• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay hadi İnşallah canımcım. En son ne zaman gittin? Benim 1 ay oldu yaaa minnoşum inşallah kocaman olmuştur :dua:
29nisan da gittim en son cnm inşallah buymuştur o zaman küçüktu cinsiyet cokkk merak ediyorum bir oğlum var birde kızım olsa yeter rabbim sağlık versin

29nisan da gittim en son cnm inşallah buymuştur o zaman küçüktu cinsiyet cokkk merak ediyorum bir oğlum var birde kızım olsa yeter rabbim sağlık versin
Bende 22 Nisan'da gittim canım. Evet çok küçüktü yaa inşallah büyümüş kocaman olmuştur kıpırdayışını kolunu bacağını oynatışını görürüz inşallah 🤲
Rabbim gönlüne göre versin inşallah en önemlisi sağlık tabi 💜
Benim ilk. Hangi biri olursa çok sevinicem yeterki sağlıklı olsun yavrucuğum🤗

Oh canım ne güzel. Ondan dedim oku araştır için rahatlar diye. Çok sevindim canım. Sen hep yat çok dikkat et. Tekrar muayeneye ne zaman çağırdı? İnşallah o zaman gittiğinde plesentanın yerine yerleştiğini görürsün 🤲
2 hafta sonra. insallah kuzum insallah bugun ruyamda bile agir kaldiramam hamileyim falan diyordum ruyamda bilr korunmaya calisiyordum. gunduz kanamam tamamen bitmisti gece 5 e kadar da yoktu. simdi yeniden baslaid. sanirm gece progestanin etkisi gectgi icin sabah basladi smdi tekrar ictm

2 hafta sonra. insallah kuzum insallah bugun ruyamda bile agir kaldiramam hamileyim falan diyordum ruyamda bilr korunmaya calisiyordum. gunduz kanamam tamamen bitmisti gece 5 e kadar da yoktu. simdi yeniden baslaid. sanirm gece progestanin etkisi gectgi icin sabah basladi smdi tekrar ictm
Sabah akşam içmiyormusun ki? Kanama ne kadar oluyor? Damla şeklinde mi?
Sanırım senin etkinde kaldım bende gece rüyamda çişimi yaparken bakıyorum rengi değişip kırmızıya dönüyor. Bilinç altımda kalmışsa demekki. 🤷
Bebeğin sağlıklı çok şükür kanaman da duracak zamanla inşallah 🤲

Merhaba kızlar İnşallah güzel haberlerle geliriz benim de kontrol yarın bende en son 20 nisan da gitmiştim çok merak ediyorum 🥰
Deli oluyor insan heyecandan 😍 ben inşallah onu orda kocaman göriyim gene ağlayabilirim tutamam kendimi 🤗

Kızlar bende hasimato tiroidi cıktı malesef :( daha önce iki kere iltihap atağı geçirmiştim bezlerimde. Suan icin ilaç vermedi ama ayda bir kontrol ettirmem lazım. Inşallah bir sorun olmaz 🤲 herkesin mesajlarını okudum, inşallah güzel haberler alırız. Ayrıca şeker çıktığı için diyetisyenle devam edicem. Hamile kalayım rahat rahat yiyip şişmanlarım diyodum 😂😂 ama her zaman planladığımız gibi gitmiyo. Kilo bile verdim sekerle ekmeği kesince. cyd86 cyd86 canim proluton düşük ve erken doğum engelleyici olarak genelde veriliyormuş riskli gebeliklerde bende aynı kategorideyim. Benim ablam doğuma kadar kullanmıştı. Allah yardımcın olsun. Dualarınızı beklerim ❤

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce rahatlarsın. Kendini üzme. Bende dün çok stres yaptım moralim bozuldu ama bu bebek için daha zararlı. Herşey Allahtan. Tedbirimizi tabiki alacaz ama bazen elimizden bisey gelmiyor. Bol bol dinlen. Ben hep uzanıyorum 😇

