Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen ay internet sitesinden denemek için almıştım hem fiyatı uygun hem de gerçekten çok güzelmiş tekrar sipariş vereceğimKizlar emzirme sudyeni almayan varsa lcw ninkiler pentidekilerden cok daha guzel kaliteli ve uygun aklinizda olsun ben ilk pentiden aldim pisman oldum. Bide waikikide kendindne kulplu emzirme atleti var sudyen giymeye gerek kalmicak gibi oda cok rahat geldi bana almak isteyen baksin mutlaka
bende lcw den aldim yaklasik 1 aydir sutyen yerine onu giyiyorum disariya falan cikarkenKizlar emzirme sudyeni almayan varsa lcw ninkiler pentidekilerden cok daha guzel kaliteli ve uygun aklinizda olsun ben ilk pentiden aldim pisman oldum. Bide waikikide kendindne kulplu emzirme atleti var sudyen giymeye gerek kalmicak gibi oda cok rahat geldi bana almak isteyen baksin mutlaka
Başınız sağolsun canım, bu hastalık çok kötüKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik![]()
Allah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabır versinKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik![]()
26.11 de doğum yapacak dört olduAy insallah canımpazartesi bir kontrol daha var. testler falan. Orda iyice netledir. Bebek kilo alsin diye bugün balık falan yiycem
![]()
Canım bir de görümcen doktor ve ne güzel ilk doğumBenim ilk doğumum olacak canım 2. olsa belki cesaret edebilirdim ama şimdi çok zor zaten ben biraz pimpirikliyim o yüzden eziyet olur yani. Görümcemde doktor o da olacak yanımızda hem de şu an kadın doğum polikliniğinde yani kadro tamam ama bende o cesaret yok işteBir de 1-2 gündür doğum korkusu başladı bende okuduğun olumlu hikayelerden denk gelirse bana da gönderebilir misin
![]()
Hangi modeli aldınızbende lcw den aldim yaklasik 1 aydir sutyen yerine onu giyiyorum disariya falan cikarken![]()
Cok rahat dimi gule gule kullan canimbende lcw den aldim yaklasik 1 aydir sutyen yerine onu giyiyorum disariya falan cikarken![]()
Oy kilosu falan masallah.Kızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
asıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi
Maşallah canım . Son günlerin bı kaç tanıdık o şekilde doğum yaptı sürekli aynı pozisyonda beklemek sarsıntı da etkiliyo haliyle nereye gidecektin kiKızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
asıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi
Gitmem canim ben 5 saat cok bana gore acil olmadikcaKızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
Ben 3 saatlik yoldan bile korkuorum 30. Haftadan beri. Saat başı dinlenerek mola verilerek gidilebilir belki ama ben gitmezdim yine de.Kızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
Kuzum boya cidden takılmaAnneye de ölür bu çocuk denmesi ne acıdır yaAyy inşallah benimki de uzun olur
![]()
Allah rahmet eylesin canımKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik![]()
Evett bende cok sevdimBende geçen ay internet sitesinden denemek için almıştım hem fiyatı uygun hem de gerçekten çok güzelmiş tekrar sipariş vereceğim![]()
Kızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahBende geçen ay internet sitesinden denemek için almıştım hem fiyatı uygun hem de gerçekten çok güzelmiş tekrar sipariş vereceğim![]()
Masallah kuzuyaasıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi
Ay maşallah yaaKızlar @nil5347 arkadaşımızda iki gün önce bebeklerine kavuştuspinal sezaryan olmuş. Biri 3200 diğeri 2500 kg dogmus gayet sagliklilarmis müsait olunca süreci paylaşır sanırım
![]()