2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oğlum da ilgi istiyor şunu yap anne bunu yap anne diyor canı sıkıldıkça yemek istiyor :) eşim çalışıyor kimsede yok yardımcı olacak zaten olsa da pandemi zamani kimse gelmek istemez daha titiz herkes..
Ya kıyamam Allah yardımcınız olsun inşallah mükafatını alacaksınız

bugun esimin dogum gunu kizlar. evde pasta yaptim yemek yaptim hamilelgmden beri hc bukadr ayakta kalmamistim yoruldm braz. surekli bebegmz napio acaba diye dusunuyorm artk hareketlerni hssetsek keske
Ben rüyamda hisettim karnima dokunmistum elime geliyordu hareketleri hatta uyandım gerçek mi felan dedim anlayamadım

Normal ultrasonla bakmıştı bu sefer birde ne olur olmaz diye perinatolog bakacakmış.ikili testtede Trizomi risklerine bakılıyor canım

Trizomi testine bende gireceğim ikiz mi sizin nerede yaptıracaksınız
Canım , ikiz değil benimki Hacettepe üniversitesinde yaptım testi.Bir önceki kaybım trizomi 18 de dolayı olduğu için birde perinatolog bakacak

Kızlar,birkaç gündür bebeğimi hafif seyirme şeklinde hissediyorum. sizlerde hissediyor musunuz.?

Canım , ikiz değil benimki Hacettepe üniversitesinde yaptım testi.Bir önceki kaybım trizomi 18 de dolayı olduğu için birde perinatolog bakacak
anladım canım Allah’a emanet olun bende gideceğim perinatoloğa ikiz olduğu için bakacaklarmış

Kızlaaarr nasılsınızz? Bi makale okudum. Buraya bırakıyorum

Gebelik döneminde anne adayları vücudunda pek çok değişim meydana gelir. Bu değişimler bedende çeşitli ağrılara sebebiyet verebilir. Anne adaylarının en çok yakındığı ağrılardan biri ise şüphesiz ki vajina ağrısıdır.

Bu ağrılar, genellikle adet gecikmesinden 2 – 3 hafta sonra sancılanma şeklinde görülür. Fakat kendisini tam olarak gebeliğin 12. ve 16. haftaları arasında hissettirir.

Bunun nedeni, rahim kaslarınızın gerilmesi ve kısalmasıdır. Bu sebepten dolayı vajinada ağrı veya batma hissi yaşanması normal kabul edilir.

Rahim kaslarına ek olarak vajinaya olan kan akışının artması da hassasiyeti arttırabilir ve hamilelikte vajinada zonklama benzeri bir ağrı olabilir.

Burada önemli olan konu, kişinin ilk gebeliğini yaşayıp yaşamadığıdır. Eğer ilk gebelikse, daha önce rahim büyümesi yaşanmadığı için anne adayı vajina ağrısını daha erken haftalarda ve daha yoğun bir şekilde hissedebilir. İkinci veya daha fazla gebeliklerde ise genelde bebek ağırlaşırken bu ağrılar hissedilir.

Su içmediğindendir bence sen acile git bir an önce vücudun susuz kalmasın ihmal etme su içemiyorsundur zaten kusuyorsan da vücutta olan da gider
Gittim canim serum taktilar metpamid icebilirmisim eger icebilecegimi bilseydim gitmezdim ozel hastane olmasina ragmen cok kalabalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…