Bennnn. Kıyafet vs hazır ama canta hazırlayasım gelmiyirKızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennnn. Kıyafet vs hazır ama canta hazırlayasım gelmiyirKızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı![]()
Amin canım inşallahAnladım canım
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende aynı senin gibiyim çok korktuğum halde ilk görmek istiyorum içten içe![]()
Doner daha annesi sabırBenim de koca kafalı tosbağam dönmediğinden ben de araştırmaya başladım![]()
Benim de yaBennnn. Kıyafet vs hazır ama canta hazırlayasım gelmiyir![]()
O kaskatı olma bende de oluyo ama geçiyo sonra. Bi taraflarını dayıyo sanırım.Oh çok şükür 2 hafta da 250 gram alması bekleniyormuş inşallah benimki de büyümüştür
Bende merak ediyordum karnım kaskatı oluyor belli aralıklarla korkuyorum doğuracağım diye 10-15 gün önde olanların nişanı gelmiş forumda gördüm stresten soğukta terliyorum![]()
Aa tamam bende de öyle eksikler kaldı normal durumdayım o zamanBenimki büyük ölçüde hazir. Yarın e bebek'ten son eksikleri alacağım. Gümüş göğüs kalkani, bebek bezi, biberon, depend, yenidoğan ıslak mendili, pamuklu alt temizleme mendili, alt açma örtüsü.
Hakkında hayırlısı olsun canım mutlaka bebiş kendi geleceği yolu zamanı bilir ona göre tercihin zamanla şekillenir sağlıkla gelsinler deAynen canım normal diyor benim doktor şimdilik dönmezse ters gelirse veya başka bir problem olursa son anda öyle sezeryan olacak. Normal olsun istiyorum ama korkuyorum da bende ne istediğimi bilmiyorum galiba :)) Kontrolüm yarın 11 de 10,30 da Nst ye giricem nasipse sonra da doğru doktorun yanına kızımı görmeye :))
Dertler bitmiyordu. Dogum stresi alışveriş telaşı ağrılar vs vsbende bilmiyorum
bilinmezlik iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum gerçi ama![]()
popom ve yanlarım çürüdü bence bu ağrının başka açıklaması olamazDertler bitmiyordu. Dogum stresi alışveriş telaşı ağrılar vs vs![]()
Dün poşetlerr koydum bir kademe atladımBennnn. Kıyafet vs hazır ama canta hazırlayasım gelmiyir![]()
Kuzu bgn dinlen de yarın çanta için de bi gaz vericem sana, aklımda
Benim hazır muslin koymadığım geldi aklıma sadece muslin bez koymak kaldı 2 tane bavulu açmaya üşeniyorumKızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı![]()
kontrolün ne zamanBenim de koca kafalı tosbağam dönmediğinden ben de araştırmaya başladım![]()
Yaaa özellikle sag göğsümün altındaki sözde kaburgayı kaplayan et çürüdü benim de. Nasil aciyor. Et de kalmamis gerci ordapopom ve yanlarım çürüdü bence bu ağrının başka açıklaması olamaz![]()
epidural mi komple mi bayıltılmayı düşünüyorsunuz acaba epidural yaptıran var mı hissiyatı nasıl çok merak ediyorum
ben stresli ve heyecanlı bi yapıya sahibim oyuzden sezeryan olcaksam genel düşünüyorum ki iki dogumum sezeryan ama Dr hamileligimin başlarında normal olabilirsin demisti benimde kafamı Bü kurcalıyor herhangi bi rahatsızlığım yok ama yaş 39 40 iki doğum sezeRyan yapabilirmiyim denemeye degermiDoktorla görüşüp karar vericem canım sanırım psikolojik duruma vücut yapısına kiloya vs. göre avantajları dezavantajları var şu an kararsızım bi yanım kalbim dayanmaz dokunmayı bile hissetmeyeyim panik olurum her sn normal gidiyor mu aksilik var mı falan diye uyuyayım uyanayım kucağıma alayım diyorum Allah nasip edersebi yanım o ana şahit olayım ilk ben göreyim uyuyup kalmayayım diyor ama işte kesin kararı doktorla görüşüp veririm.
![]()