- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Ben 50 mg iğne 200 lükten sabah akşam fitil olarak alıyorum canım 4. Haftadayken kahve leke yaşamıştım bıraktırmadı 11. Haftaya kadar hepsi devamEvet canım. Sabah akşam 100 mg alıyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 50 mg iğne 200 lükten sabah akşam fitil olarak alıyorum canım 4. Haftadayken kahve leke yaşamıştım bıraktırmadı 11. Haftaya kadar hepsi devamEvet canım. Sabah akşam 100 mg alıyorum ben
Sen acile giderken seni engelleyebilirler mi? Yani sanmıyorum...gerekli görüyorsan gitselam kızlar nasılsınız? Ben dün gece çok rahatsızlandım kaşık ağrılarım aşırı şiddetlendi ve bacaklarıma,belime vurdu serçe parmağı ucu kadar kahverengi lekem oldu.Bugün öğlene kadar ağrım devam etti yasaktan dolayı nasıl gideceğimizide bilemedim
Canım hamile olduğun için gidebilirsin ceza yemezsin. Kadın doğum doktorları bu tarz durumlat için çalışıyor zaten. Umarım kötü bir durum yoktur geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız? Ben dün gece çok rahatsızlandım kaşık ağrılarım aşırı şiddetlendi ve bacaklarıma,belime vurdu serçe parmağı ucu kadar kahverengi lekem oldu.Bugün öğlene kadar ağrım devam etti yasaktan dolayı nasıl gideceğimizide bilemedim
Benimde öyleydi, şekerim biraz yüksek cıktı. Dikkat edin şekere ve doktora şeker baktirin. Bide aşırı susama ve içim de yanma gibi his vardı.Arkadaşlar benim rahatsız eden bir mide kazıntım var atıştırmalıklar asla bastırmıyor yemek yiyorum 1 sat sonra midem bombos sanki tekrar yemezsem bulantı başlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten sizin oluyor mu böyle
Şekerim düşüğün bir üstü cıktıBenimde öyleydi, şekerim biraz yüksek cıktı. Dikkat edin şekere ve doktora şeker baktirin. Bide aşırı susama ve içim de yanma gibi his vardı.
( hay allah ya. Hiç öyle şeyler yaşamadım. Istahım gitti bi donem sadece...Ne kadar da farklı bünyeler var.. cok ilginc bir sey bu. Bende bol bol geğirdim bu surede istemsiz .eşim paso oh yarasinnnn diyip durdu .:)) ama o da azaldi...peki gogsunuz nasıl. Ben hala dokunamiyorim acisindan
yudum yudum icsen yada icine elma falan dograsan tadi degisirBensede istah var daaaaa biseyi yerken bi anda midem bulanio su icemiyorum yaaa![]()
heh ayni beni anlatmissin cok acikihorum en fazla bi saat ac kalsam bayilma durumuna geliyorum ise giderken cantam sirf yemek we meywe doluArkadaşlar benim rahatsız eden bir mide kazıntım var atıştırmalıklar asla bastırmıyor yemek yiyorum 1 sat sonra midem bombos sanki tekrar yemezsem bulantı başlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten sizin oluyor mu böyle
Canım ben tam 6+0 da çok az duymuştum çok yeni demişti doktorum
Canım bence şiddetli agrın varsa git,yanına hamile oldugunu dair birşey al ultrason görüntüsü flaan ne olursa, biz geçen hafta randevu varken gittik sorun olmadı kimse cevirmedi de.selam kızlar nasılsınız? Ben dün gece çok rahatsızlandım kaşık ağrılarım aşırı şiddetlendi ve bacaklarıma,belime vurdu serçe parmağı ucu kadar kahverengi lekem oldu.Bugün öğlene kadar ağrım devam etti yasaktan dolayı nasıl gideceğimizide bilemedim
Merhaba nasıl oldun gittin mi hastaneye merak ettim seni ?selam kızlar nasılsınız? Ben dün gece çok rahatsızlandım kaşık ağrılarım aşırı şiddetlendi ve bacaklarıma,belime vurdu serçe parmağı ucu kadar kahverengi lekem oldu.Bugün öğlene kadar ağrım devam etti yasaktan dolayı nasıl gideceğimizide bilemedim
Bende burdayım çift yumurtaBen varım canım tek yumurtalar
Aynı haftadayiz:))Benim de aynı göğüslerim acıyo hala. İki gündür de kasık bel ağrım geri geldi. İştahım da tam gaz devam9+3 olduk bugün çok şükür
gogus hassasiyetimde bitti gene biyanim korkuyor yaAl bendende okdr suan su icersem zorla yersem biseyi bulanti var amaaaaa hic.hal yok bea![]()
Ne güzel . Hayırlı olsun inşallah. Şu an kaçıncı haftanMerhabalar,ben pinar.nasip olursa aralik annelerinden biride ben olacagim:) yurtdisinda yasiyorum bu ikinci gebeligim.4yasinda bir kizim var.ilk gebeligimde de burada mart2016 anneleri grubunda aktiftim.gerci bebegim erken dogarak subat2016 oldu ama olsun:)Rabbim herkese saglikli bir gebelik sureci ve sonunda hayirlisiyla bebeklerini kucaga almayi nasip etsin
Aklında bulunsun canım 112 ti arıyorsun hemen izin veriyorlar derdini anlatınca telefonuna şifre geliyor polis durdurursa onu gösteriyorsunKızlar çok sağolun cevap verdiniz hamdolsun şu an iyiyim. Çok hareket etmemeye çalışıyorum eğer tekrar olursa şiddetli ağrım bu sefer hemen gideceğim.
Tesekkur ederimNe güzel . Hayırlı olsun inşallah. Şu an kaçıncı haftan