Yok canım 1haftadır girmemişHic bilmiyorum canim ozel mesajlarda da yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 1haftadır girmemişHic bilmiyorum canim ozel mesajlarda da yokmu
Alla alla ben herhalde orda yazsiyor artik diye merak etmemistim meraklandim simdiYok canım 1haftadır girmemiş
Allah razı olsun canim mutlaka deneyeceğim çok sağolCanım, ne yap biliyormusun, sargı bezi var ya onu tuzlu suya koy sonra çıkar sık koy ağrı olan kalçana uzerinden bi poşet falan koy suyu pantalonuna çıkmasın diye öyle yarım saat kadar yat ağrıyı ve şişliği alıyor. Bana doktorum dediydi bi ara progestan iğnesi oluyordum o da çok ağır yağlı iğneydi hep şişti yumru yumru oldu popom oturamıyordum bile. Onla geçti hemen. Bide haşlanmış lahana da koyabilirsin o bez yerine. Aynı etkiyi veriyor.
Canım sen şimdi alıp kullan yine de bence, 12. Haftan bitene kadar kullanırsın.Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.
Belki interneti yoktur canımYok canım 1haftadır girmemiş
Umarım öyledir canım inşallah iyi haberlerle dönsünAllah razı olsun canim mutlaka deneyeceğim çok sağol
Canım sen şimdi alıp kullan yine de bence, 12. Haftan bitene kadar kullanırsın.
Belki interneti yoktur canım
İnşallahNil girmiş gece sanırım herşey yolunda. Ama betül yok 1 haftadır. İnşallah yolundadır herşey![]()
Hayırdır inşallahNuba inanirimda cin takvimine hic inanmiyorum hiçte bakmadimruyamda ata binmiş gordum kendimi gebe olan biri gorunce cocugu erkek olurmuş diyolar bakalim
Hamile kalmaya başlamadan önce başlansa iyi olur diyorlar ancak ben de gebelik beklemedigim icin 5. Haftadan itibaren başladım.doktorum al dedi. Sonradan alinmasinin Faydası var mi yok mu tartışılıyorhep nette.. bazilari almasanız da olur diyor...bazilari ilk 3 ay alın diyor...bilmiyorum ama vücuda saçlara falan da iyi gelen bir şey folik asit. Ben bebek icin de faydasi oldugina inananlardanım ilk 3 ay.Ben alman taraftariyim. 400 mg.Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.
Canım. Doktor benim de folat hormonuma bakıp yeterli olduğunu söylemişti ben de 11. Haftama girecem bn de kullanmadimKızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.
Bi kaç gündür seni seviyorum da yok galiba@betul30031992 canım nerelerdesin acaba? Çok merak ettim seni
Canım , o arkadaşımız forumda olumsuz şeyler okudugumda etkileniyorum bu yuzden ara sıra gireceğim demişti. İnşallah o da , bebeği de iyidir.Bi kaç gündür seni seviyorum da yok galiba![]()
Benim ilk günden beri hep vajinal muayene oluyor. Tehlikeli olsa doktor bakmazdi canım.
Allah razı olsun canım
Evet kalçadan vuruluyorum. Morarma yok ama kizariklik ve şişlik var. Dün akşam iğneyi vurulduktan sonra sahura kadar hep buz koyup biraz baskı uyguladim çok şükür dünkü vurulan yer çok agrimiyor. Bir de hemşireyi çok tembihledim lütfen çok çok yavaş verin ilacı diye galiba o da işe yaradı.
Canım bende düşük tehlikesi yoktu ama ben 7senenin ardından aşılama ile hamile kaldığım için önlem olarak verdi doktorum . İnşallah kontrole gidince biraktirir. Ablan doğuma kadar nasıl sabretmis valla helal olsun.
Bu arada şeker çıktı demişsin canım oncesinde insülin direncin vs var mıydı.
