Öyle mii teşekkür ederim ❣Bir çok insanın gebeliğinde oluyor kanama alanı ilerleyen haftalar da yok oluyor genellikle korkma
Ultrasondan ultrasona da gebelik günü değişebiliyor sonradan kendi haftanı yakalıyorsun korkma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mii teşekkür ederim ❣Bir çok insanın gebeliğinde oluyor kanama alanı ilerleyen haftalar da yok oluyor genellikle korkma
Ultrasondan ultrasona da gebelik günü değişebiliyor sonradan kendi haftanı yakalıyorsun korkma![]()
Allahıımmm inşAllaahhhh herkes sağlıklı alsın kucanaBenim de 10 gün arayla 5+3 çıkmıştı. 2 defa 5 haftalık çıkınca gelişmemiş mi diye telaş yapmıştım...Ama Sonra haftasını yakaladi zaten. Sende görünen bir leke bir şey yok. O protestan da önlem amaclı. Rahat ol![]()
Xaoimi ve dyson a da baktık gece boyunca bunları araştırdık inanki abimde çok anlıyor sağolsun en iyisi dyson dedi ama baya tuzlu geldi bana benzer perfırmansla winix de övülmüş dedi eşim hemen aldı evde hiö bu kadar uzun oturmuyorduk ya temiz hava alamayınca iyice kötü oldum. Bebek içinde kullanırız çok iyi olacak inşallah beklediğimiz gibi gelirBunu araştırayım canım sağolasin.
Ne demek zaten herşeye stresleniyoruz bir de bunları takma kafanaÖyle mii teşekkür ederim ❣
Silahi rahim farzdir amenna ama uzak durmak da kırmamak ve kırılmamak açısından şu fitne zamanında daha iyi bence :) stres ve yiyecekler bulundugumuz kosullar bir cok etki var ... Aldigimiz ilaçlara kadar..Bu arada infertilitede aile baskısının büyük rol oynadığını düşünüyorum hem kendim hem bir kaç arkadaşımda gördüğüm kadarıyla...
3 aylık evliliğimden beri k.validem tarafından girdiğim her ortamda “gelinimin çocuğu olmuyor” cümlesine muhatap oldum...işi gücü ve kariyeri olan bir kişi olmama rağmen kendi edebimden taviz verip onu hiçbir zaman bozmadım...( mübarek günde gıybet olmasa daha neler anlatırım da..)
Ne zamanki eşimin ailesinden ve çevresinden uzaklaştım yurtdışına cıktım, rahata erdim ve üzerimdeki baskı kalktı Allah da o zaman nasip ettiVelhasıl psikoloji her konuda olduğu gibi bu konuda da başrol bence :)
Sıcaklardandır canım hepimiz öyleyizKızlar halsizlik yaşayan var mı ya. Ben dün bugün çok aşırı halsizim![]()
Dyson cidden çok iyi iş yerinde vardı ama çok pahalı gerçektenXaoimi ve dyson a da baktık gece boyunca bunları araştırdık inanki abimde çok anlıyor sağolsun en iyisi dyson dedi ama baya tuzlu geldi bana benzer perfırmansla winix de övülmüş dedi eşim hemen aldı evde hiö bu kadar uzun oturmuyorduk ya temiz hava alamayınca iyice kötü oldum. Bebek içinde kullanırız çok iyi olacak inşallah beklediğimiz gibi gelir
Ya kızlar bu makinayı internette ne yazarak arastiracam ben de bi arastiricam da bulamadimDyson cidden çok iyi iş yerinde vardı ama çok pahalı gerçekten![]()
Hava nemlendirici ya da temizleyici yaz çıkar kuzumYa kızlar bu makinayı internette ne yazarak arastiracam ben de bi arastiricam da bulamadim
Tamam canım çok sagolHava nemlendirici ya da temizleyici yaz çıkar kuzum
Canim gaviscon iciyorum cok sıkısınca ama berbat midem hem hickirik hem gegirti ayni anda geliyo midem daha da bulaniyo hic bi seyi hazmetememisim ilac hic kullanmadim yeni basladi cunku midem o yuzden doktorada sormadimCanım benim de oldu rennie verdi doktor biraz rahatlattı beni çok kötüysen doktora git serum toparlar seni biraz bulantı ilacı almıyor musun sen
Bulantim filan olmadigi icin sormamistim ayın 1 ne verdi sıkıntım yok diyeCanım doktora gittiğinde söyle istersen ilaç verir bir sonraki kontrolün ne zaman ki?
Uff daha çok varmışBulantim filan olmadigi icin sormamistim ayın 1 ne verdi sıkıntım yok diye
Canim benim vardi zaten en cekindigim noktada buydu nasil ilereyecegi ama hem gegirti hem hickirik geliyo ve buda daha cok midemi bulandiriyo cok kotulersem doktora gitcemYa o gegirti bende de var. Ve ben niyeyse onu yapınca acayip rahatlıyorum. Mide bulantim oldug u zaman o hareket beni müthiş rahatlatıyor. Bildiğin erkekler gibi geyiriyorumgaliba gebelik reflüsü bu. Daha önce olmuyordu çünkü. Doktorun bulantı için ilaç vericek mutlaka kullan .
Insallah böyle olmaz kusamiyorum bos bos oguruyorum cunku midem bos anlamadim gitti agzimin tadi zift . Netten baktimda gunde 5 ten sonrasi tedavi amacli degerlendiriyomus ne kadar dogru acaba ama insan kendini cok kotü hissediyoCanım serum rahatlatabilir. Benim bı arkadasim hamileliklerinde çok kusar hiç bişey yiyemez 9 ay boyunca o da serum taktirirdi surekli
Aynen canim öyle yapacagim bakiyimda duruma göreUff daha çok varmış
Kötü olursan erken git o zaman
Kızlar halsizlik yaşayan var mı ya. Ben dün bugün çok aşırı halsizim![]()
Olmaz mı... Ben en başından beri hep halsiz ve uykulu geziyorumKızlar halsizlik yaşayan var mı ya. Ben dün bugün çok aşırı halsizim![]()