Evett kızlarr bugün bizim de bir aylık kontrolümüz vardı. Ela'm 3700 gr 53 cm olmuş şükür. Çok iyi kilo almış bir ayda dedi. Çok kusmasını emerken ağlamasını karın ağrısını söyledim. Bir haftadır kakasını yaparken zorlandığını biogaia ve sab simplex kullandığımı söyledim. Kusmaları için emzirince hemen omzuna kaldırma gaz için biraz kucağında yatsın emdikleri otursun mideye sonra kaldır dedi öyle azalır Kusmaları yediklerinin fazlasını da çıkartıyordur korkulacak bir şey yok dedi. Kakası için sütünü sağıp içine biraz zeytinyağı karıştır ver daha rahat yapar dedi. Biogaia ve sab simplex e devam etmemi söyledi. Şükür çok iyi bir doktor buldum kızıma hem çok tecrübeli hem çok ilgili. Bu arada biogaia kullanan arkadaşlar dün konuşmuştuk bu hafta bizim 3. Haftamız damlalarda düne kadar çok ağlıyodu dün akşam o kadar güzel uyudu ki sadece emdi tuvaletini yaptı uyudu ve bugün de aynı sürekli uyuyor ihtiyaçlarını giderip inşallah böyle devam eder, bu arada dün geceden beri kakasını çok iyi yapmaya başladı hatta öyle iyi yapıyo ki mata falan yaptı ben bez değiştirirken

aklıma geldikçe doktorun anlattıklarını yazarım şimdilik bu kadarını hatırlayabildim. Bizden haberler böyle şükür kızım iyi. Kalça ultrasonu ve göz muayenesi yapılacak bir dahaki ay. Erken doğduğu için tam gelişmemiştir bir dahaki ay yapalım daha iyi sonuç alırız dedi.