Allah yardımcın olsun Rabbim sana güç kuvvet versinEşim evde ama yardım etmeyenlerden maalesef herşeyi benden bekliyor
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ,ben de yedi yıldır istiyorum ,geçen sene kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine hamileyim ama korkumdan söyleyemiyorum kimseye ,yaşadıklarımı bir ben bı Allah biliyor ,asilamalar, iğneler ,ilaçlar ,kocakarilar.... Neler neler denemedim ki. Ama şükür rabbim nasip etti inşallah sağ salim aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHerkese merhaba bir aydır sizleri takip ediyorum ama hiç yazmadım bende nasip olursa sizler gibi Aralık annesi olacağım Allah bağışlarsa..
Neden yazmadım biraz içimi döküp anlatmak istiyorum 35 yasındayım sebepsiz interflite denildi durumumuza 8 yıllık evliyim bu yıllar içerisinde 6 yumurtlama takibi 3 aşılama 4 tüp bebek geçirdim son tüp bebek de Eylül 2019 da hamileydim ancak kalp atışını duyamadığımız için mecburi kürtaj oldum ağlaya ağlaya operasyona girdim, yıllarca beklediğimiz bebeğimize veda ettik çok zor günlerdi..
Pes etmeden yeni tedavi için toparlanmayı beklerken virüs olayları patladı ve çok üzüldüm ertelemek zorunda kaldığımız için tedaviyi ama Allah öyle büyük ki hiç beklemediğimiz bir zamanda tedavisiz doğal yolla hamile oldugumu öğrendim defalarca test yaptım kendimi zor inandırdım hamile olduguma simdi 9+2 olarak çok şükür devam ediyoruz ve ben her gün inşallah benimlesindir bebeğim diyerek güne başlıyorum Allah korusun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkumdan kendi kendime bile söyleyemiyorum ben hamileyim diye ama artık üzerimde ki bu stresi atmak ve her hamile kadın gibi güzelliğini yaşamak istiyorum bunun için öncelikle birbirimizi hiç tanımasakda belki aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımız vardır diye içimi dökmek sıfırlamak istedim..
Çok uzun gelecek bu yazdıklarım ama inanın 8 yılımı anlatmanın en kısa halidir ne yaşadığını herkes kendisi bilir bebeğim için dualarınızı rica ediyorum hayırlı ve sağlıklısını istedik hep hayırlı ve sağlıklı ise Allahım mucizesini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi akşamlar
Aynı şeyleri yaşamış gibiyiz aynen tibbi ilaçlar dışında okunmuş sular yazılar örtüler hacı hocalar olmayınca olmuyor diyorduk ama öyle bi güzel oldu ki inşallah sizde bizde hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsinCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki ,ben de yedi yıldır istiyorum ,geçen sene kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine hamileyim ama korkumdan söyleyemiyorum kimseye ,yaşadıklarımı bir ben bı Allah biliyor ,asilamalar, iğneler ,ilaçlar ,kocakarilar.... Neler neler denemedim ki. Ama şükür rabbim nasip etti inşallah sağ salim aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
En korktuğum şey oldu kalp durma meselesi burada okuduğum şeylerden sonra çarşamba günü ultrasona gireceğim hemen kalp atışını görmek istiyorumCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki ,ben de yedi yıldır istiyorum ,geçen sene kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yine hamileyim ama korkumdan söyleyemiyorum kimseye ,yaşadıklarımı bir ben bı Allah biliyor ,asilamalar, iğneler ,ilaçlar ,kocakarilar.... Neler neler denemedim ki. Ama şükür rabbim nasip etti inşallah sağ salim aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım ben bugün fark ettim az az sık sık yemek bulantıyı biraz hafifletiyor ben bugün hep bşeler yedim daha rahattım sanki midem boş olunca daha kötü oluyor . Ama imkan varsa hastaneye git bence gözün açılır biraz poşet al bol kusarsan yanında olsun ben cebimde poşetle geziyorumDayanmaya calisiyorum bugunde kustum kusuncada rahatlamiyorum ben anlamadim bu durumu doktoruma yazdim cevap vermedi bu durumda acile gitmekte cok ic acici degil bilmiyorum ne olacak
