Haftamız aynı canım. Ama benim bebek 10mm yazıyor. Gün farkından olabilir mi? Bana tam 7 haftalık dedi. Bana da kan sulandırıcı verdi zaten göbekten iğne oluyordum yine pıhtılaşma varmış bi ilaç daha yazdı. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği
2 konuda birden mi devam etsen acaba ama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim.
2 konuda birden mi devam etsen acaba ama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim.
Bir ayağımı da oraya mı atsam.
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor. Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin.
Ya kızlar şu gebelik testleri acayip bağımlılık yapıyor yaaa
Her "testime bakarmısınız gebelik varmı" konusuna koştur koştur gidiyorum. çift çizgiyi gördükten sonra hep test yapmak istiyorum manyak mıyım acaba yoksa normal mi
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor. Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin.
Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsa bişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı
Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsa bişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı
Niye vermedi? Nasıl doktorlar var yaa. Ben şaşkınlıktan bön bön bakarken benim doktorum istersen senin için kayda alayım dedi uğraşcam canım başarabilirsem etiketlerim adını