2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun canim, ilk aylar bütün hamileler icin riskli. Sen bu aralar yat, dinlen ve bağırsakların için faydalı şeyler tüketmeye çalış. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için , inşaallah kötü birşey olmayacak. Pozitif olup, akışa bırakmaya çalış canım.

Benim doktorum 2-3 parmak dedi. Ben artık hep kullandığım için bakmadan da yerini görebiliyorum. 4 bence çok. Ortayı bul. Parmakların inceyse 3 parmak, kalınsa 2 parmak yap.önceden yaptığın yerlere dikkat et yalnışlıkla üstünden vurursan canın çok acır. Boşluk bulmaya çalış. Benim yaptığım gibi yaparsan önceden yaptıkların iyileşir zaten yer açılır sana da. Çok şükür en ufak bi morarma ağrı falan yok.

Canlar son durumu anlatıyorum. Bi kez daha kustum mide boş. Doktorum zorlama kendini dedi. Mide spazmı için bir ilaç dedi kocam aldı hemen. Onu iç uyu dedi. Eğer çok endişelenirsen 1-2 güne kontrole gelebilirsin dedi. Bakalım yarın nasıl olucam. Basit bir kusma olsa hamilelik kusmasıdır deyip geçiştiririm. Hem kusuyorum hem midemde fena ağrı hem de karın ve bel ağrısı. İshal gibi gittim tuvalete de. Ondan korktuydum.
ilaçtan sonra azaldı mide ağrım. Şimdi uyumaya çalışıyorum inşallah geçer gider yarına.
İnşallah iyidir miniğim

Geçmiş olsun canım, bence eve yardımcı vs almak için erken davrandin. Benim evde de yapılacak detaylı çok iş var ama erteliyorum, su riskli 3 ayı atlayınca biraz daha rahatlayacagiz inşallah. Sabaha birseyin kalmaz insallah.

Merhaba guzel anneler Malesef cogunuz cok tedirgin bebislere bisey olcak diye.. bende cok tedirginim yasadiklarimdan dolayi.. ama inanin bebegimizin alacagi nefesi varsa sagsaglim dogar iyi dusunun iyi olsun.. ben 2 tane melegimi erken dogumla kaybettim. Bu 5. Hamileligim... hic bir hamileligimde migde bulantisi yasamadim. O
Yuzden boyle seylerle caninizi skmayin lutfen Bol
Bol dua edin dinlenin uyuyusun eger risk grubuNda degilseniz normal gununuze devam edin kendinizi birakmayin Yine diyorum migdem bulanmadi gibi kucuk seylerle caninizi skmayin hep positif dusunun Ben okdr kotu seyler yasadimki en son hamileligimde 17 haftalikken lavaboya giderken birden tum suyum kanla birlikte bosaldi.. hastahenede lavaboya giderken bebegimin geldigini hissettim ve o an dogum gerceklesti kaybettim kuzumu zaten suyumun hepsi bosaldigi icin yasama sansi yoktu. Ilk bebegimi 23 haftalikken idrar yolu iltihapi yuzunden kaybettim. Ama bu hamileligimde positif dusunmeye calisiyorum 2 kizimla zaman gecirip kotu seyleri aklima bile getirmiyorum. Kanamaniz azda olsa cokta olsa lutfen doktorunuza gidin .. kanamaniz acik pembe kirmizi oldumu
Normal olarak sayilmiyor cunku. Kahverengi oldumu korkmayin diyorlar belcikada. Sagsaglim bebislerimize kavusmamiz nasip olsun insallah

Geçmiş olsun inşaAllah bişey olmaz Allah’ın izniyle

Allah bu evladini saglicakla kucaklamani nasip etsin insalllah

Ayda bir tsh için kan vermen lazım.inşaAllah hemen düzene girer
Insalllaaah ayda bir mi vereyim yoksa 20 gun sonrami vereyim haziranin basinda gidicem doktoruma yukselmez dimi ilac kullaanirken?

Sağolun Kızlar dua edin ne olur bebeklere bşe olmasın yat dinlen dedi doktorda yatıyorum inşallah bana sımsıkı tutunurlar biri 7+6 diğeri 8 haftalık görünüyor
Maşallah aralarında gelişim farkida yok Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğarlar sen yat dinlen extra buna ihtiyacın var kolay mı 2 tane can var içinde

Ben de 4 sene önce ikiz gebeliği sonlanmis biri olarak neler yaşadığınızı anlayabiliyorum. Rabbim inşallah bu evladınızı saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim zaten doktorun takip edecek seni, doktorun ne zaman kan verecegini söyler sana.
Bi topikdede doktorunuza bakmayin 15 gunde kan verinnn dedi kafam.allak bullak olduuuu bazen burayı cok seviyorum can atiyorum girmek icin bazen bi yorum moralimi alt üst ediyor surekli kafama takiyorum yine ben ara vericem buraya kendim icin bebegim icin daha iyi olcak allaha emanet olun arada girerim ❤

Canım, doktorlarımız yıllardır belki yuzlerce gebelik takip etmişlerdir bence çok aksi bir durum olmadığı sürece onlara güvenmek lazım. Ben uzun zamandır tiroid ilacı kullaniyorum ve hiçbir zaman 15 günde bir degerime bakilmadı. Eğer torumlar seni olumsuz etkiliyorsa uzak kalmayı tercih edebilirsin tabii.

Okuduklarınız neden bu kadar çok tanımıyorsunuz ki dr unuz size doğrusunu belirtecektir eğer dr beğenmiyorsanız degistireceksiniz

Bulantıya da takılmayın. Kalbi duran gebeliğimde bulantım devam ediyordu benim de, kürtaj olunca kesilmişti bulantı. Buna göre de ayarlamayın kendinizi. Bazen çok bulanır bazen az, bazen hiç. Gün günü tutmaz. Birbirimizi strese sokmayalım. Hep güzel düşünelim. Stres de zararlı.
Normalde asla ıkınmam ama nasıl oldu anlamadım böyle bir şey elim ayağım titreyerek gittim allahım inşallah bşe olmaz bebeklere
Çok geçmiş olsun cnm. Dr ne yapman gerektiğini zaten söylemiştir. İnşallah tutunacaklar göreceksin. Dua et, güzel düşün, biz de dua edelim.

Hanımlar daha tecrübeli olduğunuz için size soruyorum.

Önceden regl olduğum zaman kasık ve bacak ağrım olurdu.

Özellikle dün bugün sanki regl olmuş gibi kasık ve bacak ağrım başladı normaldir değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…