Amin canım benimAllah yardımcın olsun Rabbim sana güç kuvvet versin
Kuzum yemedigim sey kalmadi sarimsi akintim var enfeksiyon mu acabacanm eti form biskuvi ye sabah uyaninca yataktan kalkmadan. yatagnin bas ucuna koy. sonra 10 dk snra kalkjp peynir ekmek ye ben ole cozmustum
Canim sarimsi akinti var ayni zamanda sendede oluyomu bu son care gitcem gibi midem yine bulaniyoCanım ben bugün fark ettim az az sık sık yemek bulantıyı biraz hafifletiyor ben bugün hep bşeler yedim daha rahattım sanki midem boş olunca daha kötü oluyor . Ama imkan varsa hastaneye git bence gözün açılır biraz poşet al bol kusarsan yanında olsun ben cebimde poşetle geziyorum
Alttan akıntı mı anlamadım canım bende akıntı falan yok ben progestan fitil kullanıyorum onun kalanı geliyor ama çok da sarı değilCanim sarimsi akinti var ayni zamanda sendede oluyomu bu son care gitcem gibi midem yine bulaniyo
Sarı akıntı bendede var canım oğluma hamileyken de vardı ben normal diye biliyorumCanim sarimsi akinti var ayni zamanda sendede oluyomu bu son care gitcem gibi midem yine bulaniyo
Ne güzel sonucun düşük riskli cıkmış içini ferah tut canım,istemesi cok normal.Daha önce düşük olanlara da önlem için baska progestan corasprin kullandırma gibi düşün.Sen ikili test için gidince perinatologa mı muayene oldun yoksa kendi doktoruna? Ben perinatologa gitmedim mesela.Belki ondan demiştir hem.Ayrıca 3lü testte belli olmuyor mu trizomi?Selam kızlar, bugün canım çok sıkkın çok şükür kötü bir şeyim yok ama Yinede kafama takıldı.Benim ikili test sonucum hamdolsun düşük oranda çıkmış doktor trizomi 18 öyküm olduğu için çarşamba günü detaylı ultrasona girmemi istedi.Biliyorum Allah’ın izniyle bir şey yoktur ama yinede içim sıkıldı
Ben de hep böyle tedirgin gidiyorum canım.Doktor bugün bu haftalarda atma ihtimali atmama ihtimalinden cok cok daha yüksek öyle düşün kendini germe neden atmasın dedi.Direk kalbi atıyor mu oluyor ilk sorum.Pozitif düşünmek lazım ben bundan sonra daha pozitif olacagımEn korktuğum şey oldu kalp durma meselesi burada okuduğum şeylerden sonra çarşamba günü ultrasona gireceğim hemen kalp atışını görmek istiyorum
Vajinal canim enfesiyon oldu sanirim su icemedigimdenAlttan akıntı mı anlamadım canım bende akıntı falan yok ben progestan fitil kullanıyorum onun kalanı geliyor ama çok da sarı değil
Hic gelmiyodu da ondan soruyum dedimSarı akıntı bendede var canım oğluma hamileyken de vardı ben normal diye biliyorum
Su içmediğindendir bence sen acile git bir an önce vücudun susuz kalmasın ihmal etme su içemiyorsundur zaten kusuyorsan da vücutta olan da giderVajinal canim enfesiyon oldu sanirim su icemedigimden
Pozitif düşüneyim diyorum içime hemen kurt düşüyor acaba atıyor mu büyüyor mu diye bir de son kontrole gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi ne güzel hafta da bir gidiyordum hele bundan sonra ayda 1 dedi nasıl direneceğim bilmiyorumBen de hep böyle tedirgin gidiyorum canım.Doktor bugün bu haftalarda atma ihtimali atmama ihtimalinden cok cok daha yüksek öyle düşün kendini germe neden atmasın dedi.Direk kalbi atıyor mu oluyor ilk sorum.Pozitif düşünmek lazım ben bundan sonra daha pozitif olacagım
Ayniyiz canım resmen ogure ogure yemek yaprimYa bugün yine çok kötüyüm hiç yemek yapasım yok amaesim oruç gerçekten çok zorlaniyorum istemeye istemeye yemek yapmaya
Sevaba giriyorsunuz Allah yardımcınız olsun valla üzüldümAyniyiz canım resmen ogure ogure yemek yaprim
Oğlum da ilgi istiyor şunu yap anne bunu yap anne diyor canı sıkıldıkça yemek istiyor :) eşim çalışıyor kimsede yok yardımcı olacak zaten olsa da pandemi zamani kimse gelmek istemez daha titiz herkes..Sevaba giriyorsunuz Allah yardımcınız olsun valla üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?