Göğüs kalkanini silikon aldin demi? Ben de avent aldim iyidir insBenim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs kalkanini silikon aldin demi? Ben de avent aldim iyidir insBenim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim![]()
Herkesin aklinda ayni soruOnu ben de beğendim ama makrome mi alsam bilemedim. Kirlenince napcaz makromeyi![]()
Avent aldim bende en cok onu ovuyorlar gumus dogumdan sinra gerekirse alacagimGöğüs kalkanini silikon aldin demi? Ben de avent aldim iyidir ins
Budizz aldım ama sesi o kadar boğuk ki bir de yenidoğan arkadaşımın bebişinde denedim çocuğu sakinleştirmediBenim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim![]()
Makrome sıkıntı olabilir. Klasik avizeler var oyuncaklı falan onlardan almak istemiyorum en hoşu bu geldiOnu ben de beğendim ama makrome mi alsam bilemedim. Kirlenince napcaz makromeyi![]()
Aaa dedigin iyi oldu. Ben de alcaktimBudizz aldım ama sesi o kadar boğuk ki bir de yenidoğan arkadaşımın bebişinde denedim çocuğu sakinleştirmedialırken iyi düşün kuzum
Bunlar cok guzel ama kucuk gozukuyorlar sanki olcusunu sormak lazim sanirimMakrome sıkıntı olabilir. Klasik avizeler var oyuncaklı falan onlardan almak istemiyorum en hoşu bu geldivarsa baska öneriniz degerlendirelim
Sabunlu ılık su içerisine bırakıyorsun kuruduktan sonra tarağı var tarıyorsun aynı haline geliyorOnu ben de beğendim ama makrome mi alsam bilemedim. Kirlenince napcaz makromeyi![]()
Sorayim ben biBunlar cok guzel ama kucuk gozukuyorlar sanki olcusunu sormak lazim sanirim
Bir de baksana minicik bişi bence değmezmiş ama açmış bulundum artıkAaa dedigin iyi oldu. Ben de alcaktimbaska bi uyku arkadasi bakmak lazim simdi
![]()
Evet bunu cok duydum ama daha iyi bir secenek bulamadim szin onerebileceginiz var miBudizz aldım ama sesi o kadar boğuk ki bir de yenidoğan arkadaşımın bebişinde denedim çocuğu sakinleştirmedialırken iyi düşün kuzum
Bebek arabasi ve kanguru ne aldin canimBir de baksana minicik bişi bence değmezmiş ama açmış bulundum artık![]()
Bu beni üzdüBir de baksana minicik bişi bence değmezmiş ama açmış bulundum artık![]()
Bunlar var benim aklımda.Aaa dedigin iyi oldu. Ben de alcaktimbaska bi uyku arkadasi bakmak lazim simdi
![]()
Yok canımEvet bunu cok duydum ama daha iyi bir secenek bulamadim szin onerebileceginiz var mi
Stokke V6 aldım ana kucağı da besafe izi go stokke ile ortak üretimleri kanguru almadım henüz arabayla gittiğim için her yere inince bebek arabasında dursun çocuk diye düşünüyorumBebek arabasi ve kanguru ne aldin canim
Anne yani alicam. Babybay diye bir marka sanirim Türkiyede yok. Karar verememe sebebim buyuklugu kac ay yatarlarki biri 9 aya kadar biri 14 biri 20 aya kadarNe marka düşünüyorsun? Anne yani mi normal besik mi
Pembe olani beğendimBunlar var benim aklımda.
Her kirlendiğinde söktürcez yani tavandan of çok kulllanışsız hiç benlik değilSabunlu ılık su içerisine bırakıyorsun kuruduktan sonra tarağı var tarıyorsun aynı haline geliyor