2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar diş sorunu yaşayan var mı? Acayip dişlerim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Şimdilik öyle bir sorunum olmadı canim. Kalsiyum almaya özen göster. Ben normalde de süt, yoğurt, peynir bol tuketirdim zaten şimdi doktorum takviye verdi içinde kalsiyum da var

Aramıza hoşgeldiniz.

Kızlaaaar cok şükür duyduk bebişimi efsane bir duygu
gözün aydın canım
Kızlar tavuk yiyor musunuz
Evetttt her şey yiyorum ben

Aramıza hoşgeldinizz

Büyük çocuklar, küçük çocuklardan beter örmeye bi başlarsam bütün hayvanlardan ister kesin, hiç ilişmiyim ben. Ama kızıma bebek örmek isterim, o çok seviyo, şu bulantılar bi geçsin de
Suya aynı anda mı fırt diye çıkıyor çocuk?
O kadar kolay olur mu hiç ben ilki normal Doğum yaptım, biraz sıkıntılı bi süreçti, bunda normal Doğum istemiyorum.
Hayır çıkarmıyorum ama midem sürekli bulaniyor yiyemiyorum içim almıyor
Çoğumuz öyleyiz cnm, sen mideni boş bırakmamaya çalış

Eğer erkek olursa bizim de ilk ismi belli Abdullah. Ocak ayında babamı kaybettim, ilk adı onunki olacak inşallah

Ooo isimler konuşulmuş Bizim isimlerde belli-di
Eşim güneydoğulu baba adı vermek onlarda gelenek. Bilmem kaç nesildir sülalenin erkekleri x_y_x_y_x_y olarak gidiyor kayınpederimin adı olacak sağlam bir isim hediyesiyle birlikte.. Bugüne kadar her dede kendi adı verilen torununa ev almış. Dedim bayıldım bu geleneğe. Kız olursa da net şekilde Elfida diyorduk. Ama anlamı kafamızı bulandırdı. Feda edilen, gözden çıkarılan demek. İsme ölüyoruz bayılıyoruz.. Ama anlamı bizi bi durdurtuyor.

Şimdilik öyle bir sorunum olmadı canim. Kalsiyum almaya özen göster. Ben normalde de süt, yoğurt, peynir bol tuketirdim zaten şimdi doktorum takviye verdi içinde kalsiyum da var
Bende bol bol peynir yoğurt alıyorum ama dişim kırılıyor galiba küçük küçük parçalar ağzıma gelip duruyor

Benim hiç aklıma isim olayı gelmedi daha cinsiyeti öğrenelimde o zaman düşünürüz:) isim anlamları çok önemliymiş daha güzel bir isim bulabilirsiniz

Kizlar vallahi midem bi degisik ya bulanmiyor ama yaniyor gibi bisi yemek istemiyor canim ama yemezsem de bastirmiyo. Bu hormon ilaclari sisirdi beni iyice... bagirsak hareketlerini yavaslatiyormus zaten bu progestan. Bilemedim..
Isim oglani dusunduk ama kizi dusunmedim acikcasi
Oglan olursa cihangir koyalim diye dusunduk. Nasip tabiki...
Surda kaldi 2 gun cuma gunu bizde kalp atisi duymaya gidecegiz insallah hayirlisi olur hakkimizda

Eğer erkek olursa bizim de ilk ismi belli Abdullah. Ocak ayında babamı kaybettim, ilk adı onunki olacak inşallah
Canim basin sagolsun benimde babam 28 aralikta vefat etti hic beklenmedik bi anda ve adi abdullah aydindi insan konduramiyo hala atlatamadim ben bugum 4 ay oldu hala dun gibi gecen zaman bizden gidiyo bu bebek o acidan bize cok iyi gelecek kayinpederimde vefat etti esim onun ismini koymak istiyo

Oo cok iyimis bu elfida yi bende cok seviyorum ama anlamindan dolayi vazgectim onun yerine eflin bade koyacagim insallah kizim olursa

Gebeligi ikiz olan varmi benim anne tarafinda esiminde baba tarafinda mevcut insanin aklina gelmiyo degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…