2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ekim annelerinde bi üyenin bebeğine korona bulaşmış ziyarete gelen akrabadan. Ziyarete izin vermediğime kızanların üzerine atlamak geliyor içimden

Bu da bi çeşit akraba terörü 😑 Şimdiden bizimkiler bebek görme planları yapmaya başladı ne desem de dinletemiyorum. Vakalar bulunduğum yerde çok arttı ve ne annemler ne kardeşlerim dikkat ediyor. Ne yapacagimi şaşırdım.
Bende üzüldüm, Rabbim şifalarını versin. Yenidoğan bebekte lohusa anne de enfeksiyona açık olur, normalde bile kimsenin başlarına üşüşmemesi lazım hele de böyle bir zamanda 🤦🏻‍♀️ öyle öfkeleniyorum ki bu konuda. Herkeste ortalık hastalıktan kırılmıyormuş gibi bir rahatlık var gelsek bebek görsek derdindeler
Aynı dertten muzdaribiz canım bi çözüm bulsak ta gelmeseler hemen. Ben bari 40 çıksın da gelsinler diyorum ayıp olur öyle deme diyor annem 🤨 çözüm önerilerine açığım 🥰 bizde korona belirtileri var mı desem acaba 😆

Grupta ilk bebiş gelecek galiba. Bir hafta 10 günü geçmez canım nişan geldiyse 😘
hadi, hayırlısı artık ekşınlı bi dogum istiyorum birden suyum patlasın 3 5 ıkınmaya pırtladın sezeryanı da beklemesim cimcimem😂yarın sabaha kadar içim içimi yicek galiba hala lekelenmem var kırmızıya döndü birazcık korkuyorum açıkcası sıcak bi banyo yaptım yatağa girdim bacak, aram ıslandı peçeteyi koydum mukuslu kırmızı akıntı, gelmiş eşimde çokçokçok sakin varmı böyle nişanı gelipte sonradan doguran benim bildigim nişan gelir su patlar bebe doğar filmlerde öyle gördüm en azından 🤦‍♀️🙈

hadi, hayırlısı artık ekşınlı bi dogum istiyorum birden suyum patlasın 3 5 ıkınmaya pırtladın sezeryanı da beklemesim cimcimem😂yarın sabaha kadar içim içimi yicek galiba hala lekelenmem var kırmızıya döndü birazcık korkuyorum açıkcası sıcak bi banyo yaptım yatağa girdim bacak, aram ıslandı peçeteyi koydum mukuslu kırmızı akıntı, gelmiş eşimde çokçokçok sakin varmı böyle nişanı gelipte sonradan doguran benim bildigim nişan gelir su patlar bebe doğar filmlerde öyle gördüm en azından 🤦‍♀️🙈
İnşaallah sağlıkla gelir bebiş cnm rahim ağzı açılmadıysa doğum başlamaz heralde ben öyle biliyorum

yok açılmamıs su da gelmemiş canım çok şükür bebenin hareketleri iyi
Doktor bi hafta sonra falan mı dedi cnm 36 yı aşınca küvöz olmuyor inşaallah zaten doktorum 34 ü aşınca bana korkma demişti . Bi de 39 da Bile küvöz olabilir bebekle ilgili bir durum demişti

Doktor bi hafta sonra falan mı dedi cnm 36 yı aşınca küvöz olmuyor inşaallah zaten doktorum 34 ü aşınca bana korkma demişti . Bi de 39 da Bile küvöz olabilir bebekle ilgili bir durum demişti
nişan geldiginde dogum baslar diyemeyiz 1 gğn sonrada baslar 1 hafta sonrada baslar rahim ağzı kapalı suyunda iyi şimdilik eve git dedi ama korkuyorum sanki hastanede daha güvende hissediyorum yarın sabah 8.50 da kendi doktoruma gidicem bakalım

nişan geldiginde dogum baslar diyemeyiz 1 gğn sonrada baslar 1 hafta sonrada baslar rahim ağzı kapalı suyunda iyi şimdilik eve git dedi ama korkuyorum sanki hastanede daha güvende hissediyorum yarın sabah 8.50 da kendi doktoruma gidicem bakalım
İyi olur cnm hastanede güvende hissedersin

