• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen yap paylaş o zaman kız ne farkeder o ya da sen. Yapmışsında zaten sende olsun o iş 😍

Tamam o zaman canım brnbrr brnbrr den haber bekleyelim büyük ihtimalle oda kaçırmıştır o mesajı, görünce döner bize sen tabloları devreye koyarsın heyecanlandım bak ☺️😍
Paylaşırım da topik sahibine saygısızlık olur diye düşünüyorum. Kendi takip etmek ister belki🥰

Kızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
gozun aydin canim allah anali babali buyutsun vatana millete ailesine hayirli evlat olsun🧿

kızlar biz taburcu olduk evimize geçtik çok şükür darısı basınıza dogumumu sonra anlatcam nasipse🥰darısı hepinize olsun inşallah 🤲🤲🤲
Kuzum iyi olmanıza ve eve dönmenize çok sevindim 💕 ne güzeldir şimdi o evin kokusu 🥰 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Hastaneye geldim kızlar yatış işlemlerini yapıyoruz. Yatıştan önce doktorum muayene etti 1 cm açıklığım varmış 🤗 inşallah gerisi çabucak gelir de hemen kavuşuruz bebeğimle. Dua edin çok heyecanlıyım 🙏🏻
Dualarım sizinle 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏

Back
X