Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu urun hem sac hem vücut içinmiş. Ben bundan alcam vücudu icin. Ama mustela sabun da alabilirsin. Sadece kalip sabun zor olabilir birazKızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
İyiymiş bu bakayım ben buna biCanim bu urun hem sac hem vücut içinmiş. Ben bundan alcam vücudu icin. Ama mustela sabun da alabilirsin. Sadece kalip sabun zor olabilir biraz
Ben sabun da kullanıyorum dalinin sabunu aldımKızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
Benim canım çok tatlı belki o yüzdendir ama gerçekten yakıyo yaaaDalının göz yaktığını senden duyuyorum canım ne biliyim yılların markasi bide bebek şampuanı adı ustunde![]()
Kız yaksa kullanılır mı üretimi durur başka biseye denk gelmistirsinBenim canım çok tatlı belki o yüzdendir ama gerçekten yakıyo yaaa![]()
Canım hep Dalin aldim ben sabunu şampuanı bebek yagiKızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
unibaby kopuk sampuan aldım ben kızımda da kulanmisyimSelam kızlar günaydınbebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız
Herkesde konak yapmiyor canim bence sans birazda olcak varsa oluyor ben mustela aldim doktorumun ve kullanan arkadaslarimin onerisiyleSelam kızlar günaydınbebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız
bende öyleyim sağımdan soluma donerKen şekilden şekile giriyorum ki zayıfta degilimgeceleri donmek cok zor oluyor simdiden ya karnim aciyor. Cok zayif hamile kalmanin dezavantajlarini yasiyorum![]()
Canım nasılsın herşey yolunda mıKızlar yoğun kanamam var. Acile gidiyorum dua edin
Bende şampuan, sabun, bebek yağını dalin aldım klasikten vazgeçmeyenlerdenimCanım hep Dalin aldim ben sabunu şampuanı bebek yagine kadar saç vücut içinde yazsa da sabun daha mantıklı geliyo
Bende sadece şampuan aldım sabun kullanan görmedim hiç çevremde o yüzden listemde yoktu bileKızlar bebek sabunu aldınız mi ben sadece şampuan aldım e bebekten şampuan yetmezmi acaba bilemedim
Canim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldiCanim bu urun hem sac hem vücut içinmiş. Ben bundan alcam vücudu icin. Ama mustela sabun da alabilirsin. Sadece kalip sabun zor olabilir biraz
Ay çok güzeller ama yaCanim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldi
Ben ufak ufak ekliyorum canım aldıklarımı çantaya eksikler olmakla birlikte terlik, gecelik, pijama takımı, depend, iç çamaşırı, emzirme sütyeni, göğüs kremi, ıslak mendil, havlu kağıt, havlu, yastık kılıfı, bebek için bez, ıslak mendil, battaniye, müslin örtü, ağız bezi, 3 takım kıyafet, çorap, eldiven, emzik, biberon şimdilik bunları hazırladımGünaydın kızlar nasılsınız? Dün kontrolden geldik. Bebişim maşallah büyümüş 2100gram olmuş. Tombik parmaklarıyla önce annesineböyle yaptı sonra el salladı. Daha sonra iki eliyle yüzünü kapattı, kapatın bu ışığı uyuyamıyorum der gibi
![]()
İnşallah sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza
Doğum çantasını hazırlayan kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Neler koydunuz? Bende artık hazırlıyım diyorum.![]()
TesekkurlerAy çok güzeller ama ya![]()
Güle güle kullan canımCanim filim ve dolamali oyuncagim geldi. Dolamali olanin yildizlisi ayna gozukuyordu ama muzik calan birseyli geldi boyleside guzel bence filde bekledigimden daha dolgun daha guzel geldi