2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nasıl yatırmıyormuş canım hem bir sıkıntın yoksa çalışmanı öneririm doktordan ne diye rapor alacaksın ki

Bizimde sigorta olayi sıkıntılı yaa i yüzden özele gidemiyorum cok pahaliya geliyor. Senin konunu bilmiyorum kesinlikle iyi arastir
Ben 4 yıldır bu şirketteyim şimdi haklarım falan nolcak hamileyim ve ben kendimi de düşünmek zorundayım bebeğimi. Valla sıkıntı ya

Nasıl yatırmıyormuş canım hem bir sıkıntın yoksa çalışmanı öneririm doktordan ne diye rapor alacaksın ki
Eşim aşçı benim malum işyeri kapalı eğer ben de çalışmazsam naparız. Yani sağlık herşeyden önemli ama 1 ay ücretsiz izne çık diyor şirket. Doktor bana çalılabilir raporu verirse çalışcam ama markette çalışıyorum ben ve çok kalabalık bu aralar hele virüs azaldı diye herkes markette

Ben 4 yıldır bu şirketteyim şimdi haklarım falan nolcak hamileyim ve ben kendimi de düşünmek zorundayım bebeğimi. Valla sıkıntı ya
Muhasebecini ara yada guvenebilecegin bir muhasebeci ile konuş ben cok uzun zamandır çalışmıyorum evlilik dolayısıyla işten çıktım ama oyuna getirildim haklarimi da alamadım.. dikkatli olmak lazım

Muhasebecini ara yada guvenebilecegin bir muhasebeci ile konuş ben cok uzun zamandır çalışmıyorum evlilik dolayısıyla işten çıktım ama oyuna getirildim haklarimi da alamadım.. dikkatli olmak lazım
Sabahtan beri telefon görüşmesi yapıyorum kafam çatladı. En kötü çıkayım izne dedim napım ama size de danışayım dedim

İkiz gebe olanlar nasıl gidiyor ağrınız sızınız var mı ? Bulantılar geçti mi?

Şuan virüs nedeni ile evdesiniz sanıyorum, neden rapor istediler ki

Kızlar merhaba beni rahatsız eden bir konu var akintim oluyor her zaman değil ama rahatsız ediyor ve kökü hassasiyetimdenmi bilmiyorum ama çok fena kokuyorum kendime midem wc ye gittigimde daha beter alt üst oluyor
Aynı durumu bende yasiyorum sari akintım hala var bu normalmi gercekten cözemedim .

Nasil oyuna getirildin canim tazminat hakkin var bende yakin zamanda evlilikten dolayi ayrildim aldim da hakkimi

Şuan virüs nedeni ile evdesiniz sanıyorum, neden rapor istediler ki
2 aydır evdeyim ben idari izindeydim. Şimdi diyor ki ya çalış ya da ücretsiz izne çık. Yani yine bize bırakıyor ama pandemi bitmediği için ben de tedirginim

2 aydır evdeyim ben idari izindeydim. Şimdi diyor ki ya çalış ya da ücretsiz izne çık. Yani yine bize bırakıyor ama pandemi bitmediği için ben de tedirginim
Doktorun zaten muhtemelen rapor verecektir talep edersen ama migroslarda ve buradaki bir çok markette siperlik ve maske eldiven takıyor kasiyerler maskesiz eldivensiz girmek de yasak marketlere inşallah senin için en hayırlısı neyse o olsun

Bende 1 ay çalıştım o şekilde. Sonra hamile olduğumı öğrendim izne çıktım. Çok fazla insan gördük o zamn yani insan psikolojik olarak bile etkileniyor. Siperlik ya da dezenfektan bile o stresi azaltmıyor

Sgk annelik hakkindan oturu sigorta olsun olmasin ucretsiz bakilabiliyorsunuz devlet kurumlarinda diye biliyorum. Bi sorun arastirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…