- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canim idrar yollarim temizmis mide bulantim icin gitmistimGeçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu çok kötü inşaAllah bir an önce atlatırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim idrar yollarim temizmis mide bulantim icin gitmistimGeçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu çok kötü inşaAllah bir an önce atlatırsın
Canım kusmakla cozum buldum istemsizce iki gundur cok fenaydim gecede acile gittim mecburen serum iyi geldi bugun biraz daha rahatimSanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündürmideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?
Öyle ağır bisey de yemiyorum![]()
Ben açim ama yiyemiyorum iştahım yok yemek düşününce midem bulanıyor o yüzden daha hafif şeyler atistiriyorum ac kalmamak adina.. ramazan ve yasakli zaman ildugu icin disaridan birşey de söyleyemiyoruz. Ya da alamıyoruz hani canim istiyor diye değil belki ister de yerim diye hic bir şeye gönlüm kaymiyorSanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündürmideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?
Canım kusmakla cozum buldum istemsizce iki gundur cok fenaydim gecede acile gittim mecburen serum iyi geldi bugun biraz daha rahatim
Ben açim ama yiyemiyorum iştahım yok yemek düşününce midem bulanıyor o yüzden daha hafif şeyler atistiriyorum ac kalmamak adina.. ramazan ve yasakli zaman ildugu icin disaridan birşey de söyleyemiyoruz. Ya da alamıyoruz hani canim istiyor diye değil belki ister de yerim diye hic bir şeye gönlüm kaymiyor![]()
Benim de midem bulanıyor ama kusamıyorum özellıkle sabahları ve yatarken bulaniyorumyani ne yesem ağzımda saatlerce gecmiyo sanki. Bide acıkmıyorum ya niyeyse. Bi ara şekerim cıktı ve çok aşırı yiyodum dikkat edince indi
Benim vardı bu problemim dikkat etmez sem yine olur hatta belki. Normal yediğinin yarısını yiyeceksin günde 5 6 öğün gibi. Ve mutlaka akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapacaksın gaviscon da üstüne hafif rahatlatıyor. Çözümü bu sanki midemiz eskisi kadar hızlı öğütemiyorSanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündürmideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?
Gebeliğin ilk haftalarından beri hafta bir yada on günde bir ishal oluyorum. Yani neden olur ki bu anlamıyorum bu yüzden 3 ay bitti daha hiç kilo da almadım. Var mı ishal sıkıntısı yaşayan
Hamilelik ishali midir yani normal midir? Artık rutin gibi oldu ilk haftalar doktor ilaç yazamayız bol sıvı al demişti bi daha söylemek gerekir mi acabaYa her bünyeye farklı etki ediyo hamilelik resmen bende en başından beri tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum. Kayısılarla ve activia ile idare ediyorum. Leblebi iyi gelir bide toz kahve ama kahve kafein içerdiği için zararlı bugünlerde.
Benim vardı bu problemim dikkat etmez sem yine olur hatta belki. Normal yediğinin yarısını yiyeceksin günde 5 6 öğün gibi. Ve mutlaka akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapacaksın gaviscon da üstüne hafif rahatlatıyor. Çözümü bu sanki midemiz eskisi kadar hızlı öğütemiyor
Hamilelik ishali midir yani normal midir? Artık rutin gibi oldu ilk haftalar doktor ilaç yazamayız bol sıvı al demişti bi daha söylemek gerekir mi acaba
selam arkadaslar, ben bu aralar masallah iyi yiyebiliyorum istedigim herseyi. Sali günü kontrolümüz var kalp atisi icin <3
Allah kolaylık versin bulantısı yeni baslayanlara 5. Haftamda basladı 9. Haftamda geçti simdi hafif sabah bulantılarım var sabır versin allahŞampuan sabun deterjan yumuşatıcı parfüm hepsinden iğreniyorumgerçekten çok zor belirgin kokusu olan herşey rahatsız ediyor beni ne zaman geçer bilmiyorum
ben aksine çevremden çok duyar garipserdim yaşamak lazımmış meğer
![]()
Canım ben ishalim çok baya hem de. Ama ben şeker hapı kullanıyorum ondan yapiyo muhtemelenGebeliğin ilk haftalarından beri hafta bir yada on günde bir ishal oluyorum. Yani neden olur ki bu anlamıyorum bu yüzden 3 ay bitti daha hiç kilo da almadım. Var mı ishal sıkıntısı yaşayan
Bende oluyor canim ara sıraSelam Kızlar afedersiniz ama vajina da ara ara batmalar yaşıyor musunuz dün gece sagıma soluma dönerken batmalar yaşadım da
Biz birkaç defa dışarıdan sipariş verdik canım. Aldığınız yemeği fırında biraz ısıtıp tüketin Tv'de doktorlar o şekilde güvenle yiyebilirsiniz demişti.Ben açim ama yiyemiyorum iştahım yok yemek düşününce midem bulanıyor o yüzden daha hafif şeyler atistiriyorum ac kalmamak adina.. ramazan ve yasakli zaman ildugu icin disaridan birşey de söyleyemiyoruz. Ya da alamıyoruz hani canim istiyor diye değil belki ister de yerim diye hic bir şeye gönlüm kaymiyor![]()
Hemen bağırsakları çalıştıracak meyveler yiyorum ben iyi geliyorSanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündürmideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?
Ara ara ishal olmak güzel bende oluyorum önemli olan kaç gün sürdüğü çok uzun sürüyosa doktora başvurunGebeliğin ilk haftalarından beri hafta bir yada on günde bir ishal oluyorum. Yani neden olur ki bu anlamıyorum bu yüzden 3 ay bitti daha hiç kilo da almadım. Var mı ishal sıkıntısı yaşayan
Normalde çok ishal olmazdım o yüzden şaşırıyorum galiba. Birde gebelik kabızlık yapar dediler hep tam tersi olduAra ara ishal olmak güzel bende oluyorum önemli olan kaç gün sürdüğü çok uzun sürüyosa doktora başvurun
Geçti mi ishaliniz bende de oluyor haftada on günde bir tahlil de vermedim inşallah zararlı değildirDoktorumu aradım kızlar. İshal iyi değilmiş hamilelikte. Bugün yemene dikkat et dedi. Haşlanmış patates, yulaf falan yiycekmişim. Papatya çayı içecekmişim![]()