Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ilkinde olabilir bir ay ara ver dedi doktor.1 ay ara verdim.spnraki ay tekrar kimyasal oldu.doktor pihtilasma testi yaptir dedi.ama ben bu ay zaman bulamadım yaptırmaya.ve korunmadim yine.fakat yum.zamanimdan itibaren coraspirin 100 'luk içtim.simdi 2 günde bir içiyorum ama acaba her gün mü içsem bilemedim valla.biraz kendi kafama göre yapınca.zarari olur mu bilmiyorum.ama 2 kez düşük olunca bazı doktorlar test yapmadan veriyor coraspirin.neyse 20 si bat günüm.bakalim göreceğiz.tahminim yine hamileyimdir.ama kimyasal mı değil mi allah biliyor.hayirlisi....
Ben ilk 34 haftalik kaybimdan sonra doktorum yaptirdi ve 2 gende mutasyon cikti pihtilasmayla ilgili ama doktor ne ilkini ne de kimyasali ona baglamiyor. Hamile kalinca kan sulandiriciya basliycam ben ama oraya gelemeden kimyasal oldu. Oncesinde kullanmana gerek yok sadece folik asit dedi. Belki de baska bi dr.dan fikir almaliyim.

Cnm zaten saygi duyuyor nana aksini demedi ki.
Yapan kisi varsa da goremedgnde uzulmesn diye yapmayin diorz. Tabiki herkesn kendi secimi. Elini kolunu baglamiorz sonucta. Samimi gorup uzulmesini istemiorz o kdr..
Biliyorummm tabikide oyle 👍
Nana negatifi gorup ustune hamile olup stresten bebegi dusmuş hatirlamiyosam
Ama gercekten keske ben bat tarihini bile bilmeseydim zamanim gectiginde ogrenseydim
Bide benim iki dusuhum var hamileligimi ogrendim zaman direk ozelden igne falan istecem bebek tutunsun diye .
Bende kotu dusunmedim sizin hakinizda inanin ki
Bu topigi okadar seviyorum kiii♥️♥️♥️♥️♥️

Canım bende hastane personeliyim. Bu sonuç etiketi yok mu sende.? E nabıza çok geç düşüyor bu ara. Sonuç etiketinde ki dosya numarası ile bakabilirsin sonucuna
Canım sen naptın bebeğini kesesini filan gördün mü yazdıysan da ben görmedim, şimdi görünce merak ettim 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X