• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Adı ne kremin canım? Proctoglyvenol vardı eskiden bende. Kantoron ve zeytinyağ sürdüm şimdilik
evet o kremden suruyorum canim kremi surdukten sonrada ittiriyorum cok iyi geliyor bana

Kızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da 🙏. Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim🥰

Yürüyüş çok önemli, özellikle normal doğum istiyorsun eğer ve son 2 ayda. Ben kızımla günde 10 km yürüyüş yapıyordum. Doğumum çok kolay geçti ve vücudum doğumdan sonra hızlı toparlandı. Sabah 9 hastaneye gelmiştik 12 gibi doğumumu gerçekleştim. Tabi sancılarım olmuştu ama hepsi dayanabilecek kadar.
Şimdi de yürüyorum ama İzmir çok sıcak, bunaltıcı sıcak. Biraz istekli olmuyor bazen :(

ben ütü işini bitirdim dizdim herşeyini elimden geldiğince annemde ve kayınvalidemden gelecek şeyler var yıkayın ütüleyin öyle getirin dedim 😂 sadece çekmecelere yerleştirme işi kalsın istiyorum çünkü çok yorucu 🙇🏻‍♀️ Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah

Sağlıklı ve güzel günlerde kullansın İn şa Allah! Minik minik hepsi yaa:KK200:

Kızlar bu aralar kızım makat duruşlu olduğundan ne yesem mideme oturuyor gibi geliyor, ben de 2 3 gündür günde 1 bardak rezene çayı içiyorum. Hem uyumama da yardımcı oluyor hatta eşime de yapıyorum, gönüllü karantinamız hala devam ediyor artık geceleri uyumamız bile zorlaştı😔zararlı olmadığını okumuştum yine de araştırayım dedim. Faydalarını paylaştım🥰

Eklentiler

• Screenshot_20201007-013938_Chrome.webp
    Screenshot_20201007-013938_Chrome.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20201007-013947_Chrome.webp
    Screenshot_20201007-013947_Chrome.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 36
Biraz fazla almışsın kilo canım. Ben de 55 kilo hamile kaldım şimdi 63 kiloyum bana bile Doktorum çok kızdı. Ama son bir ayda 4,5 kilo almıştım o yüzden. İlk gebeliğimde toplam 16 kilo almıştım. Doktorlar toplamda 12-13 kilo alımının geçilmemesi gerektiğini söylüyorlar. Ama bebek için değil de daha çok annenin rahat bir gebelik geçirmesi için. Yani sana sıkıntı yapmıyorsa sorun değil. Benim boyum 1.54 falan o yüzden 16 kilo bana çok fazla gelmişti ilk gebeliğimde.
Benimde boyum 1.53 canım.
Çok üzgünüm kilom fazla demek öyle mi.
Aslında karnım olmasa kilom görünmüyor.
Hamile olduğumu pek kimse anlayamaz bile.
Ama Yaa bu aldığım kilolar nerede ki.
Karnım galiba ağırlaştı.

Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyor 🙄 of çok kötüyüm. Ne yapsam?

çok geçmiş olsun öncelikle.
Deniz topalak yağı var aktarlarda ve eczanelerde. onun çok faydasını görmüştüm, sor doktoruna istersin.

Eklentiler

• 32964786_maslo_oblepihovoe.webp
    32964786_maslo_oblepihovoe.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar iyi geceler benimde adetim gecikti tam 6 gün oldu ne bir belirti var ne başka bişey adet gelmeden bir gün önce başım agrir kasıklarım ağrır bu sefer öyle biseyde yok sadece çok halsizim birde nefes darlığı test yaptım idrar ama sonuç negatif bir kaç gün daha bekleyip eğer gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum birde damagimda pütürlü bir şey var değişik bir şey anlam veremedim bir türlü kafam çok karışık

Kızlar iyi geceler benimde adetim gecikti tam 6 gün oldu ne bir belirti var ne başka bişey adet gelmeden bir gün önce başım agrir kasıklarım ağrır bu sefer öyle biseyde yok sadece çok halsizim birde nefes darlığı test yaptım idrar ama sonuç negatif bir kaç gün daha bekleyip eğer gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum birde damagimda pütürlü bir şey var değişik bir şey anlam veremedim bir türlü kafam çok karışık

eczaneden test yapınız. İn şa Allah istediğiniz gibi olur

Bende de aynı şekilde oluyor ama 2 gün önce kontrolde kafası aşağıdaydı poposu midemin altındaydı 😁 o tepe gibi duran sırtı ve poposu oluyor bence bazen sırtını içeri döndürüyor bazen dışarı doğru karnımdan fırlayacak gibi sertleşiyor. Tekmeleri de hep aynı yerden sağımda ayağını hissediyorum. Kafa üste çıkmadan sırtının yönünü değiştiriyor gibi geliyor bana o yüzden 🤗
Ay çok haklısın evet öyle de olabilir ya. Bende hep kafası diye biliyorum 😂 inşallah cumartesi kontrolüm var bakalım hangi pozisyonda maymunum 😍

Kızlar migrosta bebek bezlerinde indirim var ben aldım bugün. Araştırdım epey molfix aldım. Yeni doğum yapmış çok arkadaşım var hepsi de deneme yoluyla bulursun dedi ama molfix önerdiler. İlk zamanlar günde 6 defa falan değiştiği oluyormuş. Ben 46 lı 2 tane aldım şimdilik. Mühendisinoğlu da öneriyor hatta. İsterseniz bir bakın😊😊
Kaca aldın ben netten siparis vermiştim daha uygunsa ordanda alayim

Back
X