2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağolun Kızlar dua edin ne olur bebeklere bşe olmasın yat dinlen dedi doktorda yatıyorum inşallah bana sımsıkı tutunurlar biri 7+6 diğeri 8 haftalık görünüyor
Bebeklerini rabbim sana bagislasin insalllaah saglicakla kucagimiza.aldigimiz gunlerde gelir

Sağolun Kızlar dua edin ne olur bebeklere bşe olmasın yat dinlen dedi doktorda yatıyorum inşallah bana sımsıkı tutunurlar biri 7+6 diğeri 8 haftalık görünüyor
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım. Yat dinlen kendini zorlama bol bol dua et. Bende dua edeceğim inşallah sana

Çok geçmiş olsun rahatsızlığınız mı var kan sulandırıcı o yüzden mi

Normalde asla ıkınmam ama nasıl oldu anlamadım böyle bir şey elim ayağım titreyerek gittim allahım inşallah bşe olmaz bebeklere
Canim gecmis olsun bu zamanlarda cok dikkatli olmamiz lazim birde senin ikizdi sanirim senin iki kat dikkatli olman lazim yat dinlen ayaklarini yukari kaldir ilac falan vermedimi canim yada igne yapmadimi

Sağlıkla kucağına al canım ins. Bebeklerini dikkat et kendine

Teşekkür ederim mesajlar için inşallah hepimiz sağ Salim alırız kucaklarımıza İlaç zaten ben kullanıyordum kanama olunca iğnemi yapmıştım kendim fitile devam et dinlen dedi . Yatış versem evde yaptığının aynısını burada da yapacağız dedi bende eve gelmek istedim virüs malum.

Allah yardımcın olsun bir daha olmaz inşallah zorlama kendini yat dinlen iş falan yapma. İnşallah tutunurlar yüreğini ferah tut.

Geçmiş olsun, dikkat et kendine, Allah korusun bebislerini

canm korkma. bebekleirn iyi olucak. benim bi arkadasim dogurana kadar kanamasi geldi dogurana kadar risk altindaydi. olur oyle. bak iyiymis bebeklerin. sen biraz dinlen toparlicaklar annesi

Nefis yemek tariflerinde birsey gordum yarin firina gidip alalim dedim esim hemen kaynanami aramis narin aseriyor bunu bunu diye. Utandim acayip kadincaz bide rahatsiz hem de butun gun de niyetli

Tsh hormonu yüksek olan hamislerrrr bgun ilaca basladim
Doktoruma haziranin basinda gidicem
Acaba ne zamana duser bu tsh ne zaman saglik ocagina gidip.kan vereyim?

Valla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandık
Canım o biraz iğneyi yapış şeklinden de kaynaklanıyor galiba çünkü eşimin eli iyice alıştı, son yaptıkları öncekiler kadar morarmadı.bir de ben bazen Oksapar, bazen Enox alıyorum her zaman aynısı olmuyor eczanede. Doktor bana hangisni bulursan onu al dedi. Oksapar'in iğnesi daha kalın ve uzun sanki. Ben inşallah haftaici kontrole gittigimde eğer hersey yolundaysa inşaallah rapor cikarticam ignelere.

Hormon ilaclarini bilmiyorum ama Bence 15 gün sonra git. Ne az ne çok olur 15 gün
Doktoruma gidemem herhlde ama saglik ocagina.gidip baktircam eger hala ayniysa doktorumu ararim artik ilaci yukseltir veya devam et der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…