2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım hiç korkma mm hesabı olduğu için şaşabiliyor bebişin suyu da güzel görüntüsü de. ben 6 düşük yaptım neler neler yaşadım dış gebelik kimyasal tüp bebekle eksik kromozomlu bebek 9.hafta en son gelebildiğimdi iğneler kan sulandırıcılar tüp bebek bile yaptım ama Allahım 1 aşılama ile buralara gelmeyi nasip etti şuan ne kullanıyorsun dersen sadece corasprin progestan ve folik asit. Rabbim ol desin zamanını desin yeter inşallah sağlıkla da kucağıma alabilirim Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin bol bol dua şükür.

Ben de 8+5 deyim canım bu sabah ac karnına istifra ettim gün içerisinde çok bulantım olmuyo her sabah da istifra etmiyorum acıkınca kötü oluyorum şükür iyiyim ya ac kalmamaya çalışıyorum
Aynıymış günümüzzz Ben de bi gün oluyo bulantı sonra çok olmuyor falan artık sürekli olmayacak galiba Kasık ağrın var mı canım

Ayy canım inşallah ya.Sen de neler yaşamışsin kiyamam Allah en güzelini vermiştir inşallah sana da

basiniz saolsun canim mekani cennet olsun insallah
Hamilelikten önce bi kez kusmuştum, o zaman olmuştu bende uzun süre de geçmemişti.
Günaydın herkese.
Alıntı yapmayı unutmuşum dedesi vefat eden arkadaşım başın sağ olsun
cyd86 okudum cnm basin sagolsun
cyd86 başınız sagolsun,okudum ben de
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun...

Kızlar meraba bn de yeni öğrendim gebeliğimi şükürler olsun 10 nisan son adet tarihimdi. 23 nisan yumurtlamamdı. Düm öğrendim kanda değerim 126 nasıl sizce? Doktor pazartesi gel dedi. Ve çok akıntım var ayıptır sölemesi su gibi bazen de sarımsı oluyor normal mi yoksa idrarda enfeksiyon mu var acaba?????

Merhabalar ben yine 3 gündür iyi değilim ama Dün annem kızdı bana sen hasta değilsin sadece hamilesin surekli yatıyorsun kusup hayatına devam etmiyorsun diye baya söylendi elimde değil benimde 2 gun yemek bile yapmak çok zoruma gitti eşime iftar için zar zor hazırladım yemeği bende istemiyorum böyle olsun ama napayım işte arada sırada çok daha kötü oluyorum

Ara ara oluyor canm bendede ayakta durduğumda bel kasık ağrım oluyor eşim yapıyor

Inşallah yavrun sana yoldaş olur canım. Onu düşün ve pozitif kalmaya çalış.

Git canım ihmal etme en ufak lekeyi hayırlı haberlerle gel inşallah
Çok şükür canım eli kolu oynuyordu hareketli bir bebşşti benimkide içim rahatladı lekelenme enfeksiyona bağlı dedi ama o da çıkmadı takipte kalalım tekrar gelirmi diye dedi. Trioitim yükselmiş bide ona baktık gittiğim iyi oldu valla

Canım hiç kendçne dert etme bende o haldeyim yemek kokusu midemi bulandırıyor ondan giremiyorum mutfağa tek işim yatmak şu ara. Hasta değiliz tabi ama vücudumuzda alışık değil bu duruma.

Kızlar sizlere danışmak istıyorum 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim yeni. Ama bnde ayıptr sölemesi su gibi ve bazen sarımsı kokulu akıntı oluyor bu durumda idrar testti mi yaptrmalıyım yoksa normal mi korkuom

yok ikinci bebegim hatta dorduncu deyim 1 dusuk bi tanede 4 aylikken kalbi duranlar war cok zamansiz oldu bu bebis ewet cok istiyorum bisey olcak diye korkuyorum ama ne biliyim hissizim
Kayıplardan belki de canım benim de bir düşük bir kürtaj var bu hormonlar da herkese aynı şeyleri hissetmiyor malesef Allah büyüktür sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah zamanla herşey düzelir

Canım hiç kendçne dert etme bende o haldeyim yemek kokusu midemi bulandırıyor ondan giremiyorum mutfağa tek işim yatmak şu ara. Hasta değiliz tabi ama vücudumuzda alışık değil bu duruma.
Benim ikinci hamileligim ama gerçekten çok zor geçiyor

Hayırlı olsun canım.tabi ki doktora git kokulu olması enfeksiyon varlığını gösterir diye düşünüyorum.bol bol su iç gidene kadar da iyi gelir

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun...
insallah ya zira boyle giderse kafayi siyiricam oooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…