• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yarım saat mi? Yapış yapış olmaz mı yüzüm canım? Ben elimde yüzümde şekerli bişey olmasına dayanamam ki 🙄
Öyle bir his yaratmiyorki sadece donuk gibi oluyorsun mimiklerini kısıtlıyor ama tercih meselesi tabi canım sen bilirsin aklıma gelirse başka yazarım

Bende şimdilik sivilce vs yok. Geçen hafta çenemde çıkmıştı bir tane o da geçti. Benim ergenligimde falan da hiç sivilcem olmazdı zaten, o konuda bu yaşıma kadar sorunum olmadı ama ileride ne olur bilemem🤷🏻‍♀️

Bazı kadınlarda güneş lekesi gibi lekelenme oluyor canım gebelikte sonra geçiyor mu bilmiyorum
Ay benim eltimin yüzü güneşte yanmış gibiydi hamileyken şok olmuştum görünce doğumdan sonra tertemiz oldu bir de kızı oldu

Ben de öyle, ilk ultrasona giriyorum hemen yerime oturmadan doktorla muhabbete sonra başlıyorum, kötü birşey duymamak için herşeye de hazırlıyorum kendimi ama ne kadar hazırlarsam hazırlayayım bir kere hayal kurmaya başlayınca üzülürüm kötü bir şeyde
Yanlız değilmişim 😂 bende karnıma tutar tutmaz yaşıyorlar mu diyorum . Valla nasıl geçecek böyle doktorum çok kızıyor bana stresliyim diye ama elimde değil ya sen kaç haftalıksın canım

kızlar selam 5+5 de gittm doktora henüz kalp atışını duymadık ama tansiyonum çok yüksek çıktı kardiyolojiyle birlikte takip edecez dedi :(
Hayırlı olsun canım öncelikle burada da bir kaç kişiye dek gelmiştim tansiyon problemi dikkat edersin bşe olmaz Allah’ın izniyle

Yanlız değilmişim 😂 bende karnıma tutar tutmaz yaşıyorlar mu diyorum . Valla nasıl geçecek böyle doktorum çok kızıyor bana stresliyim diye ama elimde değil ya sen kaç haftalıksın canım
Bugün 8+6 canım ultrasona göre tahminim. ( En son ultrason tarihini baz alıyorum) adet tarihine göre 9+6 ama belki bi sürpriz yapar da tarihini tuttururuz bu sefer. Hep bir hafta gerideyiz. Cumartesi randevum. Randevuda 9+5 olacağım bir bebek görüntüsü görebilecek miyim bilmiyorum daha önce hep garip garip şekiller vs 😅

Bugün 8+6 canım ultrasona göre tahminim. ( En son ultrason tarihini baz alıyorum) adet tarihine göre 9+6 ama belki bi sürpriz yapar da tarihini tuttururuz bu sefer. Hep bir hafta gerideyiz. Cumartesi randevum. Randevuda 9+5 olacağım bir bebek görüntüsü görebilecek miyim bilmiyorum daha önce hep garip garip şekiller vs 😅
Bir yandan sağlıklı olsun istiyorum korku var tabi ya kalbi durmuşsa ya anlamazsam vs diye. Bir yandan da sağlıksız olacaksa en doğrusu bu olur diye kendimi sakinleştiriyorum.

Şu hesapları sorma benimde keselerin biri tam günü sanırım biri 4 gün ileriydi en son kafam karışıyor bakalım yarın ne çıkacak bende artık elleri ayakları oynamaya başlıyormuş ya merakla onu bekliyorum 🙃

Kızlar sizin de bu kadar oldu mu :)) 9+5

Eklentiler

• Screenshot_20200510-224055_Gallery.webp
    Screenshot_20200510-224055_Gallery.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 71
Şu hesapları sorma benimde keselerin biri tam günü sanırım biri 4 gün ileriydi en son kafam karışıyor bakalım yarın ne çıkacak bende artık elleri ayakları oynamaya başlıyormuş ya merakla onu bekliyorum 🙃
Yani evet bebeğe benzeyen birşey görsem içim rahatlatacak hep bir cs/crl arasında noktacık yamuk şekil ne zaman evladımı görecem ben anayım ana 😂 sinirlendim yine

Benim de yarın kontrolüm var ama çok korkuyorum canım seni çok iyi anlıyorum . Elim ayağım dolanarak gidiyorum doktora
Yarın ben de gidecem canım. O kadar değişigim ki ne gorecegimi bilmiyorum bi yandan mutlu bi yandan endiseli. Inşallah bi zor günler bir an önce geri de kalır hemen ARALIK gelsin 😊

Arkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsun 🙏🏻Bugün bulantılardan dolayı Zofer ilacına başladım var mı kullanan🤔
Ben kullanıyorum ama sadece kusmam azaldı
bulantı devam günde 3 kez çıkarıyorum zofer kullandığım halde 😢😢 ne yapıcam bilmiyorum artık şu haftalar hayırlısıyla bir geçse rahat zamanlara gelsek

Ben de bugün 8+6 yim canım yarın kontrole gidecem inşallah sağlıklı saglikli görürüz 😊

Back
X