- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Aslen sivaslıyım benoyle tabi canim ya bildigim kadariyla insanlari sicak kanlidir ama onceden hangi sehirdeydin ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslen sivaslıyım benoyle tabi canim ya bildigim kadariyla insanlari sicak kanlidir ama onceden hangi sehirdeydin ki
hmmm cok da yabanci sayilmazsin yozgat adetlerine dimiAslen sivaslıyım ben
Aslında yakın olmasına ragmen çok farklı herşey yani buradaki insanlar biraz bizim oraya göre farklı en azından eşimin çevresi öyle bizimkilerle hiç alakası yokhmmm cok da yabanci sayilmazsin yozgat adetlerine dimi
Zaten 1 ay yutmak lazım en az4 hafta sonra gel dedi daha var bana
Ne güzel geçmiş kanama alanın benimkide geçse Bi kere 20 gündür kanama devam ediyor8+4 olmusuz doktor kese kucuk demisti ama bugun birsey demedi kanama alanim varmis gecmis takip edicez dedi nub belli oluyo mu bu fotoda ben başını bile ayirt edemiyorum![]()
İnşallah yükselmemiştir ama baktırmakta fayda var tabii ki kuzucum
Tatlım yazdın mı bilmiyorum kaçırdım belki. Nasıldı minnoş ne dedi doktor?Canım kesin baktır çok önemli hamilelikte değişken oluyor
Ben de ona dikkat ettim acaba yükselmişmidir hamileyken diye,1.25 ti. Yükselmemiş benimki.Ben hamile kalmadan 2 ay önce baktırdımdı. Normaldi benim. Şimdi yükselir mi ki?
Olabilir ama baktırmakta da fayda varBen de ona dikkat ettim acaba yükselmişmidir hamileyken diye,1.25 ti. Yükselmemiş benimki.herkesin yukselmeyebiljyor
Sağlıklı olsunda ben çekerim eskiden olsa hemen ilaca sarılırdım şimdi korkudan ilaçtan kaciyorumÇok normal kuzum değişiyorlar bizide değiştiriyorlar çok şükür bu halimizede![]()
Eki Görüntüle 2635139 Kızlar biz geldik ama yorgunluktan mahvoldumçok şükür ense kalınlığımız 1,1 çıktı burun kemiğimiz oluşmuş,eller, ayaklar ve beyin gelişimimiz gayet iyi dendi. Cinsiyetle ilgili hiçbir şey demedi
![]()
Canım ultrason fotonu eklede bakalımBenimde hergun degisiyor
Senin kontrolün ne zaman canımHahahaha bende bende.ama pipi var galba benim yavrumun ❤❤❤❤
2 hafta sonra gel demisti devlt hastanesindeki doktor da burda biraz sistem farkliymis hehrlde biyere gidip gun almam gerekiyormus ikiki test icin o yuzden kendi doktoruma gidicem ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra canim senin nezaman bidahaSenin kontrolün ne zaman canım
Muadilini yeKızlar reklamlarda bisi görüyorum agzimin suyu akıyor resssmennnn.
Bide bgun canim acaip bisi istedi yokmusss lokantalarsa vardir da kapali oralarda herhlde canim acaip istiyor kendim yapamam onu nabicaz yaaaa yemek istiyorum.gozumun onunde resmen
Ameliyatdan once verdirdi sonuçlar cikti normal cikmis ama merak ettigim bu testlr tam doğru bilinirmi pihtilasma olmadigiBir umut kal canım doktor mu istedi senden o testi? Ben yaptırmadım öncesinden. Şimdiki doktorum dedi senin pıhtılaşman var yüksek ihtimalle ilki de puhtılaşma yüzünden gelişmedi dedi
Canım hamilelikten önce benim değerler de normaldi ama hamilelikte biraz yükselmiş doktor benimkini de 50mg'a cikardi. 100'luk 150'lik kullananlar var canım doktor gerekli görmese vermez , sen aksatmadan kullan.Benimki neden 50 yazdı acaba benim degerim de olan çogu kişi 25 lik kullanıyor işin kötü tarafı bu ilacı fazla kullanmak da zararlı olabiliyormuş dozu yüksek olması sorun olur mu diye merak ediyorum bana 2 hafta sonra 1.5 kullan dedi ama ben aynı tek hap kullanmaya devam edicem çünkü öyle aşırı yüksek degil deger
Beni hergun vurduğum iğneler ve kalçadan yaptirsigim iğne yordu açıkçası ama 7 sene bekledim, Rabbim buna şükür diyorum. Sabredecegiz mecbur.Benim dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 12 haftaya kadar tedbir amaçlı crinone jel kullandırıyorlar ama ondan kurtulacağım günü inan ki iple çekiyorum. Sonra diyorum ki sağlıkla ilerlesin gerisi önemli değil ama yordu ilaçlar beni![]()
Tsh önemli canım bence de kesin baktır.Ay o zaman ben de gidince bi baktırayım
ay kiyamam hafif uydurugunu da mi yapamazsinKızlar reklamlarda bisi görüyorum agzimin suyu akıyor resssmennnn.
Bide bgun canim acaip bisi istedi yokmusss lokantalarsa vardir da kapali oralarda herhlde canim acaip istiyor kendim yapamam onu nabicaz yaaaa yemek istiyorum.gozumun onunde resmen