum hatta faydalı diye ilk gebeliğimde erken dönemlerde yiyordum sonra bıraktım doğumu Kolaylaştırdığını duyunca. Gebeliğimin sonlarına doğru tekrar yemeye başladım ama öyle 5-6 tane yenmiyor yani ben yiyemedim 1-2 tane. Doğumum kolay oldu ama hurma ile mi alakalı bilemiyorum tabii. 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 haftada 5 cm ulaştı sonra doğuma alındım zaten. Bir de 36 dan sonra benim doktorum Ada çayı içebilirsin demişti kasılmaları başlatıyor diye sanırım, bir de ilişki önermişti. Bizim de doğumdan bir önceki güne kadar devam etmiştiKızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Ya bende yeni öğrendimBir arkadaşım bahsetmişti 7 yıl önce falandı sanırım. Genel anestezi alanlara yapılıyor sanırım ağrı oldukÇa basılıyormuş.
İnşallah tez zamanda şifa bulur canımKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
![]()
Çok kötü bir ağrı oluyor amaBenim de oluyor. Özellikle sağ tarafıma dönük uyanıyorum bacağımda ağrı oluyor bir süre devam ediyor nedir bende bilmiyorum
Canım doğru sonuc her zaman için vajinadan bakılan oluyorBenmde tüp bebek doktoru vajinal yapıyodu ama şimdi gittiğim doktor karnımdan bakıyoilk başta yadırgadım ama her doktor aynı değil
Arkadaşım da memnun kalmıştı o zamanYa bende yeni öğrendimise yarıyormuş o sezeryan ağrısını hissetmiyormussun
Benim acı böyle çekilme gibi değişik bir his doktora sormak lazım sanırımÇok kötü bir ağrı oluyor ama
Aynen canım bende haftaya gittiğimde soracağımBenim acı böyle çekilme gibi değişik bir his doktora sormak lazım sanırım
Ay valla bende isteyeceğimArkadaşım da memnun kalmıştı o zaman![]()
Çook geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir an önce atlatır dayın.. Dua ederim ben de bol bol Rabbim bir an önce şifa versin inşallahKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
![]()
Benim her şey normal şuan erken doğum riskim yok o yüzden bende önümüzdeki hafta yani 36 da başlayayım diyorum hurma yemeye. ilişki ile ilgili hiç bir şey söylemedi ben de sormadım o yüzden devam ediyoruz şimdilk onaben çok duydum.
ilk doğumum ama doktor artık bebeği bekleyeceğiz dediği zaman başlayacağım yemeye.
çünkü erken doğum riskim var iyice tehlikeye atmak istemiyorum.
ilişki de kolaylaştırıyor diyorlar doktorum da bana 36. haftaya kadar ilişkiyi yasakladı.
36 dan sonra ikisini de yaparım.
Sor bakalım ne diyecek ben soramadım kontrolden sonrasındaki haftada oldu bir dahaki kontrol benimde 5 inde bakalım sorcam bende karnımın o kadar morarması ve göbek deliğimin etrafının çok acıması normal miDoktora sorayım Ozaman ben tedirgin oldumbenimde göbek deliği etrafı yuvarlak biçimde kahverengi gibi oldu renk değiştirdi çiZgiden dolayı düşündüm
tüketelim bakalım o zaman ne olacak. faydası olur inşallahevet doğrudur canım hurma normal doğum için tavsiye ediliyor ara ara tüketmek lazım
Size de çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer sizin de..Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla atlatırlareşim pozitif benim de evdeyiz karantinada az önce zabıta aradı evdemiyiz diye kontrol etti. Biz kurallara uyuyoruz inşallah biran önce eşim de atlatır. Allah’a çok şükrediyorum ki doğum zamanımda başımıza gelmedi bu hastalık eğer öyle olsaydı yalnız başıma hastanelere gitmek zorunda kalırdım
![]()
Anladım canım doğrudur bakalım 36 da yapacak mı doktorumNormal vajinal muayneden pek Farklı gelmedi bana. Kısa sürüyor zaten el ile bakıyor birkaç saniye
Biz anlaşmadık da zaten doğum fiyatının içine o da dahilmiş sormuştuk doğum fiyatlarını ve içeriklerini kadın içinde olduğunu söyledi doğumda bir kaç foto bebeğe kıyafet falan filan varmış oldu baya soralı da tam hatırlayamıyorum canımArkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Anladım canım benim ben de yiyeyim bakalım inşallah faydası olur . çok teşekkür ederim cevabın için :)Ben duymuştum hatta faydalı diye ilk gebeliğimde erken dönemlerde yiyordum sonra bıraktım doğumu Kolaylaştırdığını duyunca. Gebeliğimin sonlarına doğru tekrar yemeye başladım ama öyle 5-6 tane yenmiyor yani ben yiyemedim 1-2 tane. Doğumum kolay oldu ama hurma ile mi alakalı bilemiyorum tabii. 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 haftada 5 cm ulaştı sonra doğuma alındım zaten. Bir de 36 dan sonra benim doktorum Ada çayı içebilirsin demişti kasılmaları başlatıyor diye sanırım, bir de ilişki önermişti. Bizim de doğumdan bir önceki güne kadar devam etmişti![]()
Merhaba teşekkürler iyiyim şükür sen nasılsın :)Merhaba kızlar bn sizin gibi aktif olarak giremiyorum ama çoğunuzun yazdığını okuyorum nasılsınız![]()