• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benim ilk doğumum sezeryandu hiç ödem toplamadım hatta Doğumdan bir hafta sonra tüm ödemlerim gitmişti 1 hafta sonunda toplam 12 kilo eksilmiştim kilo ödem ne varsa gitmişti 😁 hiç kafana takma o kişiden kişiye değişir. Birde ben nasıl inanırsak öyle olacağını düşünüyorum hep o yüzden hep olumlu güzel düşünmeye çalış ☺️🌸
Sağol canım benim, öyle yapayım madem 🌸🥰 darısı da başımaaa 🙏🥰

Benim de ilk hamileliğimde böyle şişmişti tansiyon falan da yoktu yere basarken sanki balon varmış gibi hissediyordum. Şimdimi hamileliğimde hiç şişmedi. Tuzu tamamen kesmeyi önermiyorlar hamilelikte canım bir araştır istersen.
Kv devamlı soruyor bana şiştin mi el ayak ağrın başladı mi 😅 hayır şişmedim normal ben ve göbeğim diyorum zorla şişirecek beni ya doğuma yakın el ayak sise diyor 🙈

Nişan da olabilir canım.
İlk gebeliğimde 36. Haftada doktorum çatı muaynesi yapmıştı beni de uyarmıştı o şekilde kanama olabilir diye bende olmadı. Şimdi çatımı bildiği için bakma gereği duymadı doğum başlayınca bakacağız dedi. Benim de 36 da 2 cm açılma vardı 40 ta gidince 5 cm olmuştu sonra suni sancı verildi doğum yaptım 😇

Anladım canım, teşekkür ederim bilgi için. Kızımla hamileyken nişanım gelmemişti direk sular gelmeye başladı. Bu sefer muayeneden dolayı mı akıntı, nişan mı anlayamadım. Yine de hazırlıklı olucam, bakalım nasıl devam edicek.

Kızımda böyle olmuştu. Çok zor valla fil ayağı gibi. Ayakkabılarım olmuyordu. Rabbim yardımcın olsun. Şimdi sağ elim şişiyor. Onu da tuzu şekeri tamamen kestim biraz fayda etti. Mümkünse tuzu tamamen kes sen de.
Kv sanırım bundan bahsediyor 😬 bende olmadi yada henüz olmadı 😩 inşallah olmaz kızlar

Kv devamlı soruyor bana şiştin mi el ayak ağrın başladı mi 😅 hayır şişmedim normal ben ve göbeğim diyorum zorla şişirecek beni ya doğuma yakın el ayak sise diyor 🙈
Ayy bizden çok meraklı herkes dimi. Ben ilk gebeliğimde hergün soruyordu kvdem ağrın var mı diye 😅 ama bu şişme olayı bence doğuma yakın olmuyor ya. İlk gebeliğimde 5 aylıkken şişlikler başlamıştı bende o zaman oturarak çalışıyordum ben hareketsizliğe bağlamıştım. Şimdi evdeyim aktifim ödemim yok

Benim doğum inşallah Perşembe günü, keşke daha beklesek diyordum. Ama bugün o kadar ağırlaştım ki daha bekleyemem diyorum. Ayaklar akşam oturunca benim de şişiyor. Bugün gidip çikolata aldık, eksiğim kalmadı inşallah, yarın çantamı kapatacağım.
Çikolata çanta için mi canım 🙈
Merak ettim 😍 bir şeye faydası mı var

Ptesi ben olacağım alttan muayane bakalım bende de olur mu gerçi bende arada lekelenme oluyordu olsa da anlamam nisan mi ne diye :)
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin çember daraldıkça heyecan artıyor 😊
Bende hemen olmadı, taaa akşam yürüyüşe çıktım sonra geldi ve uzun sürdü, 3 gün nerdeyse...
Amin 🙏 İn şa Allah 🤲🏻

Hanımlar ben bir şey soracaktım. Perşembe günü kontrolüm vardı benim. Bebiş 3.480gr, 52 cm MaşaAllah ❤️🧿 suyum iyi durumda, bir sıkıntım gözükmüyordu. Sonradan çatı muayenesi yaptı doktorum, açılma 1 cm dedi, rahim yumuşak, yani her şey güzel gidiyor çok şükür 🤲🏻 Doğuma yaklaşık 10 günün var dedi. NSTde hafif sancım çıktı, o da sıkıntı değil. Birde boğazında bir kat kordon dokanmış dedi, ama bu da sorun değil, sadece hareketlere dikkat etmem gerekiyor dedi. Normal doğuma da engel değildir.
Akşam yürüyüş yaptım, sol tarafımda bir ağrı oldu ve sonra sanki kaynar su dökülmüş oraya bir hissim oldu. Eve gelince kanlı akıntı oldu ve gece boyunca devam etti. Doktorum bu çatı kontrolünden kaynaklanan bir akıntı, telaş yapma dedi. Dün hafiften kahve rengi lekeler görüyordum çamaşırımda (çok özür diliyorum kızlar) 3-4 kere. Gece bir şey yoktu, sabahtan pembemsi sümüklü bir şey gelmeye başladı, ve hala geliyor. Çatı kontrolünden sonra bu kadar uzun akıntıyla karşılaşan var mı? Bu arada, hiç canım acımadı.
Kaçıncı haftadasınız

Kızlar 38+ olanlara bşy sormak istiyorum ağrı sancı var mı ...sağ kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var bel ağrısı var bu konuda bilgisi olanlar yazablr mi tam olarak nedr yaşayan var mı byle bşy

Okuyorum yorumları onu yaptım bunu yaptım.
O iyi bu İyi.
Ben Doktora gidiyorum geliyorum.
Almancam yok.
Ne yapıyorlar bilmiyorum.
İdrar ve kan veriyorum Her gittiğimde.
İnsanın kendi memleketi gibisi yok.
İnşaallah hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

Benim de daha var aslinda 26 araliktan sonra bekliyorum ama cidden ellerimde ve ayaklarimda hafif sismeler basladi sanki yuzuklerim olmuyor zaten ordan da farkettim erken gelir mi acaba bebis tereddutte kaldim:)

Bir arkadaş vardı fatma mıydı ?
Dün yazmıştı sanırım
Doğum yaptı mı acaba
Ben mi göremedim
Doktor açıklık 1-2 cm suni vermek istemiyorum sana şuan dedi aktif su gelmiyor sızıntı olabiliyor ama dedi pede baktılar turnusol kağıdıyla gelmedi orda. Bugün yarın olabilir bi haftada da durabilir dedi cnm

Back
X