Aa bugün müydü senin doğum ?Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Gözün aydın canım maşallah bebişine iyisinizdir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bugün müydü senin doğum ?Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Yaaa demi geledebilirler tabi ay bı yandan gelsinde istiyorum artık bir an önce sağlıklaValla aynı gün olduğum kişi doğurduinsan tedirgin oluyo en azından bir hafta beklese muhabbeti oluyo her şeyim hazır ne olur ne olmaz diye pazartesi gidecegim yol cizeriz artık
![]()
Bir günleri bile çok önemli ne yiyeceğini şaşırıyorum artık sırf ona kilo olsun diyeYaaa demi geledebilirler tabi ay bı yandan gelsinde istiyorum artık bir an önce sağlıkla![]()
Bende ilk doğumumda annem ve kvdem yanımda olmasına rağmen tuvalete eşimle gitmiştimsenın tercıhın tabıı kı annenizle rahat hissetmemenize sebep olacak belki birşeyler vardır biz bilemeyiz bende kadınsal konular da eşimle rahat edemem örnek veriyorum pedimi ona değiştirtmek istemem zorunda kalsam yapar ama ben tercih etmem en doğru kararı sen verirsin canım nasıl istiyorsan öyle yap :)
Valla benim ilk doğumda ablamla eşim kaldı hatta ablam hemşire fakat gece bebek kuvoze alınınca bu ikisi sabaha kadar gözünü açmadan uyudukız zaten gece kimse uyuyamıyor ki
Bir tane tekli koltuk vardı yatak olanlardan
İki de sandalye. Annem kv kardeşim ben küçücük odada kalmıştık. 1 gece olunca sorun olmadı zaten kızım da mıkır mıkır hiç uyumamıştı gece. Ama bu sefer eşimle kalmak istiyorum bende
Ay evet yiyorum sisiyorum yemezsem bebek sismez diyorum bir 3 kg olsa doğsa en azından diyorum hergun takvim saymaktan şaştım kurbanlık koyun gibi hissediyorumBir günleri bile çok önemli ne yiyeceğini şaşırıyorum artık sırf ona kilo olsun diye![]()
Bebek odada olsa biraz zor uyurlardı benceValla benim ilk doğumda ablamla eşim kaldı hatta ablam hemşire fakat gece bebek kuvoze alınınca bu ikisi sabaha kadar gözünü açmadan uyuduOdaya gelen hemşire ışık yaktikca arkalarını döndüler bense gözümü kirpmadim
refekatcicninda hayırlısı
Canım ateş 3 günü geçtiyse doktora götür istersen. Kreşe de gidiyordu değil mi ? Ortalık karışık malum sana da bulaşabilir doğum yaklaşıyorKızlar kızım hasta oldu kuru kuru öksürüyor. Keçiboynuzu pekmezi, bal veriyorum, uyurken bebek vicksi ile sırtını, göğsünü ovuyorum, ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum, çam kozalağı şurubu içiriyorum. Ateşi olunca aferin veriyorum. Makineyle ventolin mi versem? Başka ne yapabilirim ki?
Bende ilk doğumumda annem ve kvdem yanımda olmasına rağmen tuvalete eşimle gitmiştimkişiden kişiye değişiyor belki de. Bu sefer annem yanımda olamayacak kvdemle de tek başıma kalmak istemem. Hee yardımcı olmasına çok güzel olur ama ben her anlamda manevi olarak da destek olabilecek kişi olarak eşimi görüyorum o yüzden onu istiyorum
BencedeBebek odada olsa biraz zor uyurlardı bence![]()
Sanırım pandeminin tek sevdiğim yanı bu olacak kv gelemez diyeAy canım sorma hiç susmamıştı benim ki keşke uyusaydı herşeyi çok bilen cahillerden kendisiikincide de annem kaldı diye kıskançlık olaylar o da zehir olmuştu eltim en azından kafa yapısı olarak uyumlu bir insan şu anda en iyi seçenek zira ablam kız kardeşim yok çoğu akrabam da tedbir amaçlı temastan karantina da.. Artık Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin idare edicem umarım buda normal olur sezaryen olursa annesiz çok zor
![]()
Gözünüz aydın canım. Inşallah bir an önce toparlarsın sen de.Kızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Maşallah bebişeKizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Tey teySürprizlerin başını çekiyorum
Kendimi halay başı gibi hissettim
9 aydır yatıyoruz haydi halay zamanı![]()
Affedilmiyor canım valla doğum her gün olan bişey değil destek yerine köstek olanlar unutulmuyor. Benim üst katımda malesef ama uzun zamandır konuşmuyorum annemler covid olduğu için de benden çok korkuyorlarSanırım pandeminin tek sevdiğim yanı bu olacak kv gelemez diyeilkinde annemi de kaçırmıştı bana da zehir etti hiç affetmiyorum onu o gün yaptıklarından kendi bir gün durup bir çorba bile yapmadı sonra gönderdim zaten gerek yok diye
Evet canım kreşte oldu zaten inşallah kovid falan değildir. Ateş de çok yükselmiyor. Aferin içince düşüyor. Çocuklara da test yapmıyorlarmış öyle duydum. Burnuna serum fizyolojik sıkıp baby vac ile çektik babasıyla şimdi çok şükür öksürük kesildi. Üstten akıntı yüzünden öksürüyor galiba.Canım ateş 3 günü geçtiyse doktora götür istersen. Kreşe de gidiyordu değil mi ? Ortalık karışık malum sana da bulaşabilir doğum yaklaşıyor
Bir gün boyunca sinirden yemek yemedim akşama kadar sütüm zaten yok doğru düzgün delirtmisti beni unuturmuyumAffedilmiyor canım valla doğum her gün olan bişey değil destek yerine köstek olanlar unutulmuyor. Benim üst katımda malesef ama uzun zamandır konuşmuyorum annemler covid olduğu için de benden çok korkuyorlargelmez inşallah
Çok geçmiş olsun canımEvet canım kreşte oldu zaten inşallah kovid falan değildir. Ateş de çok yükselmiyor. Aferin içince düşüyor. Çocuklara da test yapmıyorlarmış öyle duydum. Burnuna serum fizyolojik sıkıp baby vac ile çektik babasıyla şimdi çok şükür öksürük kesildi. Üstten akıntı yüzünden öksürüyor galiba.
Uzun, sağlıklı ömürleri olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımızaKızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah
Ay ilk gün benim kayınvalidem de yok birinin bebeği kusmuğundan boğulmuş falan demiştiAy canım sorma hiç susmamıştı benim ki keşke uyusaydı herşeyi çok bilen cahillerden kendisiikincide de annem kaldı diye kıskançlık olaylar o da zehir olmuştu eltim en azından kafa yapısı olarak uyumlu bir insan şu anda en iyi seçenek zira ablam kız kardeşim yok çoğu akrabam da tedbir amaçlı temastan karantina da.. Artık Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin idare edicem umarım buda normal olur sezaryen olursa annesiz çok zor
![]()
Gözünüz aydınKızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah