• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu arada infertilitede aile baskısının büyük rol oynadığını düşünüyorum hem kendim hem bir kaç arkadaşımda gördüğüm kadarıyla...
3 aylık evliliğimden beri k.validem tarafından girdiğim her ortamda “gelinimin çocuğu olmuyor” cümlesine muhatap oldum...işi gücü ve kariyeri olan bir kişi olmama rağmen kendi edebimden taviz verip onu hiçbir zaman bozmadım...( mübarek günde gıybet olmasa daha neler anlatırım da..)
Ne zamanki eşimin ailesinden ve çevresinden uzaklaştım yurtdışına cıktım, rahata erdim ve üzerimdeki baskı kalktı Allah da o zaman nasip etti 🙃 Velhasıl psikoloji her konuda olduğu gibi bu konuda da başrol bence :)
Bizde kv ile altı üstlü oturuyorduk Allah razı olsun bir ömür de otururdum bir sıkıntımız olmadı ama Tesadüf müdür bilmiyorum bizde uzaklaşıp yeni evimize taşıdığımız ay bu müjdeli haberi aldık.. :)

Canim gaviscon iciyorum cok sıkısınca ama berbat midem hem hickirik hem gegirti ayni anda geliyo midem daha da bulaniyo hic bi seyi hazmetememisim ilac hic kullanmadim yeni basladi cunku midem o yuzden doktorada sormadim
Bende aynı senin gibiyim geğirti gelince midem daha çok bulanıyor benim rennie naneli gibi ya o rahatlattı ama o da şurup işte suyla falan içebildim çok kötüysen doktorun ilaca başlasın direnme ben direndim ama dayanamadım

Ya bugün yine çok kötüyüm hiç yemek yapasım yok amaesim oruç gerçekten çok zorlaniyorum istemeye istemeye yemek yapmaya
bende bu sene o kadar zorlandım ki kendim tutmadım ama yemek yapması çok zor geliyor eşim yardım ediyor yaparken ama yinede çok zorlanıyorum bugün nöbetçi eşim yemek yapmiycam bir çorba oğlumla bana yeter

MaşaAllah canım Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🥰🤲🏻
Kızlar merhaba doktordan geldim.Cok şükür bir sıkıntı cıkmadı, burun kemiği olmuşmuş ense kalınlıgı 1.6 mm cıktı doktor 2.5in üstü riskli gayet iyi dedi.Bir de sürekli kıpır kıpırdı cok zor ölçtü :) 5,5 cm olmuş. 11+0 sata göre şuan normalde 3 gün ileri cıkıyordu 12+0 cıktı 1 hafta ileri.Kanımı da aldı ikili test için iyi oldu pandemi hastanesine göndermedi.Haftaya sonuç cıkacakmış inşallah temiz cıkar o da :) Detaylı inceledi bir sıkıntı yok dedi.Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin😍 Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 2 hafta sonra belli olur dedi. Bayagı zorladım ama yapmadı yorum. Kendi doktoruma gittiğimde ögrenirim inşallah 😍😍

bende bu sene o kadar zorlandım ki kendim tutmadım ama yemek yapması çok zor geliyor eşim yardım ediyor yaparken ama yinede çok zorlanıyorum bugün nöbetçi eşim yemek yapmiycam bir çorba oğlumla bana yeter
Eşim evde ama yardım etmeyenlerden maalesef herşeyi benden bekliyor

Beni de aranıza alırmısınız bende şuan 9+3 günlük hamileyim 6+6 da gittim doktora kese ve kalp atışı duyuldu çok şükür 4 ay öncesinde düşük yapmıştım çok şükür bu bebişte duyduk kalp atışını pazartesi randevum var 6+6 olması gereken bebiş 6 haftalık dedi doktorumuz

Beni de aranıza alırmısınız bende şuan 9+3 günlük hamileyim 6+6 da gittim doktora kese ve kalp atışı duyuldu çok şükür 4 ay öncesinde düşük yapmıştım çok şükür bu bebişte duyduk kalp atışını pazartesi randevum var 6+6 olması gereken bebiş 6 haftalık dedi doktorumuz
Hayırlı olsun hoşgeldiniz 😊

Hayırlı uğurlu olsun hoş geldiniz

bugun esimin dogum gunu kizlar. evde pasta yaptim yemek yaptim hamilelgmden beri hc bukadr ayakta kalmamistim yoruldm braz. surekli bebegmz napio acaba diye dusunuyorm artk hareketlerni hssetsek keske

Bende aynı senin gibiyim geğirti gelince midem daha çok bulanıyor benim rennie naneli gibi ya o rahatlattı ama o da şurup işte suyla falan içebildim çok kötüysen doktorun ilaca başlasın direnme ben direndim ama dayanamadım
Dayanmaya calisiyorum bugunde kustum kusuncada rahatlamiyorum ben anlamadim bu durumu doktoruma yazdim cevap vermedi bu durumda acile gitmekte cok ic acici degil bilmiyorum ne olacak

Dayanmaya calisiyorum bugunde kustum kusuncada rahatlamiyorum ben anlamadim bu durumu doktoruma yazdim cevap vermedi bu durumda acile gitmekte cok ic acici degil bilmiyorum ne olacak
canm eti form biskuvi ye sabah uyaninca yataktan kalkmadan. yatagnin bas ucuna koy. sonra 10 dk snra kalkjp peynir ekmek ye ben ole cozmustum

bugun esimin dogum gunu kizlar. evde pasta yaptim yemek yaptim hamilelgmden beri hc bukadr ayakta kalmamistim yoruldm braz. surekli bebegmz napio acaba diye dusunuyorm artk hareketlerni hssetsek keske
Doğum günü kutlu olsun 🙏 o kadar çok yormayın kendinizi 🥺

Allahıımmm inşAllah Sağ salim kucaklarımıza alalım inşAllaah🤱 🤲🏻 çok pozitifsiniz ne güzel inşAllah hayatınızda hep o yönde ilerler 🤲🏻
Amin inşallah öyle olacak 🤲🏻 Pozitif düşünmeye çalışıyorum bazen başaramasam da ☺️

Back
X