Kızlar aranızda cinsiyet öğreneniniz oldu mu? Ve çin takvimine baktınız mı? Benim ilk gebeliğimde erkek gösteriyordu 12. Haftada oğlum olacağını öğrendim. Şimdi kız gösteriyor merak ediyorum. Merak edip bakanınız var mı
Oğlumda tutmamıştı Çin takvimi :) zaten yüzde elli ihtimal ama ben de hiç inanmıyorum buna . Eğer (tutsa bu takvim) Çinliler buna göre hesaplayarak nüfuslarını dengelerlerdi
Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.
Bence geç kalmış değilsiniz
Ben de yurtdışında yaşıyorum öğrenince direk gidip eczaneden aldım hatta Eczacı bayan 9 ay boyunca kullanabilirsiniz diye ayrıntılı şekilde anlattı. Ben de TR de sadece ilk üç ay öneriliyor dedim ama iletişimde bulunduğum ebe de kullandığımı duyunca çok iyi devam et dedi
Aynen canım benim eşim de sigortalı işte çalışmıyor. Devlet hastanelerine normalde 6 tl muayne ücreti veririliyodu. En son ben kadın doğuma gittim gebelik var mı dedi var dedim annelerden muayne ücreti almiyo devlet dedi vermedim
Mide hazımsızlığı ve kabızlık yaşayanlar herhangi bir ilaç önerdi mi doktorunuz? ya resmen sindirim sistemim durdu 1 haftadır. Kayısı çok yiyemiyorum şekerden dolayı
Ben bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık
Canım ben de muhtemelen 1 haziranda başlayacagım.Cok kalabalık bir kamu bankasında calısıyorum,senin nerde calıstıgını bilmiyorum ama ben de önlemimi alıp gidecegim cok tedirgin olarak.Eger cok insanla muhattap olmadıgın bir yerse tedirgin olma.Zaten azaldı bayagı vakalar 1 hazirana kadar azalır inşallah.
Ben bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık
Keşke tamamen bitmiş olsa ben de çalışmak isterim bir sorunum yok çol şükür. Ama benim sektör biraz bu konuda horlanan bölüm sağlık olsun da gerisi olur zaten
Mide hazımsızlığı ve kabızlık yaşayanlar herhangi bir ilaç önerdi mi doktorunuz? ya resmen sindirim sistemim durdu 1 haftadır. Kayısı çok yiyemiyorum şekerden dolayı
Ya insallah ilk 3 aydan sonra biraz düzene girer vücudumuz. Bayağ zorlanıyorum hem hazımsızlık hem kabızlık var şuan bende bi ilaç verir belki yarın soracam.
Ya insallah ilk 3 aydan sonra biraz düzene girer vücudumuz. Bayağ zorlanıyorum hem hazımsızlık hem kabızlık var şuan bende bi ilaç verir belki yarın soracam.
Bende 1 ay çalıştım o şekilde. Sonra hamile olduğumı öğrendim izne çıktım. Çok fazla insan gördük o zamn yani insan psikolojik olarak bile etkileniyor. Siperlik ya da dezenfektan bile o stresi azaltmıyor
Kuzum bende bankacıydım yurtdışında vakalar vardı akın akın uçaklar geliyordu yıllık izin kullanıyordum o sıra tüp bebek tedavisi bağışıklığı düşürdüğü için korkudan işi daha ilk vaka açıklanmadan bıraktım. Seni anlıyorum ama bir şekilde çalışmak zorunda olsaydım devam edicektim arkadaşlarım halen çalışıyor rabbim korusun inşallah önlemlerle bununla yaşamayı öğreneceğiz herhalde bir şekilde
Keşke tamamen bitmiş olsa ben de çalışmak isterim bir sorunum yok çol şükür. Ama benim sektör biraz bu konuda horlanan bölüm sağlık olsun da gerisi olur zaten
Hayır yeni değil var bayadir sanırım. Çünkü bizim sigortada bi ara sorun vardı bana annelik hakkından yararlaniyorsunuz dedi devlet sigortalı gösteriyor dedi. Annelik hakkından yararlanabiliyorum sigortalı görünebiliyorum degilmi diye sor zaten evet diyecek.
Kuzum bende bankacıydım yurtdışında vakalar vardı akın akın uçaklar geliyordu yıllık izin kullanıyordum o sıra tüp bebek tedavisi bağışıklığı düşürdüğü için korkudan işi daha ilk vaka açıklanmadan bıraktım. Seni anlıyorum ama bir şekilde çalışmak zorunda olsaydım devam edicektim arkadaşlarım halen çalışıyor rabbim korusun inşallah önlemlerle bununla yaşamayı öğreneceğiz herhalde bir şekilde