• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tecrübe ile sabit ilk gebeligimde 65 kg ile hamile kaldim doktorum cok titizdi bir anda kilo alinca bayağı kizdi bende rejim yaptim senmisin yapan bebeğe birşey olmadi ama benim kan değerleri yerlerdeydi.. ama ben tam buğday ekmeği yedim cok zayifladim ama genede 20 kg almıştım.. bünye yapıyor öyle gece kalkayim yiyeyim gündüz durmadan yiyeyim hic yapmadim ama aldım bu bünye meselesi... O yüzden kesinlikle diyet yapmayin dikkat edin ama diyet yapmayin
yok canm hamileyken degıl normal zamanda dedim suan diyet miyet umrumda degıl yeterlı saglıklı mutlu huzurlu bir gebelık geçireyim :KK200:

yok canm hamileyken degıl normal zamanda dedim suan diyet miyet umrumda degıl yeterlı saglıklı mutlu huzurlu bir gebelık geçireyim :KK200:
Emzirirken ve evde kostururken cocuk ile ilgilenirken bir çoğu gidiyor zaten ve mutlu olun mutluluk da iyi geliyor kesinlikle kimseyi takmayin da hayatiniza müdahale ettirmeyin de :) yoksa yardımcı olacak olan hakkıyla olsun baş göz üstüne.. hamilelik zor bir surec ama o psikoloji doğumdan sonra lazım.. tüketmemek lazım :) hem söylüyorum hem kendime duyuruyorum :))

Emzirirken ve evde kostururken cocuk ile ilgilenirken bir çoğu gidiyor zaten ve mutlu olun mutluluk da iyi geliyor kesinlikle kimseyi takmayin da hayatiniza müdahale ettirmeyin de :) yoksa yardımcı olacak olan hakkıyla olsun baş göz üstüne.. hamilelik zor bir surec ama o psikoloji doğumdan sonra lazım.. tüketmemek lazım :) hem söylüyorum hem kendime duyuruyorum :))
Etrafımda cok müdahale edecek kımsem yok canm ben herkese uzagım :) dogumda annem gelır oda sakindir kaynanm gelmez aralık ayında yolda hasta olur zatn :KK53:

Meyveler 10 dk tutyor midemi inan artık kendimden geçicem o kadar sıkıntılı durum sürekli kazıntı canım yemek istemyor ama midem kazınıyor yemezsem bulantı oluyor
wala ayni durummdayiz gece bile bulantim oluyo süt isitiyorum 2 3 tane meywe yiyorum uyumaya calisiyorum

Daha önce yazan oldu mu bilemiyorum kaçırdım veya o kısımları çok çok çok fena kabızlık yaşıyorum kayısı yemekten tiksindim artık var mı kesin çözüm diyebileceğiniz bir şey endişelenmekten başım agrıyor artık sinirlerim bozuldu Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum Bugün doktorumun verdigi ilaca başladım ama vicdan azabı çekiyorum resmen
bende cok yasadim onu canim duphalac diye bi surup wermisti doktor tuwalete cikamadigim gunlerde iciyorum surekli degil ama cok rahatlatiyo

Evet canım ilk önce orda kayıt oluyomuş ordan sağlık pcağına bilgi veriliyormuş dedi birileri burda ondan karasız kaldım gidip gitmemektr
gitmelisin canim 4 aylik oldugunda tetnoz asilari falan yapiliyo bide doguma yakin aylarda we ileriki zamanlarda vitamin haplari weriliyo

Tecrübe ile sabit ilk gebeligimde 65 kg ile hamile kaldim doktorum cok titizdi bir anda kilo alinca bayağı kizdi bende rejim yaptim senmisin yapan bebeğe birşey olmadi ama benim kan değerleri yerlerdeydi.. ama ben tam buğday ekmeği yedim cok zayifladim ama genede 20 kg almıştım.. bünye yapıyor öyle gece kalkayim yiyeyim gündüz durmadan yiyeyim hic yapmadim ama aldım bu bünye meselesi... O yüzden kesinlikle diyet yapmayin dikkat edin ama diyet yapmayin
Dikkat edince ister istemez zayifliyorsun 🤭👍

bende bugün cıktım biraz kendime geldim arada fırsat buldugunuz daa cıkın kalabalık olmayan yerlere
kucuk sehırdeyım o yuzden yasak yok yalnıs anlasılmasın :)
Hahaha kucuk yerde oturmanin yararlariii😂😂😂

Evet de oglum var ve astım çok fazla titiz davraniyoruz eşimde çalışıyor.. mecbur evdeyiz bebis haberi alinca iyice titizlendik ..Rabbim feraha cikartsin enn kisa sürede...
Ozaman hic cikma canim zaten cocuklqrla disaricikmak.yasak herhlde allahim.sifalar versin yavruna

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de geçen ay kimyasal geçirmiştim. Beta hcg de 3919 çıkınca korktum neden bu kadar yüksek diye. Hala da emin olamıyorum. Bugün 16.30 da randevumuz var. Senin adına çok sevindim. Allah hiç birimizin mutluluğunu boşa çıkarmasın inşallah 🙏
Merhaba canim.Sende kimyasal gebelik zamanimi kan 3919 oldu?Bende de 745 fakat kese yok hala.leke de var,kan kesici kullan diyor doktorum,ne gerek var anlamadim

Allaj rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah razı olsun canım
Kızlar selam kan testlerinde AST ALT değerleri yani karaciğer enzimleri yüksek çıkan var mı? Ben telefonda görüştüm doktorla bi gastroentoloji doktoruyla görüş dedi ama malum pandemiden dolayı gitmek istemiyorum. Sizden böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim alt biraz yüksek ama doktor birşey demedi. Ben ilaç kullanıyorum ,ilaca bağlı yükselmiş olabilir ama yine de gastroentorolojiye git bence

Allah razı olsun canım

Benim alt biraz yüksek ama doktor birşey demedi. Ben ilaç kullanıyorum ,ilaca bağlı yükselmiş olabilir ama yine de gastroentorolojiye git bence
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedenin 🤲🏻

Benim ilkide berbat geçti buda aynı şekilde tek fark kusmalarim 3.aydan sonra başlamıştı oğlumda bunda çok erken 6.haftada başladı. Aynı şekilde bende ilaçsız günde 15 20 kez kusuyorum canim. Gastrit sorunu bende vardı geçti onun yerine reflum azdı. Ne yesem sanki boğazımda. 🤢
Allah kolaylk versin cidden çok zorlandim bende.Ama tetikleyici etken oldu galiba fazla kartsrdm yemekleri,reflu gastrit azdı.Yeni yeni kendine geliyorum ama maalesef bagrsk düzenm bozuldu :KK43:

Back
X