2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En doğrusunu yapmışsın sevaba girmişsin.
Yeni okudum bu yorumu yoksa sana çok kızdım canım
bi allahtan baska kimsem yok ya o yuzden tepki gostermistim yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum surekli bulanti uyku halindeyim calisiyorum agir geliyo burdayken bi iki isin ucundan tutuyodu ne zormus kimsesizlik

ne guzel masallah rabbim ewlatlarina saglikli uzun omur wsrsin canim ama benim biseyler almak gibi hewesim yok ya bitek ben mi boyleyim bebek esyalari kiyafetleri ilgimi cekmiyo nedense dogmicakmis gibi geliyo bitek ben mi boyleyim

iyi akşamlar arkadaşlar 1nisan son adet 5.3haftalik yaklaşık pazartesi günü dok.gidicem sizce kalp atışı duyulur mu duyan varmı aranızda geçen sefer gibi olur diye korkum var
herkesin farkli olur canim 5+ küsürlerde keseyi we bebegi gormustuk ama kalbi duyamamistik teeee sekizinci haftayi buldu nerdeyse kalbi duymamuz

calismiyosan örgü ör en guzel terapi ben caliaiyorum pazartesi izinliyim o zzamn ip alcam nasipse

Evet var canim.ondanmi.olurmus
Canım ben daha önce tiroidit geçirdim 2defa ve aslında hamile kalınca gel dedi doktor malûm virüsten dolayı gidemedim hemen, sevk yazdırıp gidecem haftaiçi bide doktorum ayrılmış yeni bi doktora gidecem. Bezim yine şişmişte olabilir. Sadece değer düşüklüğü veya yüksekliğinde yutkunma.seorununu hic duymadım.

Yaa benim 96 çıktı doktorum takip edelim dedi hicte şeker sorunum Olmazdi

Açlık ve tokluk şekerine baktılar bide 3 aylık şeker var, senin çok değil ama yine de çok tatlı yeme bence. Ben ilk hamile olduğumu bilmeden bayağ bi tatlı yedim. Hemde ramazan başıydı şimdi çayı bile şekersiz içiyorum.

bi allahtan baska kimsem yok ya o yuzden tepki gostermistim yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum surekli bulanti uyku halindeyim calisiyorum agir geliyo burdayken bi iki isin ucundan tutuyodu ne zormus kimsesizlik

Allah kolaylık versin, yalnız olmak zor bende ailemden ve esimin de ailesinden uzaktayım. En çok desteğe ihtiyacımız olan zamanlar aslında ama guclu anneler olacaz biz inşallah ne yapalım. Herkesin şartları farklı

Canım Benimde psikolojim hiç iyi değil acaba iyimi diye hep düşünüyorum kontrolüm Perşembe inşallah hayırlı haberlerle döneriz

benim hormonlar tawan yapmis durumda sanirim duygusal acidan zirwedeyim suan allah yardimcimiz olsun ilk hamileligimde herkes etrafimda donerdi bunda kimse yok esim desen ilgisiz bu aralar konussam off diyo konusmasam icim icime sigmiyo seytan diyo git kadin siginmaya hic cikma

Günaydınnnn arkadslar ya bilmiyorum neden ama bu son 3 gündür sabah 3 de uyanıp 4:30 a kadar uyuyamıyorum yatakta dön dön bir türlü rahat edemiyorum hali ile kocam da uyanıyor birşeyin mi var diye kesintisiz uyumayi şimdiden özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…