Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam o zaman canım brnbrr
den haber bekleyelim büyük ihtimalle oda kaçırmıştır o mesajı, görünce döner bize sen tabloları devreye koyarsın heyecanlandım bak
Tamam o zaman canım brnbrr
den haber bekleyelim büyük ihtimalle oda kaçırmıştır o mesajı, görünce döner bize sen tabloları devreye koyarsın heyecanlandım bak
Tamam canım git bir an önce. Hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyorum.. Aynen belki de dikişlerinden dolayı öyle hissediyorsundur. Bakalım doktor ne diyecek.
Hastaneye geldim kızlar yatış işlemlerini yapıyoruz. Yatıştan önce doktorum muayene etti 1 cm açıklığım varmış inşallah gerisi çabucak gelir de hemen kavuşuruz bebeğimle. Dua edin çok heyecanlıyım
Kızlar benimde dün kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükür Benim kontrollerim haftada 1’e düştü ben 2 haftada bir giderim diye düşünüyordum ama her şey normal olup haftada 1’e kontrole gitmeye başlayan var mı?