• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar reklamlarda bisi görüyorum agzimin suyu akıyor resssmennnn.
Bide bgun canim acaip bisi istedi yokmusss lokantalarsa vardir da kapali oralarda herhlde canim acaip istiyor kendim yapamam onu nabicaz yaaaa yemek istiyorum.gozumun onunde resmen
Ya çok merak ettim desem bu kadar canının çekip ama yapılamayacak ne olabilir ki diye düşünüyorum :KK57::KK57:

Canım ben aşılamayla hamile kaldım, crinone jeli geçen hafta bıraktırdı doktor. 3 günde bir proluton iğne vuruluyorum. Senin vuruldugin prulotex de aynı iğne galiba ben kalçanın üstüne yatamiyirum çok ağrı yapıyor senin de öyle mi acaba diye merak ettim
Ben proluton oldum mu iki gün yatamıyordum kalçamın üzerine canım ve yaptırdığım taraf belim bacağım çok ağrıyordu . Prolutex göbekten yapılıyor canım senin kanama mı vardı proluton yaptırıyorsun

Ben proluton oldum mu iki gün yatamıyordum kalçamın üzerine canım ve yaptırdığım taraf belim bacağım çok ağrıyordu . Prolutex göbekten yapılıyor canım senin kanama mı vardı proluton yaptırıyorsun
Canim kanamam olmadı şimdiye dek çok şükür. Doktorum önlem amaçlı verdi. Önceki gebeligim 11.haftada sonlanmisti. Proluton gerçekten çok fena yaptı yatakta sağıma soluma donemiyorum ağrıdan.😣 Acaba daha ne kadar devam edeceğim igneye, inşallah bir sonraki kontrolde biraktirir 12+4 olacağım nasipse o zaman. Hergun gobekten vurduklarim da ayrı tabii.

Kızlar reklamlarda bisi görüyorum agzimin suyu akıyor resssmennnn.
Bide bgun canim acaip bisi istedi yokmusss lokantalarsa vardir da kapali oralarda herhlde canim acaip istiyor kendim yapamam onu nabicaz yaaaa yemek istiyorum.gozumun onunde resmen
Satılmayan bişiyin reklamımı olurmuş kız söyle bakalım neymiş 😅😅

Canim kanamam olmadı şimdiye dek çok şükür. Doktorum önlem amaçlı verdi. Önceki gebeligim 11.haftada sonlanmisti. Proluton gerçekten çok fena yaptı yatakta sağıma soluma donemiyorum ağrıdan.😣 Acaba daha ne kadar devam edeceğim igneye, inşallah bir sonraki kontrolde biraktirir 12+4 olacağım nasipse o zaman. Hergun gobekten vurduklarim da ayrı tabii.
Bana hemşireler yaptıktan sonra kolonya ile ovala beze kalmasın demişlerdi 12. Haftadan sonra yavaş yavaş bıraktırırlar canım bende progestan fitil kullanıyorum bende bıktım

[QUOTE="AsiMavi20, post: 63825302, member:
Bulup yiyemeyeceğin bişeyse avucunu yala canım 🤗 biz de öyle derler
Sabahdan beri yalaya yalaya bi kaldim zaten kuzummm😂😂😂😂 bizdede derler onu ben her gordugum.seyi zaten bi yalarim😂😂😂😂😂 oy herseyden isdio benim.bogaaaazzzz

Ya çok merak ettim desem bu kadar canının çekip ama yapılamayacak ne olabilir ki diye düşünüyorum :KK57::KK57:
Soyle dersen.ozelden yazarim valla.kimsenin gunahina giremem canim evde yapan var tabiki de herkrs yapamıyor bunu ben yapamam.dagilir gider de dersen derim😂😂🤩 ozelden.ama burda bida dger arkadaslarinda cani ister😂😂🤩

Soyle dersen.ozelden yazarim valla.kimsenin gunahina giremem canim evde yapan var tabiki de herkrs yapamıyor bunu ben yapamam.dagilir gider de dersen derim😂😂🤩 ozelden.ama burda bida dger arkadaslarinda cani ister😂😂🤩
Bende merak ettim valla 😄 benim hala aşermem falan yok Herkes diyor canın hiç mi bie istemiyor diyorlar istemiyor valla 🤪

Aynen yaa...dünyanın en güzel yemeği ya da tatlısı da olsa asla canım çekmiyor. :)
Bendede bazen tiksimme geliyor o dediğim sey surda.olsa varya yerim.herhlde baya😂😂😂 sonra ondan da tiksinirim bende bisiyi yedigimde abartip sonnra tiksinme.oluyo😂

Aynen yaa...dünyanın en güzel yemeği ya da tatlısı da olsa asla canım çekmiyor. :)
Valla normal de çok pis boğazımdır yemeyi içmeyi çok severim 🤪 canım sadece tek bir şey çekti o da bşeyli dondurma ☺️ O da dayanılmayacak gibi değil Eşim de gelince alırım sana diyor . İştahımın açıldığı zamanlarda gelir inşallah bu halimi hiç sevmedim çünkü 😭

Kızlar bu hamilelikte ki hormonlar yüzünden 2 haftada bir agda yapmak zorunda kalan bir benmiyim ya sizde de oluyor mu böyle daha hızlı çıkıyor tüyler ve ben nefret ederim tüyden :kızgın::olamaz:
Oglumda 9 ay boyunca 2 yada 3 sefer almisimdir şimdi çok uzuyor cabuk birde zaten normalde cok tüylü biriyim. Hamile kalinca sevinmistim almicam oh diye ama yanıldım birde cok aciyor :((

Oglumda 9 ay boyunca 2 yada 3 sefer almisimdir şimdi çok uzuyor cabuk birde zaten normalde cok tüylü biriyim. Hamile kalinca sevinmistim almicam oh diye ama yanıldım birde cok aciyor :KK43:(
Yok acı hissetmiyorum ama çok hızlı çıkıyor eskisine göre

Back
X