- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
bunu izledikten sonra doğumdan sonra almaya ve korsenin paçalı olmasına karar verdim :)
bende bugun suna bakmistim popom kuculsun istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu izledikten sonra doğumdan sonra almaya ve korsenin paçalı olmasına karar verdim :)
Canim ben daha almadim ama bunu alacagim kullanan arkadaslarim cok memnun
Aa tesekkurler bakayim
Aynen canım yigenlerim yanımda olmasa bile çok bakmisligim var ben ilk olacak diye tedirgin değilim ama o an nasıl bı durumla karşılaşirim bilmiyorum burda hemşireler filan yardım etmiyo öyle özel hastane olsa bile bı emzirmeye gelir gerçi bir gün kalıyorsun ama bilmiyorum yinede eşim başarabilir miEn güzeli eşinle geçirmen yeğenlerin varmış zaten az çok tecrüben vardır. Ben bu sefer eşimi yanımda istiyorum
Ben de valizle ugrasmak istemiyorum. Koroplastin kilitli posetlerinden aldim hepsini ayri ayri posetliycem. Sonra büyük bir alisveris cantasina koymayi düşünüyorumHastane çantası hazırlayan Kızlar 2 sorum var
Birincisi neler koydunuz unutmuşum ben eksik olmasın
İkincisi çanta olarak ne kullanıyorsunuz ben kızımda valiz götürmüştüm ama şimdi pandemi olduğu için kararsızım eve gelip lohusa halimle birde valiz temizlemek istemiyorum hurma koysam hurcu da karton büyük çantalara oturtursam olur mu
Fikirlerinizi merak ediyorum
Cantayi da atarim en kötüBen de valizle ugrasmak istemiyorum. Koroplastin kilitli posetlerinden aldim hepsini ayri ayri posetliycem. Sonra büyük bir alisveris cantasina koymayi düşünüyorum
Inanir misin hiç ihtiyaç duymuyorum eşimin ailesinin beni sormasına. Hatta bunalırım ben özel ilgiden. Yanlarına gittiğimizde yemek getirir önüme, şunu ye bunu ye derdi. Biraz uzan ayaklarını uzat vs....içimden " yeteeer ya "derdim:) bir gün midem rahatsızlandı acillık oldum ve kendini suçladı. Bundan sonra sana ısrar etmiyim şunu ye bunu ye diye dedi ve çok mutlu oldum. Sana ailen soruyor ilgileniyor ya o yeter bileen son takılacağın şey ailen ve eşin dışındaki insanlar olmalı. eEğer tam tersi bir iletişim istiyorsan onların yazmadığını sen yap onlara, mesela evde güzel bir şey yaptığında onlara götür, atıyorum ailen salça yollamıştır bir kavanozunu onlara ver gibi.
:)Evet yorum yaptıktan sonra gördüm İzmirde yaşadığını canım. Bizim burda sadece virüs için kapatılır hastaneler. Karışık olmaz öyle. O yüzden şaşırdım. Azmine hayranım. 10 sayfa birikince okumaya zorlanıyorum nasıl marttan beri okuyarak geldin hayretler içindeyim
Oğluş nasıl? İsim düşündünüz mü?![]()
Çok kullanışlı bu. Ben ilk doğumumda bundan kullandım. Çok rahat ettim. Gün boyunca hiç hissetmiyordum.Ben bundan alıcam sanırım canım. Almadm daha ben de![]()
bana da fenalik gelir ama gelsin vucudumun sarkmasindansa korseyle bayginlik gecirebilirim![]()
Ben 3 tane hurç hazırladım, üzerine de Bebek ve Anne yazıcam. Hastaneden dönünce İn şa Allah, hemen çöpe atacağım hiç eve sokmadan.Hastane çantası hazırlayan Kızlar 2 sorum var
İkincisi çanta olarak ne kullanıyorsunuz ben kızımda valiz götürmüştüm ama şimdi pandemi olduğu için kararsızım eve gelip lohusa halimle birde valiz temizlemek istemiyorum hurma koysam hurcu da karton büyük çantalara oturtursam olur mu
Bence sen cesaretlendirmeye başla. Ne kadar yardımcı olurlarsa babalık duygusu o kadar çabuk oturuyor. Ben eşimle sakin kafa 1 gece hastanede geçirmeyi tercih ediyorum. Şimdilik fikrim bu yöndeAynen canım yigenlerim yanımda olmasa bile çok bakmisligim var ben ilk olacak diye tedirgin değilim ama o an nasıl bı durumla karşılaşirim bilmiyorum burda hemşireler filan yardım etmiyo öyle özel hastane olsa bile bı emzirmeye gelir gerçi bir gün kalıyorsun ama bilmiyorum yinede eşim başarabilir mi![]()
Mantıklı
Ben bunlari koyacagim canim bir sey cikmazsa 34. Hafta gibi hazirlarim diye dusunmustum. Karton canta olur niye olmasin sigdiktan sonraHastane çantası hazırlayan Kızlar 2 sorum var
Bende bugün büyük boy buzdolabı poşetine koydum üstüne tek tek etiket yapıştırdım dün eşime migrosdan bez çanta al dedim yokmuş bim yada A101 e bakıcam en kötü ihtimal astarım aslında valizde derli toplu olur ama birde onu temizlemek zor geliyorCantayi da atarim en kötü
Guvenebilsem cidden o kalır da daha çocuk tutmuslugu bile çok nadirBence sen cesaretlendirmeye başla. Ne kadar yardımcı olurlarsa babalık duygusu o kadar çabuk oturuyor. Ben eşimle sakin kafa 1 gece hastanede geçirmeyi tercih ediyorum. Şimdilik fikrim bu yönde![]()
Bu toparlayıcı taytı nereden aldın canımBen korse almayı düşünmüyorum ama belki yüksek belli toparlayıcı tayt alabilirim. Korse giyemem ben ya fenalık gelir![]()
Bende bugün bunlardan bir burç hazırladım içine ayrı poşetlediğim Kıyafetleri koydum karar verdim bunu sağlam karton bir çantaya oturtucam 2 tanede market çantası alıcam birine emzik biberon mama göğüs pedi vs diğerine yiyecek falan koyacak kayısı kompostosu falanBen 3 tane hurç hazırladım, üzerine de Bebek ve Anne yazıcam. Hastaneden dönünce İn şa Allah, hemen çöpe atacağım hiç eve sokmadan.
Kaydettim listeyi sağol tatlımBen bunlari koyacagim canim bir sey cikmazsa 34. Hafta gibi hazirlarim diye dusunmustum. Karton canta olur niye olmasin sigdiktan sonra