• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Lp

Saga sola dağılmaya gerek yok ya cok cok ozel seyler konusmuyoruz ki burda🤷‍♀️
Ben bi ara dağıldım ne yalan söyliyim. Kafamı dağıtmak için bdvde takıldım daha çok. Ama uğruyorum ara ara buraya da. Bence de dağılmamak lazım

Ilerleyen haftalarda genelde cikiyomus şeker ama benimki ilk öğrendiğimde beri yüksek. Cok tatlı yemiştim ramazandı basinda bide hamileliğini de bilmeden. Sanırım o yüzden oldu. Şuan kısmen daha iyiyim dikkat ettiğim için. Tiroidi aylık kontrol ettirecem canım bende şuan için ilaç vermedi ama tani kondu ve geçmiş öyküm olduğu için dikkat etmem lazım. Seninle durumlarımız çok benziyor bende 8 sene sonra kavuştum yavrucuguma. Inşallah sağlıkla doğsunlar, kucagimiza alalım. Sabretmemiz lazım 🥰
Ayy canım evet yaşadıklarımız benziyor çok. Rabbim sağlıkla kavusmamizi nasip etsin bebeklerimize inşaallah 🤲🏻🤗

Ben bi ara dağıldım ne yalan söyliyim. Kafamı dağıtmak için bdvde takıldım daha çok. Ama uğruyorum ara ara buraya da. Bence de dağılmamak lazım
Kiz 3 gündür bdv de takılıyorum psikolojim bozuldu😅😅 ama okumadan duramiyorum kafam dağılıyor

Ins canim guzel haberlerle geliriz. Bebisler bizim deporlarimizdan aliyolar zaten herseyi , bisi olursada bize olur yediklerimiz zaten kendimiz icin
Ben de öyle düşünmek istiyorum ama yoruldum böyle beslenmekten valla geçen akşam ağladım artık ne zaman geçecek bu haller yahu

Ben bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık😞😞😞

Ben bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık😞😞😞
Canım bu dönemde iş yerlerinin çoğu kapandı ekonomik kriz bizleri bekliyor önlemlerini alarak çalışmak zorundaysan çalışabilirsin 🥺 ama ihtiyacımız yok diyorsan çalışma tabii ki.

Bizimde sigorta olayi sıkıntılı yaa i yüzden özele gidemiyorum cok pahaliya geliyor. Senin konunu bilmiyorum kesinlikle iyi arastir

Canım bu dönemde iş yerlerinin çoğu kapandı ekonomik kriz bizleri bekliyor önlemlerini alarak çalışmak zorundaysan çalışabilirsin 🥺 ama ihtiyacımız yok diyorsan çalışma tabii ki.
Çalıştığım yer market tam insan yığını değilse hiç sorun yapmıcam da 😏😏

Back
X