- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
Tam anlamam ama Nub’a göre kız sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2701114
Merhaba kızlar tahmin yapar mısınız ♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam anlamam ama Nub’a göre kız sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2701114
Teşekkürler canımTam anlamam ama Nub’a göre kız sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
evet o kremden suruyorum canim kremi surdukten sonrada ittiriyorum cok iyi geliyor banaAdı ne kremin canım? Proctoglyvenol vardı eskiden bende. Kantoron ve zeytinyağ sürdüm şimdilik
Kızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da. Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim
![]()
ben ütü işini bitirdim dizdim herşeyini elimden geldiğince annemde ve kayınvalidemden gelecek şeyler var yıkayın ütüleyin öyle getirin dedimsadece çekmecelere yerleştirme işi kalsın istiyorum çünkü çok yorucu
Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Benimde boyum 1.53 canım.Biraz fazla almışsın kilo canım. Ben de 55 kilo hamile kaldım şimdi 63 kiloyum bana bile Doktorum çok kızdı. Ama son bir ayda 4,5 kilo almıştım o yüzden. İlk gebeliğimde toplam 16 kilo almıştım. Doktorlar toplamda 12-13 kilo alımının geçilmemesi gerektiğini söylüyorlar. Ama bebek için değil de daha çok annenin rahat bir gebelik geçirmesi için. Yani sana sıkıntı yapmıyorsa sorun değil. Benim boyum 1.54 falan o yüzden 16 kilo bana çok fazla gelmişti ilk gebeliğimde.
Ayyy kızlar yardım edin. Hemoroid vardı bende. İki gündür çıktı yine lanet şey. Çok canım acıyor. Yok mu bir çaresi. Canım orada atıyor valla zıp zıp ediyorof çok kötüyüm. Ne yapsam?
Kızlar iyi geceler benimde adetim gecikti tam 6 gün oldu ne bir belirti var ne başka bişey adet gelmeden bir gün önce başım agrir kasıklarım ağrır bu sefer öyle biseyde yok sadece çok halsizim birde nefes darlığı test yaptım idrar ama sonuç negatif bir kaç gün daha bekleyip eğer gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum birde damagimda pütürlü bir şey var değişik bir şey anlam veremedim bir türlü kafam çok karışık
a101e de yarin gelecek cuma da bime sanirimKızlar günaydın yakınınızda sok varsa bebek ürünleri gelmiş ben bakmaya gideceğim![]()
A101 e bı dahaki hafta gelecek cuma bime geliyo evet. Sokta pek fazla ürün gelmemiş yürüyüş oldu benim için elim boş döndüma101e de yarin gelecek cuma da bime sanirim![]()
Ay çok haklısın evet öyle de olabilir ya. Bende hep kafası diye biliyorumBende de aynı şekilde oluyor ama 2 gün önce kontrolde kafası aşağıdaydı poposu midemin altındaydıo tepe gibi duran sırtı ve poposu oluyor bence bazen sırtını içeri döndürüyor bazen dışarı doğru karnımdan fırlayacak gibi sertleşiyor. Tekmeleri de hep aynı yerden sağımda ayağını hissediyorum. Kafa üste çıkmadan sırtının yönünü değiştiriyor gibi geliyor bana o yüzden
![]()
Kaca aldın ben netten siparis vermiştim daha uygunsa ordanda alayimKızlar migrosta bebek bezlerinde indirim var ben aldım bugün. Araştırdım epey molfix aldım. Yeni doğum yapmış çok arkadaşım var hepsi de deneme yoluyla bulursun dedi ama molfix önerdiler. İlk zamanlar günde 6 defa falan değiştiği oluyormuş. Ben 46 lı 2 tane aldım şimdilik. Mühendisinoğlu da öneriyor hatta. İsterseniz bir bakın![]()
evet a101 haftayaymisA101 e bı dahaki hafta gelecek cuma bime geliyo evet. Sokta pek fazla ürün gelmemiş yürüyüş oldu benim için elim boş döndüm![]()
Kız gibi canımEki Görüntüle 2701114