• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Göğüs kremini Allah nasip ederse doğumdan bikaç hafta önceden itibaren kullanmayı düşünüyorum ara ara canım yara olmadan önlemek amaçlı bence al derim lansinoh aldım bende tavsiyelerden yola çıkarak, iç çamaşırı da 2 tane ekledim çantaya , birde tek kullanımlık lohusa külodu diye almıştım paketten 3 tane çıkıyor o var, emzirme sütyeni de 2 tane yeterli diye düşünüyorum canım eksik olan olursa da evden tekrar getirilir çok abartmadan her şeyden birer çift koymaya çalışıyorum aksi bi durum olursa ona göre hareket ederiz normalde 1 gece kalınıyor bunlar yeterli olur gibi.
Ben hastane cantasina bunlari koymayi dusunuyorum akliniza gelen bir sey varsa fikir verirseniz sevinirim😍

Eklentiler

• 8E415AC1-AC07-4B06-9790-0C522E65B558.webp
    8E415AC1-AC07-4B06-9790-0C522E65B558.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar sling almayi dusunuyordum ama kis bebegi olucaklar ve max 10 kiloya kadar tasimak iyiymis montun ustune falan sling takilir mi acaba gordugum gorseller hep yaz gorseli kararsiz kaldim kanguruyu sonraya biraktim

Kızlar biz hala bebeğimize isim bulamadık 🙈 Geçen gün rüyamda genç takım elbiseli bi genç gördüm arkası dönüktü ve biri ona Demir bey diye seslendi ben o sırada ya ne kadar güzel isimmiş diye çok beğendim. Aklımda hiç yoktu Demir ismi ama rüyada isim görmek böyle bir şey mi? Yani dede falan görmedim 😅 Eşim hamileliğimin başından beri Göktuğ ismini istiyor bende beğeniyorum ama zor isim içindeki harflerden dolayı o yüzden istemiyorum. Peki sizce Demir mi Göktuğ mu? Çocuk doğacak daha isim bulamadık ya 🤣

Kizlar sling almayi dusunuyordum ama kis bebegi olucaklar ve max 10 kiloya kadar tasimak iyiymis montun ustune falan sling takilir mi acaba gordugum gorseller hep yaz gorseli kararsiz kaldim kanguruyu sonraya biraktim
Ben düşünmüyorum açıkcası kışın mont üstüne de zor olabilir yaz bebesi olsalardı kullanışlı olurdu gibi

Kızlar biz hala bebeğimize isim bulamadık 🙈 Geçen gün rüyamda genç takım elbiseli bi genç gördüm arkası dönüktü ve biri ona Demir bey diye seslendi ben o sırada ya ne kadar güzel isimmiş diye çok beğendim. Aklımda hiç yoktu Demir ismi ama rüyada isim görmek böyle bir şey mi? Yani dede falan görmedim 😅 Eşim hamileliğimin başından beri Göktuğ ismini istiyor bende beğeniyorum ama zor isim içindeki harflerden dolayı o yüzden istemiyorum. Peki sizce Demir mi Göktuğ mu? Çocuk doğacak daha isim bulamadık ya 🤣
Bence demir benimde oglum olsaydi demir ya da aslan koyucaktim😍

Canım çok geçmiş olsun 💐 İyi olmanıza sevindim umarım daha iyi olursunuz 🙏 Şu an nasılsın? Geçti mi kanaman?
Sağolasın daha iyiyim canım. Kanamam azaldı baya. Kontrol altındayım.
Canım nasılsın herşey yolunda mı
Genel durumumuz iyi nst ateş tansiyon bakılıyor sürekli düzenli olarak. Herşey yolunda gözüküyor çok şükür. Akşamdan beri de 4. Serumu aldım 2 tane daha yazmış doktor. Sabah vizit e geldi. Yine sebebinin belli olmadığını söyledi. Kanamanı takip edicez yoğun kanama yaşarsan haber ver. Kanaman bitene kadar burda kalacaksın dedi. P.tesi tekrar bi muayene edecek bebeği ve takip sonuçlarına göre karar verecek bakalım.

Ikisi de güzel isimler bence ben de bebegimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri yiğit dedim ismine öylede devam ☺

Genel durumumuz iyi nst ateş tansiyon bakılıyor sürekli düzenli olarak. Herşey yolunda gözüküyor çok şükür. Akşamdan beri de 4. Serumu aldım 2 tane daha yazmış doktor. Sabah vizit e geldi. Yine sebebinin belli olmadığını söyledi. Kanamanı takip edicez yoğun kanama yaşarsan haber ver. Kanaman bitene kadar burda kalacaksın dedi. P.tesi tekrar bi muayene edecek bebeği ve takip sonuçlarına göre karar verecek bakalım.
Hayırlısıyla kanama bitsin de evine dön inşallah canım

Ikisi de güzel isimler bence ben de bebegimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri yiğit dedim ismine öylede devam ☺
Yiğit ismini de çok severim adıyla yaşasın 🥰 bi ara bizde düşündük ama eşim Göktuğ’u çok istiyor bende Demir’i sevdim. Büyük ihtimalle Demir olacak 🥰

Kontrol altında, hastanede olman güzel canım. Allah korusun bir daha yoğunlaşırsa hemen müdahale ederler. Umarım bir daha olmaz 🙏 Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bebiş iyi sen iyisin şu kanamada bitsin bi an önce inşallah 🙏

Canm yenidoğana Dalin kullanma derim ark da yeni doğum yaptı Dalin kullanmış döküntü olmuş doktoru mustela önermiş
Çevremde bı sıkıntı görmedim ondan Dalin aldim denerim canım iyi gelmezse zaten değiştiririm bakiyim da 🙂

Kizlar selam korkuyla direk yazdim buraya. Endiselendirdiysem hakkinizi helal edin.
Yatış yapıldı suan hastanedeyim. Kanamayı takip edecek doktor.
Çok şükür kalp atışı var bebeğin. Plasentası yerinde normal çıktı.
Bugün hiçbir is yapmadım. Sabahtan online dersim vardı 2'ye kadarSonra velilerimle telefon görüşmesi yaptım sonra da yemek hazırladım oğlumla yedik. Yemekten kalkinca birden kanamayi hissettim. wc ye koştum ki normal kan geliyo. Akıntı da değil. Eşimi aradim hemen geldik acile. Muayene yapıldı. Açılma yok plasenta yerinde. Nst bağladı onda da bisey çıkmadı. Simdi servise yatırdılar serum bağlandı. Tekrar nst bağlandı. Takip edecekler kalp atışı bebegin hareketlerini ve kanamayı. Haftasonu burdayım. Belki p.tesi de yatabilirmişim. Doktor anormal görürse sezeryana

Inşallah sağlıkla vaktinde doğar canım, insan korkuyor. Bende bu hafta yaşadım benzer bir korku 😑 Icini ferah tutmaya çalış.

Back
X