• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Acılı olmaya başladı artık kasıklarım ince ince sızlıyor 30-40 saniye boyunca sonra geçiyor.
Eğer eğildiğim zaman olursa zor doğruluyorum.
İyice sıklaştı maalesef 🙄

Doktor 10'a kadar normal demişti biz solladik geçtik 😀
Şekerim dalgalı diyelim dikkat edersem iyi de ufacık bir beyaz ekmekte bile geçen 170 gördüm 🤦 Normalde iyi ama dikkat edersem 140ı geçmiyor.
İlaçlar etki etmiş demek sana canım ya neyse az kaldi artık sabredecegiz.

Canım bana ilk başta açlık 90 i geçmesin dedi endokrin sonra başka bi doktor 100 e kadar normal dedi bugünde hemşire açlık 120 ye kadar olabilir diyo 😆😆 şaka gibiler valla. Ben hiç ekmek yemiyorum. İlaçlardan arttı ama düşer bir iki güne insallah şeker yuklemesinde de 3 gün sürdü düşmesi.

Canım bana ilk başta açlık 90 i geçmesin dedi endokrin sonra başka bi doktor 100 e kadar normal dedi bugünde hemşire açlık 120 ye kadar olabilir diyo 😆😆 şaka gibiler valla. Ben hiç ekmek yemiyorum. İlaçlardan arttı ama düşer bir iki güne insallah şeker yuklemesinde de 3 gün sürdü düşmesi.
Benim açlıkta düşük canım 65i bile görüyorum.
Ama 120 nasıl açlık normal derler ki, tokluk 2. Saat 120 ve aşağısı olması gerekmiyor mu 🤔
Neredeyse doğum yapıcaz daha öğrenemedik herkes başka şey diyor 😄

Bende aynı düşüncedeyim annem ama yanında bile giyinemiyoruö eşime bile zor alışmıştım ilk zamanlar çok zorlanmıştım 🙈 eşimi istiyorum o yüzden beceremesede bi şekilde hallederiz gibi geliyo ama onun dışında kimsenin yanında rahat edemem 🙈
aynen canim annem bile olsa esimin yanindaki gibi rahat olamiyorum

Temasin varmiydi yakın zamnda

Yok canım kimseyle görüşmüyorum korkudan. Asansör ve dış kapıdan bisey olabilir ama ben zaten maske ve dezenfektan kullanıyorum hep bina içinde de.
Benim açlıkta düşük canım 65i bile görüyorum.
Ama 120 nasıl açlık normal derler ki, tokluk 2. Saat 120 ve aşağısı olması gerekmiyor mu 🤔
Neredeyse doğum yapıcaz daha öğrenemedik herkes başka şey diyor 😄

Sorma valla herkes başka bisey söylüyor. Sabah kalkınca hiç öyle düşük çıkmıyor benim ama gün içinde düşüyor açlık şekerim. Makineye de pek güvenmiyorum her ölçümde farklı çıkıyor. O yüzden maksimum dikkat ediyorum yediklerime. Aynen canım çok az kaldı. Benim bebegimin suyu azalmış yakında gelebilir toparlayamazsak suyunu.

Sorma valla herkes başka bisey söylüyor. Sabah kalkınca hiç öyle düşük çıkmıyor benim ama gün içinde düşüyor açlık şekerim. Makineye de pek güvenmiyorum her ölçümde farklı çıkıyor. O yüzden maksimum dikkat ediyorum yediklerime. Aynen canım çok az kaldı. Benim bebegimin suyu azalmış yakında gelebilir toparlayamazsak suyunu.
İnşallah vaktinde ve sağlıkla gelir canım bebeğin 🤲

Ya kizlar bugun annem geldi dogum cantasina bakarken esimin kiyafetlerini gorunce bunlari neden koydunki dedi bende e hastanede kalacak ya pijamalari dedim a aaa olur mu oyle sey ben kalirim o yapamaz dedi bende o kendi kalmak istiyor dedim esimin ustune attim. Bazilariniz annesi gelemicek diye uzuluyordunuz ama bende annemi degil esimi istiyorum yanimda annemi de kirmak istemiyorum onu istiyorum ben diyip. Ne yapmaliyim sizce daha once de ameliyat oldugumda esimi istemistim annem evde kalmisti bozulmustu
Üzülebilir ama sen öyle istiyorsan anlayış gösterecektir canım bende eşimin kalmasını isterim kızsam da darılsam da ağlasam da onun yanında rahat ederim ama devlet hastanelerinde böyle bir imkan yok malesef ilk kızım da kaynanam ikinci de annem kalmıştı valla her işimi de ben yaptım hele kaynanam bana 1 günü bile zehir etmişti şimdi kendi annem covid malesef karantina da gelemeyecek eltim gelcek büyük ihtimal zaten 2 doğumumda da istediklerim olmadı yine düzen bozulmadı alıştım 🤷🏻‍♀️ hepimiz sağlıkla kavuşalım yeter ki

Kızlar kızım hasta oldu kuru kuru öksürüyor. Keçiboynuzu pekmezi, bal veriyorum, uyurken bebek vicksi ile sırtını, göğsünü ovuyorum, ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağı sürüyorum, çam kozalağı şurubu içiriyorum. Ateşi olunca aferin veriyorum. Makineyle ventolin mi versem? Başka ne yapabilirim ki?
Burnuna hava vee mutlaka

:KK200: ARALIK ANNELERİ:KK200:

Gün Sayan Annelerimiz :anneadayı::emir_bebek:

B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss fikoss 26 Kasım
brnbrr brnbrr 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
@Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
@essamia 12 Aralık
Forever07 Forever07 sürpriz
@Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
@Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
@sinemvodka sürpriz
franses92 sürpriz
@Seuta sürpriz
tugcekb tugcekb sürpriz
@_cedric_ sürpriz
E Efebay sürpriz
@damlapal sürpriz
@AlinA83 sürpriz
@Yesilimsi7 sürpriz
@perlasmom sürpriz
@Burcik06 sürpriz
@Sevgiliplath sürpriz
_Lila _Lila sürpriz
Sürprizlerin başını çekiyorum 😅🙈
Kendimi halay başı gibi hissettim 💃💃💃💃
9 aydır yatıyoruz haydi halay zamanı 😅

Normal doğum yapcaklara motive olsun şahsen bana oldu 🙈 dün kontrolüm vardı benden önceki bayan kapıdan çıktı gayet normal eşinin yanına oturdu dediği şey yatış yapılıyor 4cm açılma olmuş😂🙈 kadın hissetmemiş 4 cm açılmayııı ayy bizde öyle olalım inşAllaah 🙈
Bende bunu bekledim doktorumdan oysa ki başka vakte artık 🙈 aminnn canim

Kızlar kontrolden geldim, her şey yolunda çok şükür 🙏 bebeğim 3550 gr. olmuş bugün çatı muayeneside oldum öyle çok korkulacak bir muayene değilmiş ya bilginiz olsun 🙇🏼‍♀️ Ben normal doğum istiyordum ama doktorum bebek toplu normal doğum seni zorlayacak gibi görünüyor dedi bende diretmiyorum sezaryen olacaksa olabilirim dedim. Cuma günü sabahtan tekrar gel kararlaştıralım dedi bakalım benim doğum sezaryen olacak sanırım. Riske girmek istemiyorum
Baya parmakliyor diyorsun 🙈🙈 diyor ki kasma kendini olduuu dedim buyur 🙈
Aslında normal bence ama sen yine de riske girme doktora teslim Allaha emanetiz 🤲

Back
X