Hayırlısı canım inşallah gönlündekini Rabbim nasip etsin sanaDualarınızı beklerim kızlar, aşılama yapılcak şimdi. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için, neden böyle oldum bende bilmiyorum.
Bugünü sayma 6 gün var ama en azindan ereğli olucam derim düşünmem bu kadar orda negatif gormek ha adet olmak aynı şey benim icinHadiya belki hamisligin belirtisidir ya insallah adet olmazsnnnnnn uzulmeeee ❤❤
Hayırlısı Cuma’lar canımmmmHayırlı cumalar ciceklerimmmmmmmmm
Işte ptt ge gitmeye gerek yok sisteme nüfus cüzdanı bilgileri girerek şifre alabiliyorsun, ptt ye gitmek çok eskide kaldıZorluktan değilde canım yakın ptt yok gidemedim bi
Canim rahatlat kendini ins güzel olucak sonuDualarınızı beklerim kızlar, aşılama yapılcak şimdi. Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için, neden böyle oldum bende bilmiyorum.
Hepsi çıktı hormon sonuçları çıkmadı yaKan veren arkadaşlar son durumlarını ne ne zaman ckiicak sonuçlar
Evet kesin negatf cikar.. eger zamnnda yumurtldysan bnm gibi cikar negatf. Adet gunu olmazsan yap derimYapsam dün yapardim evde test duruyor ama negatif cikicam biliyorum
Ben deee ama adet olacakmış gibiyim ya islaklik hissediyorumMerakla bekliyorum
Hayırlısı canım inşallah gönlündekini Rabbim nasip etsin sana
Tanımıyorum onları kim onlarrrrrKIRMIZI ALARM
Bazılri erken test yapiyoooooorrrrrrr☠⚠☡☢ N Nana Ana ve gruptakiler
İFŞA İFŞA İFŞA İFŞA
☛ @bocebocek @LadyMorganas ☚
Inşallah bebistirBen deee ama adet olacakmış gibiyim ya islaklik hissediyorum
OoooooTanımıyorum onları kim onlarrrrr
Vallaha inşallahInşallah bebistir
aynen canım yumurtan catlamısKizlar bugünki ovu testim beyle sanirim siliklesti. Eki Görüntüle 2307143 Eki Görüntüle 2307144
Ilki dünki digeri bugünki.
heyecanla 3 ü yani sonucun çıkmasını bekliyoruzBen deee ama adet olacakmış gibiyim ya islaklik hissediyorum
bugün mutlaka değerlendir canımKizlar bugünki ovu testim beyle sanirim siliklesti. Eki Görüntüle 2307143 Eki Görüntüle 2307144
Ilki dünki digeri bugünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?