2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözüm aydın canım, bende iple çekiyorum artık. Şeker iyice zorlamaya başladı, pıhtı bozukluğu da var. Şu son haftalarını da sağlıkla atlatırız inşallah 🥳
Bugün Dr usg ile baktı hocam benim doğum tarihi ne dedim sen ne diyorsun dedi valla hocam sıkıldım ben artık bu hamilelikten sanki 2 yıl sürdü dedim bi alttan açıklığa bakalım varsa bu hafta yoksa haftaya planlayalım dedi açıklık olmayınca haftaya kaldı
Gerçekten hareketlerim azaldı merak ediyorum nasıl birsey çıkacak bir an önce 10 Kasım gelsin öpüp koklayayım oğluşumu

Kızlar kızlar kontrolden çıktım bugün nst de sancı yok açıklık yok ve ben Kasım annesi oluyorum🤪🤪🤗
Pazar günü acilden giriş yapıp covit testi vericem 2 güne çıkıcak oazartesi son kontrol doğum öncesi testleri vericem
Veeee 10 Kasım salı günü sezeryana alınıyorum 🥰🥰🥰
Ayyyy çok heyecanlandım canım benimm :) ilk bebiş geliyor hayırlısıyla inşallah hadi gözün aydın :))

Kızlar kızlar kontrolden çıktım bugün nst de sancı yok açıklık yok ve ben Kasım annesi oluyorum🤪🤪🤗
Pazar günü acilden giriş yapıp covit testi vericem 2 güne çıkıcak oazartesi son kontrol doğum öncesi testleri vericem
Hadi bakalım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 💗💗💗

Bugün Dr usg ile baktı hocam benim doğum tarihi ne dedim sen ne diyorsun dedi valla hocam sıkıldım ben artık bu hamilelikten sanki 2 yıl sürdü dedim bi alttan açıklığa bakalım varsa bu hafta yoksa haftaya planlayalım dedi açıklık olmayınca haftaya kaldı
Gerçekten hareketlerim azaldı merak ediyorum nasıl birsey çıkacak bir an önce 10 Kasım gelsin öpüp koklayayım oğluşumu
Cok guzel canm masalah. Kac kg suan bebis

Hayirlisi olsun canim 1 haftan kalmis tadini cikar :)

Valla biktim artk ya yeter kardesimin sevgilisi grip olmus. Dun de kardesm geldi bana sarildi etti depremden korktm diye. Bende normalde hep uzak dururum dayanamadm busfer. Daha bugun sevglsnin grip oldgnu ogrendm. Nasl bi umursamazlk. Kiza diyorm ki git hadi bi test yaptir yoktur bseym diyor. Valla biktim artk hcbseyi kaldiricak gucm kalmadi yeter ya
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️nolur nolmaz keske bi test yaptırsaymış korkma canım kendine dikkat et sen

maşallah ya hadi bakalım bende bunaldım iyice 105 kilo oldum iyice şiştim ödemler aldı başını gidiyo yemene içmene dikkat et diyo doktor öyle abur cuburda yediğim yok bugün dışardan geldiğimden beri başım çatlıyo gözlerim, davul gibi şiş 🤦‍♀️çok şükür bebe sağlıklı bana kalsa 38 de sezeryana giricem ama eşim istiyo 40 ı görmeyi onun için katlanıyorum

Hadi hayırlısı canım kavuşuyorsun bebeğine az kaldı 😊 sağlıkla kavuştursun sizi rabbim😇

Tavuk p

Tavuk pek içime sinmiyor da kırmızı eti artırayim canim.2 yumurta yedim bi ara o da kolestrolumu yükseltti o ay.ondan 1 yiyordum
Balık ve kefir de tavsiye ederim canım. Benim bebeğim normal gelişiminde gidiyor. Ama geçen kontrolde 10 gün falan düzenli kefir içtim ben kilo almamışım bebeğim normal düzeninde almış yine. Ki haftalık olarak yarım kilo alırdım mutlaka

Merhaba kizlaar.Guzel Aralık anneleri.hatirlayan vardır beni belki Aralık annesi adayiydim.ama kaybetmiştim bebeği.. şu an yeniden hamileyim.forumda gezinirken bir okuyayım dedim sizleri.cok duygulandim.ne kadar az kalmış doğumlara.insallah Allah hepinize kolay güzel saglikli doğumlar nasip etsin 🤗🤗🤗

Merhaba kizlaar.Guzel Aralık anneleri.hatirlayan vardır beni belki Aralık annesi adayiydim.ama kaybetmiştim bebeği.. şu an yeniden hamileyim.forumda gezinirken bir okuyayım dedim sizleri.cok duygulandim.ne kadar az kalmış doğumlara.insallah Allah hepinize kolay güzel saglikli doğumlar nasip etsin 🤗🤗🤗
Tekrar hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim😍

Hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 amin inşallah teşekkür ederiz 😊

amin, canım saol rabbim sana da bizede tüm gebelere de sağ salim dogum yapmak nasip etsin anne olmak isteyenlere de saglıklı hayırlı bi evlat versin rabbim🤲🤲

Yarin k
Balık ve kefir de tavsiye ederim canım. Benim bebeğim normal gelişiminde gidiyor. Ama geçen kontrolde 10 gün falan düzenli kefir içtim ben kilo almamışım bebeğim normal düzeninde almış yine. Ki haftalık olarak yarım kilo alırdım mutlaka
Sagol canım.Yarin kefir de alayım her gün 1bardak içerim onu da badem kaşar muz yoğurt bakalım ins 23 günüm kaldı doğuma 3 kilo olur inş. Kizim:)

Maaşallah çok sevindim, hayırlı olsun canım. 😍🤲🏻

Back
X