Sanırım senin etkinde kaldım bende gece rüyamda çişimi yaparken bakıyorum rengi değişip kırmızıya dönüyor. Bilinç altımda kalmışsa demekki. 🤷
gunde 3 tane iciylrum. hatta dun birde igne yapti 4 olsu. sabaha karsi baslamis ama yinede

ah kiyamam hepinizin pskolojisini bozdum😥 insallah atlatrz

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce rahatlarsın. Kendini üzme. Bende dün çok stres yaptım moralim bozuldu ama bu bebek için daha zararlı. Herşey Allahtan. Tedbirimizi tabiki alacaz ama bazen elimizden bisey gelmiyor. Bol bol dinlen. Ben hep uzanıyorum 😇
bende. dus dahil herseyi yasamkladi dr

gunde 3 tane iciylrum. hatta dun birde igne yapti 4 olsu. sabaha karsi baslamis ama yinede
Allah yardımcın olsun canım. Ben de mesela hamileliğimi öğrendiğimden beri kan sulandırıcı iğne kullanıyordum 7 haftada doktorum baktı iğneye rağmen pıhtılaşman var dedi. Üstüne bide ilaç yazdı. Dayanıcaz mecbur yeterki onlar iyi olsunlar inşallah 🤲

Yaa sende de durum benimki gibi. Nokta kadar olan minnoşları gidip kocaman görelim inşallah 😍 yarın kontrolüm var ve şimdiden kalbim yerinden çıkacak gibi :eek:
Sorma kafası yeni çıkmışken gördük şimdi kolları bacakları göreceğiz inşallah hayırlı haberlerle dön ❤️

aslında korkmuyorum ama bıryerde vajınal bakıldıgında bebege zararlı dıye okumustum tedırgın oldum ,
Benim ilk günden beri hep vajinal muayene oluyor. Tehlikeli olsa doktor bakmazdi canım.
Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce ağrıların geçer
Allah razı olsun canım
Canım iğneyi popodan mı vuruluyorsun? Şişti dedin morarma falan da var mı?
Evet kalçadan vuruluyorum. Morarma yok ama kizariklik ve şişlik var. Dün akşam iğneyi vurulduktan sonra sahura kadar hep buz koyup biraz baskı uyguladim çok şükür dünkü vurulan yer çok agrimiyor. Bir de hemşireyi çok tembihledim lütfen çok çok yavaş verin ilacı diye galiba o da işe yaradı.
Kızlar bende hasimato tiroidi cıktı malesef :KK43: daha önce iki kere iltihap atağı geçirmiştim bezlerimde. Suan icin ilaç vermedi ama ayda bir kontrol ettirmem lazım. Inşallah bir sorun olmaz 🤲 herkesin mesajlarını okudum, inşallah güzel haberler alırız. Ayrıca şeker çıktığı için diyetisyenle devam edicem. Hamile kalayım rahat rahat yiyip şişmanlarım diyodum 😂😂 ama her zaman planladığımız gibi gitmiyo. Kilo bile verdim sekerle ekmeği kesince. cyd86 cyd86 canim proluton düşük ve erken doğum engelleyici olarak genelde veriliyormuş riskli gebeliklerde bende aynı kategorideyim. Benim ablam doğuma kadar kullanmıştı. Allah yardımcın olsun. Dualarınızı beklerim ❤
Canım bende düşük tehlikesi yoktu ama ben 7senenin ardından aşılama ile hamile kaldığım için önlem olarak verdi doktorum . İnşallah kontrole gidince biraktirir. Ablan doğuma kadar nasıl sabretmis valla helal olsun.
Bu arada şeker çıktı demişsin canım oncesinde insülin direncin vs var mıydı.

Sorma kafası yeni çıkmışken gördük şimdi kolları bacakları göreceğiz inşallah hayırlı haberlerle dön ❤
Kafamıydı o? 😍 Tek taş derler ya ben öyle gördüm en son. Neresiydi nasıldı anlamadım 😝 doktorumla konuştum sabah 10da gidiyorum çok dua edin ikili tarama da yapılack inşallah 🤲

Back
X