- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 133
Bazı kadınlarda güneş lekesi gibi lekelenme oluyor canım gebelikte sonra geçiyor mu bilmiyorumNe tür leke? Bende yok öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı kadınlarda güneş lekesi gibi lekelenme oluyor canım gebelikte sonra geçiyor mu bilmiyorumNe tür leke? Bende yok öyle
Öyle bir his yaratmiyorki sadece donuk gibi oluyorsun mimiklerini kısıtlıyor ama tercih meselesi tabi canım sen bilirsin aklıma gelirse başka yazarımYarım saat mi? Yapış yapış olmaz mı yüzüm canım? Ben elimde yüzümde şekerli bişey olmasına dayanamam ki![]()
Ay benim eltimin yüzü güneşte yanmış gibiydi hamileyken şok olmuştum görünce doğumdan sonra tertemiz oldu bir de kızı olduBazı kadınlarda güneş lekesi gibi lekelenme oluyor canım gebelikte sonra geçiyor mu bilmiyorum
Yanlız değilmişimBen de öyle, ilk ultrasona giriyorum hemen yerime oturmadan doktorla muhabbete sonra başlıyorum, kötü birşey duymamak için herşeye de hazırlıyorum kendimi ama ne kadar hazırlarsam hazırlayayım bir kere hayal kurmaya başlayınca üzülürüm kötü bir şeyde
Hayırlı olsun canım öncelikle burada da bir kaç kişiye dek gelmiştim tansiyon problemi dikkat edersin bşe olmaz Allah’ın izniylekızlar selam 5+5 de gittm doktora henüz kalp atışını duymadık ama tansiyonum çok yüksek çıktı kardiyolojiyle birlikte takip edecez dedi![]()
Bugün 8+6 canım ultrasona göre tahminim. ( En son ultrason tarihini baz alıyorum) adet tarihine göre 9+6 ama belki bi sürpriz yapar da tarihini tuttururuz bu sefer. Hep bir hafta gerideyiz. Cumartesi randevum. Randevuda 9+5 olacağım bir bebek görüntüsü görebilecek miyim bilmiyorum daha önce hep garip garip şekiller vsYanlız değilmişimbende karnıma tutar tutmaz yaşıyorlar mu diyorum . Valla nasıl geçecek böyle doktorum çok kızıyor bana stresliyim diye ama elimde değil ya sen kaç haftalıksın canım
Bir yandan sağlıklı olsun istiyorum korku var tabi ya kalbi durmuşsa ya anlamazsam vs diye. Bir yandan da sağlıksız olacaksa en doğrusu bu olur diye kendimi sakinleştiriyorum.Bugün 8+6 canım ultrasona göre tahminim. ( En son ultrason tarihini baz alıyorum) adet tarihine göre 9+6 ama belki bi sürpriz yapar da tarihini tuttururuz bu sefer. Hep bir hafta gerideyiz. Cumartesi randevum. Randevuda 9+5 olacağım bir bebek görüntüsü görebilecek miyim bilmiyorum daha önce hep garip garip şekiller vs![]()
Esmer miydi acaba?Ay benim eltimin yüzü güneşte yanmış gibiydi hamileyken şok olmuştum görünce doğumdan sonra tertemiz oldu bir de kızı oldu
Yok beyaz tenliydi canım sarışındıEsmer miydi acaba?
Şu hesapları sorma benimde keselerin biri tam günü sanırım biri 4 gün ileriydi en son kafam karışıyor bakalım yarın ne çıkacak bende artık elleri ayakları oynamaya başlıyormuş ya merakla onu bekliyorumBugün 8+6 canım ultrasona göre tahminim. ( En son ultrason tarihini baz alıyorum) adet tarihine göre 9+6 ama belki bi sürpriz yapar da tarihini tuttururuz bu sefer. Hep bir hafta gerideyiz. Cumartesi randevum. Randevuda 9+5 olacağım bir bebek görüntüsü görebilecek miyim bilmiyorum daha önce hep garip garip şekiller vs![]()
AA maşallah benim hiç yok ya aksine kayboldu göbeğim bşe yiyemedğimden sanırımKızlar sizin de bu kadar oldu mu :)) 9+5
Ya bende de sokağa çıkma yasagindan ödem oldu gibi geliyor. Hafta ici yürüyüş yapicam bakalim biraz inecek miAA maşallah benim hiç yok ya aksine kayboldu göbeğim bşe yiyemedğimden sanırım
İnşallah canımHayırlı olsun canım öncelikle burada da bir kaç kişiye dek gelmiştim tansiyon problemi dikkat edersin bşe olmaz Allah’ın izniyle
Yani evet bebeğe benzeyen birşey görsem içim rahatlatacak hep bir cs/crl arasında noktacık yamuk şekil ne zaman evladımı görecem ben anayım anaŞu hesapları sorma benimde keselerin biri tam günü sanırım biri 4 gün ileriydi en son kafam karışıyor bakalım yarın ne çıkacak bende artık elleri ayakları oynamaya başlıyormuş ya merakla onu bekliyorum![]()
Yarın ben de gidecem canım. O kadar değişigim ki ne gorecegimi bilmiyorum bi yandan mutlu bi yandan endiseli. Inşallah bi zor günler bir an önce geri de kalır hemen ARALIK gelsinBenim de yarın kontrolüm var ama çok korkuyorum canım seni çok iyi anlıyorum . Elim ayağım dolanarak gidiyorum doktora
Ben kullanıyorum ama sadece kusmam azaldıArkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsunBugün bulantılardan dolayı Zofer ilacına başladım var mı kullanan
![]()
Ben de bugün 8+6 yim canım yarın kontrole gidecem inşallah sağlıklı saglikli görürüzBugün 8+6 canım ultrasona göre tahminim. ( En son ultrason tarihini baz alıyorum) adet tarihine göre 9+6 ama belki bi sürpriz yapar da tarihini tuttururuz bu sefer. Hep bir hafta gerideyiz. Cumartesi randevum. Randevuda 9+5 olacağım bir bebek görüntüsü görebilecek miyim bilmiyorum daha önce hep garip garip şekiller vs![]()
Valla senle aram da 5 gün var 8+5 benim ki daha çok var ama sen ne güzel zayıfsın ben balık etliyim normalde de bende göbek vardı o yüzden benimki baya çıktıKızlar sizin de bu kadar oldu mu :)) 9+5