Geçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına sevindimGittim canim serum taktilar metpamid icebilirmisim eger icebilecegimi bilseydim gitmezdim ozel hastane olmasina ragmen cok kalabalikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına sevindimGittim canim serum taktilar metpamid icebilirmisim eger icebilecegimi bilseydim gitmezdim ozel hastane olmasina ragmen cok kalabalikti
Bazı özeller çok kalabalık dediğin gibi canım iyi yapmışsın bulantı ilacı ben sabah akşam kullanıyorum ve gerçekten beni o toparladı başta çok direndim içmeyeyim diye ama kendime eziyet ediyordum en son öğürmekten kanamam gelince hemen ilaca başladım iiinşallah işe yarar ilaç az az sık sık yemeye çalış biliyorum çok zor ama sonradan düzene oturuyorGittim canim serum taktilar metpamid icebilirmisim eger icebilecegimi bilseydim gitmezdim ozel hastane olmasina ragmen cok kalabalikti
Erkek olma ihtimali var ama çok net değil bilemedimMerhaba bende perşembe günü Dr gideceğim şuan 11+3 günlügüz rica etsem bizede bakar mısınız nub teorisi içinEki Görüntüle 2636226
Erkek olma ihtimali var ama çok net değil bilemedim![]()
Sagol canım bugun biraz iyiyim cok sukurGecmis olsun canim
Sagol canim cok sukurGeçmiş olsun canım önemli birşey olmamasına sevindim![]()
Insallah canim bugun biraz daha iyiyim surekli biseyler yemek gerekiyo sanirim mecburuz oyle boyle gececek cok sukur yanimda annem kayinvalidem var dun yine gitmezdim de hic degilse serum iyi gelir diye dusundum yoksa su bile icemez olmustum iki gündür .Bazı özeller çok kalabalık dediğin gibi canım iyi yapmışsın bulantı ilacı ben sabah akşam kullanıyorum ve gerçekten beni o toparladı başta çok direndim içmeyeyim diye ama kendime eziyet ediyordum en son öğürmekten kanamam gelince hemen ilaca başladım iiinşallah işe yarar ilaç az az sık sık yemeye çalış biliyorum çok zor ama sonradan düzene oturuyor
Canım iyi yapmışsın ben de ilk gebelikte böyleydim serum takılınca baya rahatliyodum. Geçmiş olsun çok.Sagol canim cok sukur
Insallah canim bugun biraz daha iyiyim surekli biseyler yemek gerekiyo sanirim mecburuz oyle boyle gececek cok sukur yanimda annem kayinvalidem var dun yine gitmezdim de hic degilse serum iyi gelir diye dusundum yoksa su bile icemez olmustum iki gündür .
Sagol canim öyle böyle gececek napalim saglikli olsunlardaCanım iyi yapmışsın ben de ilk gebelikte böyleydim serum takılınca baya rahatliyodum. Geçmiş olsun çok.
Bebisin belkide kizdir cnm :) hamileyken ruyada erkek dogurursan kiz, kiz dogurursan erkek derler bakalim cikicakmi:) saglikli olsunlardaGünaydın. Dün gece doğum yapıyordum ve bir oğlum oluyodu. Adini bile düşündüğümüz ismi koyuyordum. Ama bebek erken doğuyordu bayaiçimden de geçiriyorum diyorum ki çocuğun doğduğunu herk3se tek tek söylemektense instagramda paylaşayım herkes öğrensin diyorum
bide eşyası yoktu erken doğdu ya içinden geçiriyorum bebekle gidip nasıl alacam diyorum
çok guzel di ama ya
![]()
Ayyy ben de baktım rüya tabirine aynı şey yazıyodu bakalım nasip. Ilk evlâdım o yüzden kız erkek fark etmez sağlıklı olsunlardaBebisin belkide kizdir cnm :) hamileyken ruyada erkek dogurursan kiz, kiz dogurursan erkek derler bakalim cikicakmi:) saglikli olsunlarda❤
Benim de arkadaşım içiyordu biraz. Ara ara da içti. Öyle her gün değil deKızlar günaydın umarım herkes iyidir :) size bir sorum var. Ben yıllardır sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenince azaltsam da içmeye devam ettim 2 hafta daha sonra bulantı ve tiksintilerle bıraktım eşimin içmesinden bile aşırı rahatsız oluyorum kokusu gelecek diye nefes almıyorum o derece:) ama dün gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm bir korku geldi acaba bulantılar geçince içer miyim diye. Aranızda böyle bişey yaşayan duyan var mı
Aynı şeyi dün bende düşündüm, içmememiz gerekiyor ben hamile olduğumu öğrenince hiç içmedim ama çok zorlandimKızlar günaydın umarım herkes iyidir :) size bir sorum var. Ben yıllardır sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenince azaltsam da içmeye devam ettim 2 hafta daha sonra bulantı ve tiksintilerle bıraktım eşimin içmesinden bile aşırı rahatsız oluyorum kokusu gelecek diye nefes almıyorum o derece:) ama dün gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm bir korku geldi acaba bulantılar geçince içer miyim diye. Aranızda böyle bişey yaşayan duyan var mı
Şuan nikotine bağımlılığının azalmış olması gerek. Yani içersen kendi iradenle içmiş olacaksın bağımlılıktan değil. Bende bıraktığımda 1 2 hafta zorluk yaşadım vücudum istiyodu elim ayağım kesiliyodu bazen ama şuan o belirtileri yaşamıyorumKızlar günaydın umarım herkes iyidir :) size bir sorum var. Ben yıllardır sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenince azaltsam da içmeye devam ettim 2 hafta daha sonra bulantı ve tiksintilerle bıraktım eşimin içmesinden bile aşırı rahatsız oluyorum kokusu gelecek diye nefes almıyorum o derece:) ama dün gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm bir korku geldi acaba bulantılar geçince içer miyim diye. Aranızda böyle bişey yaşayan duyan var mı
SelamSelam kizlar. Benim dogum tarihi de 10 aralik görünüyor nasipse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim. 11.haftadayım, göğüslerdeki hassasiyet azaldı ama kanama akıntı falan yok, sizce normal midir?
28 mayısta ikili teste gireceğim
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama insanı yokluyor sanki değil mi bazenŞuan nikotine bağımlılığının azalmış olması gerek. Yani içersen kendi iradenle içmiş olacaksın bağımlılıktan değil. Bende bıraktığımda 1 2 hafta zorluk yaşadım vücudum istiyodu elim ayağım kesiliyodu bazen ama şuan o belirtileri yaşamıyorum
Hayırlıdı olsun. Normal şikayetlet yeri geliyor gün gün değişiyor kanama olmadıkca stres yapmaSelam kizlar. Benim dogum tarihi de 10 aralik görünüyor nasipse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim. 11.haftadayım, göğüslerdeki hassasiyet azaldı ama kanama akıntı falan yok, sizce normal midir?
28 mayısta ikili teste gireceğim