• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözün aydın canım çok sevindim 🥰 darısı inşallah başımıza gerçekten şu 12 haftayı sağ salim bitirsem diye dört gözle bekliyorum 🥰
İnşallah sonuçların da güzel çıkacaktır bazı doktorlar cinsiyet de yanılma olmasın diye emin olmadan söylemek istemiyor 🤗
Teşekkür ederim ederim canım 🤗🤗 İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 😍

Gözünüz aydın olsun Aralık anneleri olarak geç ogrenicez galiba 😃 heyecanla takip ediyorum cinsiyet söyleyen doktor varmi diye henüz yok galiba kaçırmadiysam😃
Ben de önce ogrenen olur sanırım ben bir dahasına iki hafta sonra gidecegim cünkü😬😬

O da pahalıymış 😁 memnun kalırsanız buraya da yazarsanız senirim
Evet evet mutlaka yazarım eğer beklediğimiz perfırmansı verirse 5 10 sene kullanılır diyw düşünüyorum inşallah fiyatının karşılığını alırız. 1600e aldık N olmayanlara baktıysanız onlar 2600

Evet evet mutlaka yazarım eğer beklediğimiz perfırmansı verirse 5 10 sene kullanılır diyw düşünüyorum inşallah fiyatının karşılığını alırız. 1600e aldık N olmayanlara baktıysanız onlar 2600
Evet onu gördüm sanırım ☺️ İşe yarasında çocuk içinde iyi olur ileride 🙏 yorum bekliyorum dizden dört gözle 😍 çünkü hapşırıklarımı keseceğini düşünüyorum garip şekilde 🙄

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bende 4. Tüp bebek denememle yaşıyorum bu mutluluğu ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum çok şükür ki rabbim bidaha tedaviye gerek kalmadan nasip etmiş artık keyfini çıkarmalısın doya doya rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Çok teşekkür ederim afedersin eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış ya sende 4. De mutluluğu yakalamışsın Allah kucağınıza almayı nasip etsin. ben hala bunları ben mi yaşıyorum rüya mı diye düşünüyorum ama artık tmm bebeğimiz bizlerle diyeceğim hayırlı ve sağlıkla inşallah

Hoşgeldin aramıza 🤗 7 senedir hemen hemen aynı yollardan geçen biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Ben bu kez asilama ile hamile kaldım. Yine bebeğimi kaybetme korkusuyla sanki baglanmamak için elimi karblnima bile koyamadım haftalarca. Ailem , eşimin ailesi hep sevinirken , daha çok erken kendinizi kaptırmayın dedim hep. Ultrasonda artık büyüdüğünü görünce ben de mutlu olmaya başladım ama tedirginligim hep devam ediyor. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.
Gerçekten benim cümlelerimi yazmış gibi olmuşsun aynen bende öyle cnm Ailelerimiz hevesli ve ben durun bakalım hamileyiz diyoruz kenara atıyoruz dedim en yakın arkadaşlarıma söylemedim bile henüz... üzerine konuşmak istemiyorum herkes normal davransın bişey demesin modundayım cünkü size de Allah bağışlar inşallah 7 sene 8 sene dile kolay neler yaşanıyor

Oğlumda kendiliğinden olmadi ama cok beklemedim.. şimdi 4 sene üzerine kendiliğinden oldu ben cok beklemedim Rabbime şükürler olsun... Herşeyin bir vakti var en güzel vakti tayin eden Rabbim bir imtihan vermiş zor süreç gecirmissiniz eminim mükafatı da sonucu da cok güzel olacak.. herşey istediğiniz gibi ennn guzelinden olsun... Hoşgeldiniz bu arada :anneadayı:
Amin inşallah hepimiz sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok tşkler hoşbulduk :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hem size hemde burda bekleyen hepimize ❤ Aynı olmasada benzer zorluklardan geçen biri olarak bende uzun süre inanamadım hamile olduğuma.

Inşallah sorunsuz atlatırız 9 ayı ve doğar bebeklerimiz 🥰🙈
Tşk ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏

O kabullenememe duygusunu bilirim bi çok kez kimyasal yaşamış biri olarak benim üçüncü tüp bebek canım 10 hafta olduk çok şükür ama hala bişey oluverecek diye korkuyorum bunun önüne geçemiyoruz ne yazık ki. Ama duaya sığınmak bi de dediğin gibi her gün bebeğinle konuşmak işe yarıyor sağlıkla al kucağına 🌸
Evet cnm dediğin gibi bişey oluvericek diye kendimi kaptıramıyorum tetikte durur gibi günlerimi geçiriyorum her kontrol öncesi benim aklımdaki tek şey hala benimle mi acaba oluyor inşallah hala benimlesindir🙏

Hoşgeldin canım, öncelikle gözün aydın 😍 senin adına çok sevindim, ama sen her zaman pozitif ol bol bol dua et miniklerimiz Allah'a emanet, Rabbim sana ve tüm hamilelere sağlıkla ilerleyen gebelikler ve hayırlısıyla tüm bebisleri kucaklarimiza almayı nasip etsin
Hoşbulduk canım amin inşallah dediğin gibi Allaha emanet bebeklerimiz Allah bağışlarsa peş peşe mutluluklarımızı yaşayalım 🙏

Ya bugün yine çok kötüyüm hiç yemek yapasım yok amaesim oruç gerçekten çok zorlaniyorum istemeye istemeye yemek yapmaya

Öncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun canım . Aynı yollardan geçmiş sayılırız sebepsiz infertilite aşılamalar ve 3. Tüp bebek denememle hamile kaldım ve hamileliğime sevinemedim bile şoka girdim sanırım etrafımdakiler nasıl mutlu anlatamam ama bende hiç bşe yok çünkü öğrendiğim an korkum da başladı hadi kaybedersem bşe olursa . Hala da öyleyim herkes artık rahat ol tutundu onlar desede ben hep temkinliyim her hastane kontrolüne dizlerim titreyerek gidiyorum . İkiz gebelik benim riskli bir de deli gibi korkuyorum her ağrımda sızımda . Allahım yüzümüze baksın inşallah bebeklerimizi bize bağışlasın Canım ben bunaldığımda buraya giriyorum görüyorum ki yanlıZ değilim rahatlıyorum herkes ye o korku var . Biz zor elde ettiğimiz için biz de daha fazla var tabi seni çok iyi anlıyorum
Ana rahmine düşünce evlat annenin tasası başlarmış ya gerçekten öyleymiş :(
Allah senin de yardımcın olsun iki can sana emanet umarım bir an önce aylar geçer ve biz geçmişi gerçekten geçti gitti diye Anarız hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏

Cok sevindim minik mucizenize ❣️ İnşallah hersey çok güzel olacak ve bebeğinize sağlık ve afiyetle kavuşacaksınız 🌷
Sizinle benzer yollardan geçtim. Başarısız tüp bebek denemesi sebepsiz infertilite vb.
Ama evliliğimin üçüncü yılında önce oğlum bizi hiç beklemediğimiz bir anda şaşırtıp gelmişti sizin gibi kaç kere test yaptım inanamadım ve şimdi oğlumun ikinci yaş gününde ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim 😇
Hep ümitle kalın hayatta daha pek çok süprizle karşılaşabilirsiniz 🥰
Aaa ne kadar güzel ikinci mucizen seninle Allah ömürlerini sağlıklı uzun ömürler versin cnm. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur 🙏

Back
X