Ekim annelerinde bi üyenin bebeğine korona bulaşmış ziyarete gelen akrabadan. Ziyarete izin vermediğime kızanların üzerine atlamak geliyor içimden
Çok korkuyorum ne kadar direnicez bu duruma veya sozumuzu gecirebilicez mi ne kadar koruyabilcez bebeklerimizi dusundukce midem sıkısıyor uyuyamiyorum

artık allah hakkımız da hayırlısını versin canım rabbim neyi yazmıssa onu yasarız sabah emin olcam kısmetse
Sağ salim gelsin sağlıkla kavuşun canım 🤗 ılık duş alıp dinlen kendini strese sokma herşey çok güzel olacak inşallah 🤗

O
😄😄 güldürdün gece gece ekşın falan deyip. Sakin olmaya çalış canım sabah güzel haberler alacaksın inşallah. Nişan gelince hemen olmuyormuş ya ben öyle duydum doktorunun dediği gibi 1 g Ü n de olabiliyormuş 1 hafta da. Bakalım senin cimcime ne zaman gelecek 😍😘

O

😄😄 güldürdün gece gece ekşın falan deyip. Sakin olmaya çalış canım sabah güzel haberler alacaksın inşallah. Nişan gelince hemen olmuyormuş ya ben öyle duydum doktorunun dediği gibi 1 g Ü n de olabiliyormuş 1 hafta da. Bakalım senin cimcime ne zaman gelecek 😍😘
ilk hamileliğimde hiç böle şeyler yaşamadım hiç kanama falan yoktu sezeryan tarihini aldım gittim dogurdum her hamilelik farklıymıs demekki 🙈

Yaa Allah korusun 😔 valla insanlar laftan anlamıyor ki eltimin çocukları okula gidiyor korkuyorum gelmesinler dedikçe kızlarımla oynasınlar diye aşağıya gönderiyor kapıdan çevirmekten bıktım doğumdan sonra da kimsenin geri kalacağını sanmıyorum hele eşim anne babasına asla laf ettirmez ki ikisi de çalışıyor Allaha sığınmaktan başka çare bulamıyorum 🙄🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ilk hamileliğimde hiç böle şeyler yaşamadım hiç kanama falan yoktu sezeryan tarihini aldım gittim dogurdum her hamilelik farklıymıs demekki 🙈
Aynen aynen hepsi farklı oluyormuş benim ilk ama etrafımdaki insanlardan duyuyorum her hamilelikte farklı durumlar yaşadıklarını 😊 senin cimcime de hayırlısıyla güzelce gelir inşallah annesi 😍😘

canım bu 8 yılı dolduranlar eğer herhangi bir disiplin cezaları yoksa 1 kademe alabiliyorlar ya aramızda var mi bu şekilde kademe yada derece alan diye merak ettim
Ben de almışım şimdi baktım da 🙈

Eklentiler

• 09314C1C-6E02-491F-86DE-ED213195057F.webp
    09314C1C-6E02-491F-86DE-ED213195057F.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 46
Yaa Allah korusun 😔 valla insanlar laftan anlamıyor ki eltimin çocukları okula gidiyor korkuyorum gelmesinler dedikçe kızlarımla oynasınlar diye aşağıya gönderiyor kapıdan çevirmekten bıktım doğumdan sonra da kimsenin geri kalacağını sanmıyorum hele eşim anne babasına asla laf ettirmez ki ikisi de çalışıyor Allaha sığınmaktan başka çare bulamıyorum 🙄🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Allah yardım etsin hepimize cnm bütün bebeklere

Back
X