Evet ne alerjik bir bünyem var cildim de hassas genelde. En ufak bir seyde bile çabuk kızarır morarir biyerim. Hemşire de cildin fazla rekasiyon göstermiş dedi. Ama dün buzla baskı uyguladim iğneden sonra çok şükür bu seferki diğerlerine göre daha az ağrı yaptı. Dediğin gibi, bebeğimin sağlığı için katlaniyorum.Can-ı acaba cildin mi hassas? Yolculuk yaptığım için 2 gun üst üste, bende vuruldum iğneyi ama çok yavaş vurdu hemşire ve sonra acımadı. Progestan iğne beni mahvetmişti 3 gün ağrıdı popom. O da 2duusuk yaptığı için tedbir amaclı doğuma kadar vuruldu canım. Inşallah bıraktırır tabi bu kadar ağır geciyosa sana ama yine de sen ve bebek için ne iyiyse o olsun.
Yoktu canım şekerim hamilelik şekeri cıktı bende. Diyetisyenle devam edicem tüm süreci doğumdan sonra gecmiyomus genelde. Inşallah geçer. Sen de de hasimato vardı sanki demi öyle aklımda kalmış.
Evet ne alerjik bir bünyem var cildim de hassas genelde. En ufak bir seyde bile çabuk kızarır morarir biyerim. Hemşire de cildin fazla rekasiyon göstermiş dedi. Ama dün buzla baskı uyguladim iğneden sonra çok şükür bu seferki diğerlerine göre daha az ağrı yaptı. Dediğin gibi, bebeğimin sağlığı için katlaniyorum.
Gebelikte ortaya çıkan şeker gecici olabiliyor canım inşallah seninki de geçer sonrasında. Benim tiroid bezlerim çok yavaş çalışıyor zaten senelerdir. Tsh ilaçla istenilen düzeyde tutuluyor, hamilelikte biraz yükselmiş ilacın dozunu arttırdı doktorum. Bayramdan sonra kontrole giderken yine bakılacak kanda. Benim insülin direncim var , şeker şimdilik normal çıktı ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemiyorum.
O ve bi kaç kız instagramda konuşuyorlar ondan yoklar burda sanırım.Bi kaç gündür seni seviyorum da yok galiba![]()
Bende 8 yıllık hasimato hastasıyım ömrüm boyunca ilaç kullanacam bazen çok hızlı çalışıyor bazen çok yavaş tiroid bezimin bir tarafı nerdeyse bitmiş durumda.sizin inşaAllah geçicidir.Kızlar bende hasimato tiroidi cıktı malesefdaha önce iki kere iltihap atağı geçirmiştim bezlerimde. Suan icin ilaç vermedi ama ayda bir kontrol ettirmem lazım. Inşallah bir sorun olmaz
herkesin mesajlarını okudum, inşallah güzel haberler alırız. Ayrıca şeker çıktığı için diyetisyenle devam edicem. Hamile kalayım rahat rahat yiyip şişmanlarım diyodum
ama her zaman planladığımız gibi gitmiyo. Kilo bile verdim sekerle ekmeği kesince.
cyd86 canim proluton düşük ve erken doğum engelleyici olarak genelde veriliyormuş riskli gebeliklerde bende aynı kategorideyim. Benim ablam doğuma kadar kullanmıştı. Allah yardımcın olsun. Dualarınızı beklerim ❤
Saga sola dağılmaya gerek yok ya cok cok ozel seyler konusmuyoruz ki burdaO ve bi kaç kız instagramda konuşuyorlar ondan yoklar burda sanırım.
Ins canim guzel haberlerle geliriz. Bebisler bizim deporlarimizdan aliyolar zaten herseyi , bisi olursada bize olur yediklerimiz zaten kendimiz icinYarın kontrolü olan anneler umarım hayırlı haberlerle gelirsinizBana doktor bayramdan sonra gel demişti ben hiç bişey yemiyorum sadece tost makarna yani sadece hamur. Bebek gelişmeyecek diye çok endişeleniyorum